Criteriul National

Hidroizolatiile realizate perfect – tehnologii moderne la preturi accesibile pentru toate buzunarele

Hidroizolatiile realizate perfect – tehnologii moderne la preturi accesibile pentru toate buzunarele
octombrie 23
23:45 2020

De-a lungul timpului, tot mai multe inovatii incep sa isi faca simtita in sfera constructiilor. Partea buna este ca sunt din ce in ce mai adoptate in actiunle de consolidare a structurilor si contribuie la formarea unor cladiri rezistente in fata tuturor pericolelor. Intrucat fundatia reprezinta piatra de temelie pentru tot ansamblul, aceasta trebuie analizata si protejata in fata tuturor factorilor mecanici si din mediu. O optiune ideala din toate punctele de vedere este reprezentata de lucrarile de hidroizolatii care vin la pachet cu zeci de avantaje pentru o perioada indelungata de timp.

Pe langa faptul ca functioneaza precum o bariera in fata infiltratiilor si problemelor cauzate de apa, aceste hidroizolatii contribuie la formarea unui mediu sigur pe tot parcursul anului. In plus, beneficiile nu se opresc aici si vin sa iti simplifice in mod semnificativ viata, asigurandu-ti un grad sporit de confort si de siguranta oriunde te-ai afla.

Tipuri de hidroizolatii special concepute pentru locuinta ta

Atunci cand pui bazele unei locuinte sau cladiri de birouri este deosebit de important sa acorzi toata atentia lucrarilor de hidroizolatii, intrucat pericolele pot sa apara in orice moment. Apeland la aceste tehnici vei avea parte de un grad sporit de confort si de siguranta, la orice ora din zi si din noapte si pentru multi ani de acum inainte, indiferent de sezon.

Hidroizolatii terase

Fie ca vorbim despre un bloc, o cladire de birouri sau o locuinta personala, zona acoperis terasa se poate transforma cu usurinta intr-un mediu propice relaxarii. Astfel, indiferent de inaltimea constructiei, acoperisul poate lua forma unui spatiu de recreere datorita lucrarilor de hidroizolatii la nivelul terasei. Acestea pun bazele unui mediu sigur, rezistent in fata tuturor actiunilor din mediu si nu numai.

Cateva avantaje care merita trecute in revista sunt urmatoarele: nivelul de durabilitate in timp, rezistenta la socurile mecanice, la traficul intens si la temperaturile extreme, cat si un aspect general placut, ideal pentru formarea unui mediu sigur la orice inaltime.

Pentru fundatii

Intrucat fundatia merita toata atentia in ceea ce priveste planul de constructie, aceasta trebuie izolata in mod corespunzator. Astfel, lucrarile de hidroizolatii asigura o bariera impotriva pierderilor de temperatura, cat si impotriva apei care nu va mai avea sansa sa patrunda in structura de rezistenta, generand in acest mod probleme

In plus, alte avantaje care te vor insoti toata viata sunt: imposibilitatea mucegaiului de a se forma, intrucat nivelul de umiditate este optim. Totodata, acest aspect este in stransa legatura cu instalatia eletctrica, aceasta fiind permanent in siguranta.

Hidroizolatii poliuretanice

De asemenea, aceasta tehnica se utilizeaza cu precadere in sectoarele industriale unde activitatea este intensa si trebuie sustinuta activ. Spre deosebire de celelalte hidroizolatii, cele poliuretanice au un grad ridicat de elasticitate care se traduce prin rezistenta de pana la 50 de ani, chiar si in cazul actiunilor si socurilor mecanice sau de temperatura.

Hidroizolatii subsoluri

In cazul in care structura iti permite, lucrarile de hidroizolatii subsoluri functioneaza similar cu cele de la nivelul fundatiei. Apeland la aceste tehnici poti sa pui bazele unui spatiu potrivit pentru  depozitare, cat si unui spatiu ideal de locuit. Nivelul de umiditate va fi perfect si nu va pune in pericol starea generala de sanatate a organismului.

Hidroizolatii marca Milucon, secretul pentru structuri moderne si rezistente

In cazul in care te alfi in plin proces de constructii, cei de la Milucon iti pot da chiar acum o mana de ajutor.

Acestia te pun fata in fata cu un catalog variat de servicii, de la hidroizolatii subsoluri la hidroizolatii acoperis terasa: https://www.milucon.ro/terasa-verde/. Investitia va fi cu siguranta una de lunga durata, iar beneficiile nu vor intarzia sa apara. Astfel, descopera mai multe pe site si nu ezita sa ceri acum parerea specialistilor!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul