Criteriul National

Grav bolnav, Cher ar mai avea doar câteva luni de trăit

Grav bolnav, Cher ar mai avea doar câteva luni de trăit
iunie 06
18:15 2016

Victimă a unei infecții virale începând cu 2014, diva anilor 1970 „știe că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă anonimă pe site-ul Radar Online. Diva pregăteşte în mod activ plecarea sa și ar fi cumpărat mai multe case pe numele fiului ei.

cher

Cotidianul francez Le Figaro a scris astăzi că faimoasa cântăreață, cunoscută în toată lumea ar mai avea doar câteva luni de viață. Cher care a împlinit 70 de ani pe  data de 20 mai, ar avea doar câteva luni de trăit, susţine site-ul american Radar Online.

Forțată să anuleze o parte din turneul programat Dressed 2 Kill din 2014, din cauza unei infectii la rinichi, starea de sanatate a divei s-a degradat în mod serios. „Ea știe că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă anonimă la mass-media.
Interpretul a cărui avere este estimată la 305 milioane $,crede în mod activ pregătirea plecării sale. „Ea vrea să şi asigure familia că nu poate trăi în mod corespunzător odată ce acesta nu va mai fi „, a spus aceeași sursă.

Cher a cumpărat două case somptuoase pentru copii Chastity Sun Bono şi Elijah Allman.Chastity e  fiica născută din relația sa cu producatorul Salvatore Bono, înainte de a avea operaţie şi a deveni bărbat în 2009.

Cele două achiziții enumerate sunt estimate la 1,7 milioane respectiv 2 milioane de dolari. Ca o modalitate pentru ei de a trage o linie şi a delimita trecutul,  ca să se împace cu familia sa cu care ea a fost mult timp furios. „Ea vrea să pună toate diferențele deoparte și asigurați-vă că toată lumea este în siguranță… după moartea sa”, a declarat aceeaşi sursă anonimă.

Cher s-a distantat mai ales fiica ei Chastity Bono. Atunci când a decis în 2009 să aibă o operație de a deveni bărbat, înainte de a sprijini alegerea, Cher i-a cerut fiului său ia o pauză în relația lor, totul plecând de la problemele de la acceptarea transformării sale fizice.

Sursa foto : www.billboard.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo