Criteriul National

Ghid pentru achizitia de cosmetice online

Ghid pentru achizitia de cosmetice online
noiembrie 19
11:49 2017

Tot mai multe femei, din lipsa timpului sau din comoditate, aleg sa isi faca majoritatea cumparaturilor online – de la haine, la pantofi, accesorii si, mai nou cosmetice. Dar oare stiu cum sa si le aleaga in mod corect, in functie de tipul tenului si de nuanta?

Pentru ca cererea si achizitia de cosmetice online este tot mai tot mai mare, am alcatuit un ghid scurt care sa ajute toate doamnele si domnisoarele sa isi aleaga in mod corect produsele.

Culoarea tenului, principalul aspect de luat in calcul

Make-up artistii numesc asta “temperatura de culoare” si este reprezentata de cea calda, rece sau neutra. De altfel, aceasta este constanta, indiferent daca te bronzezi sau suferi de acnee.

Ca sa iti dai seama de nuanta perfecta, verifica culoarea venelor de pe antebrat. Daca sunt de culoare albastra sau mova, ai tenul de culoare rece, deci ideale sunt nuantele de roz, rosu, albastru si verde. Daca acestea sunt verzi, atunci ai temperatura de culoare calda si sunt potrivire tonurile de galben, bronz, piersica, maro.

Cunoaste-ti tipul de piele

Un alt aspect important atunci cand comanzi cosmetice online este tipul de piele, care nu influenteaza doar tipul, cat si calitatea produsului pe care il achizitionezi. Spre exemplu, cremele de tip BB sunt ideale pentru a ascunde acneea. Daca ai nevoie de hidratare poti alege un fond de ten mai gras, iar in cazul unui ten gras, produsele cosmetice matifiante sunt cele mai bune. Insa ca sa faci achizitia potrivita, trebuie sa iti cunosti tenul. Un dermatolog te poate ajuta in acest sens.

Termenii specifici de pe produsele cosmetice sunt importanti de stiut

Asta pentru ca iti furnizeaza toate informatiile pe care trebuie sa le stii cu privire la textura produsului, calitatile acestuia si gradul de acoperire. De aceea, este foarte important sa stii sa faci diferentierea produselor, iar cu cat stii mai multe, cu atat vei cumpara mai inteligent.

Online este mult mai usor sa gasim produsul preferat, pentru ca tot ce avem de facut este sa dam o cautare pe Google si ni se vor afisa cateva magazine unde vom putea verifica disponibilitatea, o situatie mai buna decat cea in care nu gasim in magazinul stradal ce cautam si trebuie sa mergem in altul si altul pana gasim produsul fara care nu putem trai.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul