Criteriul National

,,Grădina zoologică” (Test de personalitate și sinceritate)

,,Grădina zoologică” (Test de personalitate și sinceritate)
mai 25
11:49 2017

drill-monkey-01

După comportamentul de comunicare, în care dintre aceste variante te regăsești:
1. Broscoiul limbut
2. Căprioara timidă
3. Vulpea iscoditoare
4. Calul ascultător
5. Hipopotamul placid
6. Girafa încrezută
7. Ariciul opozant
8. Maimuța atoateștiutoare
9. Buldogul certăreț

Fox-Running

Eu personal mă regăsesc în variantele 2. Căprioara timidă și 4. Calul ascultător – orice altceva este exclus!

P.S. Varianta 1. Broscoiul limbut mă caracterizează doar la câte o bere sau un șpriț, dar acestea sunt cazuri destul de rare, fiindcă eu în general mă îmbăt cu apă rece.

Tu unde te incluzi? Ce animal crezi că reprezinți din punct de vedere al comportamentului de comunicare? Fii sincer! Nu este nicio rușine în a fi sincer… Este vorba despre personalitatea ta, și mai ales despre a fi sincer în primul rând cu tine însuți. O provocare măreață asumată astăzi și care îți poate aduce beneficii semnificative pe viitor.

– Cules din lucrarea ,,Management educațional”, Editura Dacia, Cluj-Napoca, 2002 –

ariciul-lor-e-din-lemn-al-nostru-nu-e

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo