Criteriul National

HILAR! Bijuteria militară lui Putin- tancul T-14 a clacat la repetițiile de Ziua Victoriei la Moscova!

mai 07
18:28 2015

 

 Modelul de tanc rusesc anunțat cu surle și trâmbițe de Rusia a clacat în timpul repetițiilor pentru Parada de Ziua Victoriei preconizată la Moscova pentru data de 9 mai. Armata rusă a avut numai cuvinte de laudă la adresa tancului T-14, despre care spunea că este superior mașinăriilor de război vestice.

 

T 14

Desi se afla  la doar a doua apariție în public, mașinăria a rămas doar la stadiul de obiect de contemplare în celebra Piața Roșie din Moscova, după ce a încetat să mai funcționeze.

Spre surprinderea si totala frustrare a ministrului rus al Apărării, Sergei Shoigu ce a fost nevoit să se apropie de tanc pentru a-i face o scurtă inspecție ad-hoc, militarii au încercat fara de nicun fel de succes să cupleze tancul la alt vehicul militar. Toata manevra s-a dovedit un mare si rasunator eșec. Tancul s-a mișcat doar după ce un expert de la fabrica unde vehiculul a fost creat a preluat controlul.

Conform unor informatii provenite din anumite surse si preluate in presa occidentala de catre The Daily Telegraph,  tancul „ar fi cedat nu din cauze tehnice, ci din pricina unei erori a celui care opera tancul.”

Tin sa va reamintesc totusi faptul ca insusi vicepremierul Dmitri Rogozin, omul însărcinat cu problemele Apărării a denumit tancul T-14 o „frumusețe” la începutul acestei săptămâni, în timp ce experții ruși au lăudat in termeni extremi …” superioaritatea acestuia în fața mașinăriilor vestice.”

Conform planurilor expertilor rusi, T-14 Armata ar fi urmat să devină principala „guras de foc” a forțelor terestre ruse. Se preconiza ca institutia armata va primi 2.300 de bucăți până în 2020.

Insa, dupa acest mic „accident” nu cred ca entuziasmul si emfaza cu care liderii rusi au etalat-o fata de „jucaria” lor preferata va mai contat atat de mult!Incidentul hilar va crea desigur un efect de bumerang! Ramane de vazut daca sau cine va suporta aceste eventuale consecinte!

Promit sa va informez cu evolutiile ulterioare ale acestrui caz!

Sursa foto : www.dailymail.co.uk

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo