Criteriul National

Gustări sănătoase la birou

Gustări sănătoase la birou
iulie 23
18:33 2019

În timpul orelor de lucru putem ajunge să consumăm calorii în exces tocmai pentru că nu ținem cont foarte mult de alimentele pe care le alegem. Astfel, fast food-urile, chips-urile sau covrigeii pot adăuga sute de calorii în plus fără să ne dăm seama, iar la sfârșitul zilei foamea va veni din nou peste noi, având în vedere faptul că aceste opțiuni nu sunt consistente și afectează şi starea de sanatate de altfel, în special de altfel, în special glicemia.

Indiferent dacă sunteţi în mijlocul unui proiect important sau aveţi doar o zi plictisitoare la birou este important să aveţi la îndemână gustările care vă aduc energie în plus fără să vă afecteze silueta.

Recomandări

Să vedem câteva opțiuni pentru gustări sănătoase în zilele de lucru:

Semințe

Nu este vorba despre cele prăjite și sărate! Semințele crude de dovleac sau floarea soarelui sunt surse importante de proteine și se potrivesc de minune atât cu un fruct, cât și cu o porție de cereale, 30g de ciocolată neagră sau cuburi de brânză. Sunt ușor de transportat și nu trebuie să stea în frigider.

Nuci

Nucile crude conțin proteine și grăsimi esențiale pentru stimularea imunității și remodelarea siluetei. Amestecate cu un iaurt grecesc simplu va ajuta să uitaţi de prăjituri cel puțin până la ora cinei.

Fulgi de ovăz

La serviciu nu este practic să vă luaţi pungi cu gramaj mare de fulgi de ovăz. Alegeţi porțiile ambalate de 50g. Când vă este poftă de ceva dulce sau în zilele friguroase de iarnă amestecaţi fulgii de ovăz cu apă călduță și puțină nucșoară. Nu consumaţi decât fulgi de ovăz simpli, fără zahăr adăugat.

Fructe confiate

Sunt ideale ca gustări sănătoase după-amiaza. Caisele uscate, smochinele sau curmalele vă vor ajuta să evitați dulciurile, iar kilogramele în exces se vor „topi” treptat.

Fructe proaspete

Fructele proaspete conţin toţi nutrienţii necesari de care corpul are nevoie pentru a se încărca cu energie. De altfel, se dovedesc a fi esenţiale în special în timpul orelor de lucru, întrucât un fruct este cu siguranţă mult mai sănătos şi mai săţios, decât o pungă cu covrigi de exemplu. Însă, majoritatea persoanelor prefer mâncărurile nesănătoase, întrucât sunt mai rapide şi mai comode de depozitat. Tocmai de aceea Pauza de fructe  – serviciul de livrare fructe la birou a apărut pe piaţa din România cu scopul de a livra fructe proaspete la orice oră din zi. Aşadar, dacă sunteţi la birou şi aveţi o zi aglomerată, este de ajuns să ne contactaţi la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru, iar noi vă livram fructele chiar la birou.

Pauza de fructe, simplu şi eficient!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei