Criteriul National

Helios Dental – furnizor de echipamente medicale

Helios Dental – furnizor de echipamente medicale
decembrie 18
12:42 2019

 

logoMedicina dentara este in topul preferintelor de cativa ani incoace, in special atunci cand vorbim despre alegerea facultatii si implicit a unui loc de munca. Foarte multe persoane sunt pasionate de acest domeniu, in asa fel incat prima lor optiune este fara doar si poate medicina dentara.

Zis si facut! Insa, dupa cei 4 ani de studiu, la fel de multe persoane aleg sa isi deschida propriul cabinet medical. Insa, in aceasta situatie lucrurile se complica putin cate putin, intrucat primul pas este alegerea unui spatiu adecvat si a necesarului de echipamente laborator stomatologie pentru ca, acel cabinet sa functioneze conform reglementarilor in vigoare si mai mult decat atat in cadrul caruia sa dispui de servicii medicale de ultima generatie.

Materialele stomatologice sunt printre cele mai accesate in special in cadrul cabinetelor stomatologice, avand in vedere faptul ca sunt consumabile si fiecare medic stomatolg are nevoie urgenta de ele. Printre cele mai importante instrumente medicale sunt:

 • Acele dentare
 • Freze dentare
 • Bisturiu
 • Clesti – pentru extractive
 • Cleste crampon
 • Foarfece chirurgicale atat drepte, cat si curbate
 • Canule medicale pentru aspiratie
 • Oglinzi dentare
 • Sonda dentara
 • Pensa dentara
 • Excavatoare duble de marimi
 • Pense
 • Linguri metalice pentru amprente
 • Masa plastic de unica folosinta sau sterilizabile.

In ultima perioada piata dispozitivelor medicale care sunt realizate in cadrul laboratoarelor de tehnica dentara sunt realmente intr-o continua crestere, avand in vedere faptul ca cerintele in acest domeniu sunt din ce in ce mai mari din punct de vedere cantitativ, dar si calitativ.

Cu exceptia materialelor stomatologice aferente si necesare de altfel, aparatura stomatologica are o importanta cruciala, intrucat serviciile de calitate, sunt oferite doar cu ajutorul unei aparaturi stomatologice de ultima generatie. Aparatura pe care Helios dental o detine in orice ora din zi si cu ajutorul careia realizeaza lucrari de ultima generatie.

De asemenea, in domeniul medical piesele din cadrul echipamentului medical sunt realmente importante, atat pentru pacienti, intrucat pot capata lucrari calitative, cat si pentru medicii stomatologi, pentru ca pot sa ofere lucrari perfecte si corecte. Totodata, aceste echipamente medicale sunt implicit protejate impotriva raspandirii virusilor.

Cert este ca buna functionare a unei institutii medicale, este obligatoriu ca respectiva insitutie sa fie dotata cu instrumente medicale speciale, de la cel mai mic, pana la cel mai mare, cu tot ceea ce este necesar pentru ca desfasura activitatea fara sa fie probleme. Incepand cu echipamente tehnice si sfarsind cu cele vestimentare, totul trebuie sa fie foarte bine pus la punct.

Ei bine, prima regula este achizitionarea acestora de la un magazin de tehnica medicala acreditat, care ofera instrumente rezistente si de inalta calitate, unde sa gasesti gama completa de necesar, incepand cu cele mai noi tipuri de unituri dentare.

In ciuda faptului ca majoritatea medicilor stomatologi opteaza pentru instrumentele dentare metalice sau din otel sterilizabil si nu pentru cele de unica folosinta.

Si pentru ca igiena este cruciala intr-un astfel de domeniu, obligatoriu sterilizarea instrumentelor trebuie sa fie realizata zilnic, cu ajutorul unor solutii speciale. Tocmai de aceea se recomanda achizitionarea unor astfel de produse de la companii acreditate, care dispun cu siguranta, atat de magazine fizice, cat si de magazine online, precum heliosdental.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul