Criteriul National

Gradinita este perioada in care copilaria umbla brat la brat cu fantezia

Gradinita este perioada in care copilaria umbla brat la brat cu fantezia
aprilie 06
15:06 2021

De ce gradinita Academia Strumfilor, te vei intreba. Nimic mai simplu de atat. Pentru ca noua chiar ne pasa de viitorul copilului tau! In acest scop ne-am ocupat de tot ceea ce trebuie pentru ca gradinita noastra sa fie primitoare si sa le ofere copiilor educatia necesara, de la sali de clasa incapatoare, mobilier nou si adaptat varstei, pana la cadre didactice calificate, cu multi ani de experienta, bucatarie proprie, mancare foarte buna, program prelungit pentru doritori, activitati zilnice dupa programa scolara, activitati extra mult asteptate de copii si diverse cursuri pentru buna crestere a strumfilor de la academie.

Copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata si nimic nu o poate egala. Tocmai de aceea noi, echipa Academia Strumfilor, facem si imposibilul pentru ca strumfii sa se bucure de o copilarie frumoasa, le lasam imaginatia si creativitatea sa se desfasoare prin activitati practice si artistico-plastice, ii invatam sa se exprime si sa vorbeasca corect, ii invatam sa numere si sa socoteasca, le vom arata ce este mediul inconjurator si vom desfasura impreuna activitati de descoperire ale acestuia, le imprimam iubirea pentru muzica si frumos, ii invatam sa-si pastreze  sanatatea prin sport si astfel sa devina parte a societatii.

La noi la gradinita cursurile se tin cu zambetul pe bune, metodele sunt interactive, simulatoare si ne ocupam de fiecare copil in parte pentru a da randament maxim si a-l stimula din plin. Ii respectam si-i iubim pe micii strumfi care prin inocenta lor specifica, prin zambete si uimirea din ochii lor de copil, prin creativitatea fara margini si prin frumusetea sufletului lor ne aduc zi de zi multa iubire in suflete, implinire si recunostinta.

La Academia Strumfilor gasesti 5 grupe de strumfi pentru toate varstele

Gradinita Academia Strumfilor are 5 grupe ce-si asteapta strumfii cu varstele cuprinse intre 1 si 6 ani. Astfel, de la 1 la 2 ani primim toti copiii si-i trimitem la grupa Bebe Strumf. Intre 2 si 3 ani grupa se numeste Mini Strumf si se vor desfasura activitati specifice varstei. Acestea sunt cele 2 grupe pentru copiii de cresa.

Copiii de gradinita, cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani vor frecventa urmatoarele grupe:

  1. Strumfii pitici de la 3 la 4 ani;
  2. Strumfii voiosi de la 4 la 5 ani;
  3. Strumfii voinici de la 5 la 6 ani.

Activitati zilnice, activitati extra si cursuri dintre cele mai diverse ii asteapta pe micii strumfi

In cadrul gradinitei Academia Strumfilor cursurile sunt sustinute numai de catre cadre didactice calificate si cu ani de experienta in domeniu, cu multa rabdare si tact abordand in permanenta tehnici noi de predare astfel incat activitatile de educatie sa se desfasoare cu multa placere din partea celor mici.Zi de zi respectam programul Ministerului Educatiei Nationale, insa desfasuram si activitati extra dintre cele mai interesante, plimbari in parc, vizite la muzee sau la ferme, teatru de papusi si jocuri ale copilariei.Pentru buna crestere a copiilor, parintii se pot orienta si inspre cursuri dintre cele mai variate de la inot, tenis si dans, pana la sah, Mindlab, arte martiale, balet, pictura, limba engleza si limba germana.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul