Criteriul National

Ghid pentru achizitia de cosmetice online

Ghid pentru achizitia de cosmetice online
noiembrie 19
11:49 2017

Tot mai multe femei, din lipsa timpului sau din comoditate, aleg sa isi faca majoritatea cumparaturilor online – de la haine, la pantofi, accesorii si, mai nou cosmetice. Dar oare stiu cum sa si le aleaga in mod corect, in functie de tipul tenului si de nuanta?

Pentru ca cererea si achizitia de cosmetice online este tot mai tot mai mare, am alcatuit un ghid scurt care sa ajute toate doamnele si domnisoarele sa isi aleaga in mod corect produsele.

Culoarea tenului, principalul aspect de luat in calcul

Make-up artistii numesc asta “temperatura de culoare” si este reprezentata de cea calda, rece sau neutra. De altfel, aceasta este constanta, indiferent daca te bronzezi sau suferi de acnee.

Ca sa iti dai seama de nuanta perfecta, verifica culoarea venelor de pe antebrat. Daca sunt de culoare albastra sau mova, ai tenul de culoare rece, deci ideale sunt nuantele de roz, rosu, albastru si verde. Daca acestea sunt verzi, atunci ai temperatura de culoare calda si sunt potrivire tonurile de galben, bronz, piersica, maro.

Cunoaste-ti tipul de piele

Un alt aspect important atunci cand comanzi cosmetice online este tipul de piele, care nu influenteaza doar tipul, cat si calitatea produsului pe care il achizitionezi. Spre exemplu, cremele de tip BB sunt ideale pentru a ascunde acneea. Daca ai nevoie de hidratare poti alege un fond de ten mai gras, iar in cazul unui ten gras, produsele cosmetice matifiante sunt cele mai bune. Insa ca sa faci achizitia potrivita, trebuie sa iti cunosti tenul. Un dermatolog te poate ajuta in acest sens.

Termenii specifici de pe produsele cosmetice sunt importanti de stiut

Asta pentru ca iti furnizeaza toate informatiile pe care trebuie sa le stii cu privire la textura produsului, calitatile acestuia si gradul de acoperire. De aceea, este foarte important sa stii sa faci diferentierea produselor, iar cu cat stii mai multe, cu atat vei cumpara mai inteligent.

Online este mult mai usor sa gasim produsul preferat, pentru ca tot ce avem de facut este sa dam o cautare pe Google si ni se vor afisa cateva magazine unde vom putea verifica disponibilitatea, o situatie mai buna decat cea in care nu gasim in magazinul stradal ce cautam si trebuie sa mergem in altul si altul pana gasim produsul fara care nu putem trai.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo