Criteriul National

Grav bolnav, Cher ar mai avea doar câteva luni de trăit

Grav bolnav, Cher ar mai avea doar câteva luni de trăit
iunie 06
18:15 2016

Victimă a unei infecții virale începând cu 2014, diva anilor 1970 „știe că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă anonimă pe site-ul Radar Online. Diva pregăteşte în mod activ plecarea sa și ar fi cumpărat mai multe case pe numele fiului ei.

cher

Cotidianul francez Le Figaro a scris astăzi că faimoasa cântăreață, cunoscută în toată lumea ar mai avea doar câteva luni de viață. Cher care a împlinit 70 de ani pe  data de 20 mai, ar avea doar câteva luni de trăit, susţine site-ul american Radar Online.

Forțată să anuleze o parte din turneul programat Dressed 2 Kill din 2014, din cauza unei infectii la rinichi, starea de sanatate a divei s-a degradat în mod serios. „Ea știe că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă anonimă la mass-media.
Interpretul a cărui avere este estimată la 305 milioane $,crede în mod activ pregătirea plecării sale. „Ea vrea să şi asigure familia că nu poate trăi în mod corespunzător odată ce acesta nu va mai fi „, a spus aceeași sursă.

Cher a cumpărat două case somptuoase pentru copii Chastity Sun Bono şi Elijah Allman.Chastity e  fiica născută din relația sa cu producatorul Salvatore Bono, înainte de a avea operaţie şi a deveni bărbat în 2009.

Cele două achiziții enumerate sunt estimate la 1,7 milioane respectiv 2 milioane de dolari. Ca o modalitate pentru ei de a trage o linie şi a delimita trecutul,  ca să se împace cu familia sa cu care ea a fost mult timp furios. „Ea vrea să pună toate diferențele deoparte și asigurați-vă că toată lumea este în siguranță… după moartea sa”, a declarat aceeaşi sursă anonimă.

Cher s-a distantat mai ales fiica ei Chastity Bono. Atunci când a decis în 2009 să aibă o operație de a deveni bărbat, înainte de a sprijini alegerea, Cher i-a cerut fiului său ia o pauză în relația lor, totul plecând de la problemele de la acceptarea transformării sale fizice.

Sursa foto : www.billboard.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul