Criteriul National

Halep ajunge în sferturile competiției de la Miami

Halep ajunge în sferturile competiției de la Miami
martie 31
05:28 2015

Simona Halep a reușit în această dimineață performanța de a se califica în sferturile  turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, învigînd-o pe italianca Flavia Penetta.

Întâlnirea dintre cele două nu a fost una ușoară, ambele luptând până în ultimul moment pentru victorie. Simona, numărul 3 WTA și cap de serie numarul 3, a trebuit să-și ia revanșa în fața Flaviei Penetta. Cele două s-au mai întâlnit în decursul carierei lor sportive, încă de trei ori, când, italianca s-a impus de fiecare dată. Acum a venit rândul  tenismenei române să puncteze, fapt ce a propulsat-o în următoarea etapă, într-un meci cu americanca Sloane Stephens.

Meciul disputat în această dimineață a adus în prim plan dorința aprigă a celor două jucătoare de a câștiga, fapt ce s-a văzut în scorul strâns dintre cele două. Abia la sfârșitul primului set, când scorul era 3-2, Simona a reușit să valorifice două mingi de break. De aici și până la obținerea rezultatului câștigător nu a mai fost decât un pas… destul de solicitant și anevoios, dar cu o mare satisfacție finală. Cinci break-uri consecutive au pus în valoare jocul lui Halep, dar și deconcentrarea  de trei ori consecutiv în timpul serviciului,care i-a permis italiencei să conducă cu 5-2 , au contribuit la revenirea româncei.Acesta a fost momentul culminant în care Simona și-a impus jocul,care a dus în final la câștigarea meciului. Această victorie vine și pe fondul disputei dintre adversara Flavia Penetta și publicul din tribune, care a dus la deconcentrarea ei de-a lungul meciului. Sportiva constănțeană și-a făcut de fiecare dată serviciul, în timp ce Pennetta l-a pierdut o singură dată.

Traseul parcurs de Halep este unul ascendent, ea reușind să își înscrie în palmares cea de-a 13-a victorie consecutivă. Pentru calificarea în sferturile de finală, Simona Halep și-a asigurat 215 puncte WTA și un cec în valoare de 112.270 de dolari.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro