Criteriul National

Grupul de initiativa pentru sustinerea candidatilor independenti!

mai 25
18:41 2015

IDEEA PLAN ACTIUNE

 Grupul de Initiativa pentru sustinerea candidatilor independenti! 

 

La alegerile din 2016, candidatii independenti vor provoca o mare surpriza. Acest lucru se va intampla deoarece PSD a  dezamagit crunt iar PNL cu domnul Iohannis si Mihalache au adus oamenii la culmea disperarii!

PSD si PNL stiu acest lucru si tocmai de aceea, ca sa poata demoraliza pe un numar foarte mare de oameni de valoare cu experienta si expertiza in anumite domenii, au recurs la urmatoarea stategie diabolica

Inainte sa va prezentam modul in care un eventual Grup de Initiativa pentru sustinerea candidatilor independenti va putea sustine oameni cu anumita experienta si expertiza in diverse domenii de activitate,in asa fel incat sa ajute Romania sa scape de jaful organizat in care PNL si PSD l-au gandit  pas cu pas va voi prezenta aspecte ce tin de un plan diabolic pe care aceste partide l-au gandit metodic pentru a avea un control absolut asupra tuturor!

Pentru inceput, sub pretextul ca urmau sa revizuiasca legea cu privire asupra partidelor politice, s-au reunit ca sa includa in aceasta o serie de prevederi care le vor permite sa obtina puterea totala, fara nici cea mai mica problema!

:In acest context au procedat in felul urmator:

1) Cunoscand bine situatia anilor anteriori si stiind ca din cauza neputintei, lipsei de viziune si greselile lor, oamenii sunt revoltati, si-n cazul in care unul din partide vor ajunge in turul al doliea la lupta cu un independent, populatia activa se va mobiliza si-l vor vota masiv pe cel din urma, atunci iata la ce s-au gandit:

Primarii sa fie votati intr-un singur tur.

Stiti ce inseamna acest lucru? Inainte sa va ganditi mai profund, dati-mi voie sa va spun un adevar! Decat sa acceptam asa ceva, mai bine declaram tara ca fiind sub ocupatie straina!

De ce va spun acest lucru?

Din experienta anilor anteriori se stie ca in primul tur o anumita categorie de alegatori iese masiv la vot, insa populatia activa se mobilizeaza doar in cazul unor anumitor situatii speciale. Din aceste cauze, daca vom accepta lucrurile asa cum le-au stabilit, toti primarii vor fi sau de la PSD sau de la PNL!

Ca sa putem impiedica acest lucru propunem infiintarea unui grup de Initiativa pentru sustinerea Candidatilor Independenti!

ALTFEL, NU VA EXISTA NICIO SANSA DE A PUTEA CONTRABALANSA SI DESCURAJA PLANUL LOR!

V-ati imaginat ce ar fi ca PNL si PSD sa aibe controlul si puterea totala in Romania?

 

DAR ACEASTA NU AR FI CHIAR SINGURA NENOROCIRE!

Iata de ce…

Pe langa aceste aspecte care nu trebuie acceptate sub nicio forma, au mai decis si altceva care au facut oamenii sa fie si mai revoltati. Pentru prima data dupa 25 de ani de la alegerile libere, oamenii nu vor mai putea vota si decide cine sa fie presedintele Consiliului Judetean. Acest lucru se produce deoarece mintile diabolice ale celor doua partide au hotarat ca ei sa fie cei care au privilegiul de a alege si de a imparti ciolanul puterii.

2) Stiind ca lupta pentru a castiga alegerile prezeidentiale, consiliile judetene este dificila pentru PSD si PNL au stabilit urmatoarele: Ca sa fie sigur ca vor ajunge sa controleze toate aceste institutii, dar fara sa intre intr-o competitie electorala, au decis ca acest lucru sa fie adjudecat la „masa verde”!

Tinand cont ca pentru acest lucru PSD si PNL vor avea un numar foarte mare de alesi locali, atunci vor ajunge la controlul total al acestor institutii fara niciun fel de problema.

O astfel de decizie a fost luata, din cauza ca le este frica de voturile a milioanelor de oameni din randul populatiei active care este gata sa se mobilizeze si sa le dea o lectie pe care n-o vor uita niciodata!

Pana aici ati observat cam in ce stadiu se prezinta problema! Acum, in cele ce urmeaza voi lansa un apel catre societatea academica, elita romaneasca, diaspora, oameni cu experienta si expertiza in anumite domenii, internauti, absolventi ai unor universitati prestigioase din strainatate , tineri cu viziune si perspectiva, oameni de afaceri care n-au fost niciodata dispusi sa faca compromisuri, studenti care inca au capacitatea de a judeca cu propria lor minte, sa se mobilizeze si sa prezinte eventuale propuneri de oameni cu expertiza si experienta in toate domeniile de activitate si care sa fie dispuse sa candideze in calitate de independenti, dar sustinuti de catre un eventual Grup de Initiativa pentru sustinerea Candidatilor Independenti ce poate fi infiintat cu aceasta ocazie!

Insa toate acestea trebuie facute inca de pe acum, deoarece este nevoie de timp ca proiectele pe care ei le vor implementa impreuna cu mediul de afaceri, diaspora, studenti si celelalte categorii sociale sa aduca rezultate de care oamenii sa poata vorbi si in acest fel sa voteze pe cei care pana la alegeri vor demonstra ca poata sa faca ceva si nu pe cei de la PSD si PNL care vor veni cu fel si fel de minciuni frumos ambalate!

Sursa foto : 4photos.net

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo