Criteriul National

Grav bolnav, Cher ar mai avea doar câteva luni de trăit

Grav bolnav, Cher ar mai avea doar câteva luni de trăit
iunie 06
18:15 2016

Victimă a unei infecții virale începând cu 2014, diva anilor 1970 „știe că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă anonimă pe site-ul Radar Online. Diva pregăteşte în mod activ plecarea sa și ar fi cumpărat mai multe case pe numele fiului ei.

cher

Cotidianul francez Le Figaro a scris astăzi că faimoasa cântăreață, cunoscută în toată lumea ar mai avea doar câteva luni de viață. Cher care a împlinit 70 de ani pe  data de 20 mai, ar avea doar câteva luni de trăit, susţine site-ul american Radar Online.

Forțată să anuleze o parte din turneul programat Dressed 2 Kill din 2014, din cauza unei infectii la rinichi, starea de sanatate a divei s-a degradat în mod serios. „Ea știe că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă anonimă la mass-media.
Interpretul a cărui avere este estimată la 305 milioane $,crede în mod activ pregătirea plecării sale. „Ea vrea să şi asigure familia că nu poate trăi în mod corespunzător odată ce acesta nu va mai fi „, a spus aceeași sursă.

Cher a cumpărat două case somptuoase pentru copii Chastity Sun Bono şi Elijah Allman.Chastity e  fiica născută din relația sa cu producatorul Salvatore Bono, înainte de a avea operaţie şi a deveni bărbat în 2009.

Cele două achiziții enumerate sunt estimate la 1,7 milioane respectiv 2 milioane de dolari. Ca o modalitate pentru ei de a trage o linie şi a delimita trecutul,  ca să se împace cu familia sa cu care ea a fost mult timp furios. „Ea vrea să pună toate diferențele deoparte și asigurați-vă că toată lumea este în siguranță… după moartea sa”, a declarat aceeaşi sursă anonimă.

Cher s-a distantat mai ales fiica ei Chastity Bono. Atunci când a decis în 2009 să aibă o operație de a deveni bărbat, înainte de a sprijini alegerea, Cher i-a cerut fiului său ia o pauză în relația lor, totul plecând de la problemele de la acceptarea transformării sale fizice.

Sursa foto : www.billboard.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo