Criteriul National

Horoscop 2020 – De ce 2020 este un an important?

Horoscop 2020 – De ce 2020 este un an important?
aprilie 01
16:49 2020

In ianuarie 2020, Saturn s-ar muta din Sagetator in Capricorn, un semn detinut de Saturn, care ar putea aduce cu sine puterea de a schimba ordinea mondiala prin munca asidua si politici prietenoase pentru oameni. Conform analizelor horoscopului 2020, miscarea lui Saturn este unica intrucat dupa Capricorn, urmatorul semn pe care Saturn l-ar ocupa in 2022 si dincolo este Varsatorul, din nou un semn Saturn. Acest tranzit de 5 ani ar avea puterea de a readuce intreaga lume pe calea valorilor cinstite si a democratiei corecte. Aveti in continuare predictii pentru cateva dintre semnele zodiacale.

horoscop 2020

2020 si urmatorul deceniu ar putea vedea cateva evenimente interesante:

  • Evenimentele cu stres ridicat si uneori derutant din 2018-19 vor fi inlocuite de tendinte stabile care ar necesita o munca grea si daruire, dezvaluie horoscopul 2020.
  • O mare atentie mondiala ar fi acordata Indiei din cauza schimbarilor politice si a unei noi politici conduse in mare parte de pozitia vocala pe care o va lua populatia indiana. Un horoscop 2020, economiile si pietele financiare ar putea avea un impact foarte sever in ultimul trimestru 2020 pentru India. Cu toate acestea, ca o situatie pozitiva, urmatorul deceniu va vedea o perioada de aur pentru India, in special, intre 2023-27.
  • Analizele horoscopului pentru anul 2020 arata, de asemenea, ca alegerile din SUA ar putea genera un rezultat foarte diferit in comparatie cu punctul de vedere larg asteptat. Economia SUA va inregistra recesiunea urmata de renastere si de un boom in deceniul urmator.
  • Brexit-ul va aduce o glorie timpurie noului guvern, dar economia Marii Britanii ar putea fi afectata in mod rau pana la sfarsitul anului. Recuperarea va fi vazuta in 2023.
  • China a putut observa un impuls in crestere doar pentru a vedea rezultatele bune. China isi va gasi din nou calea in 2023.
  • Incalcarile de confidentialitate, incalcarea drepturilor cetatenilor si cresterea criminalitatii ar fi resimtite in toata lumea dupa septembrie 2020 si ar fi atins un nivel minim in 2027, dezvaluie analizele horoscopului 2020.

Berbec

Personal pentru tine 2020 ar putea culege o bonanta, deoarece multe planete sunt in favoarea ta. Este posibil sa intri intr-o faza puternica, atunci cand vine vorba de lucru, precum si de a face o pozitie si publica pentru tine. Casatoria si dragostea ar fi extrem de imbucuratoare, dar nu inainte ca aceste probleme sa va fi oferit niste batai de inima saritate si nopti nedormite. Norocul ar fi intr-un timp ridicat in acest an, iar calatoriile si oportunitatile ar fi mai mult decat cota ta normala. Chestiunile banesti si investitiile ar putea vedea un an foarte complicat, astfel incat acesta este un domeniu de ingrijorare profunda.

Taur

In 2020, trebuie sa actionati in mod responsabil fata de propria persoana. Planetele cheie va garanteaza sa va impiedicati de gandirea negativa, sa va deplasati cu precautie, dar sa faceti eforturi, ceea ce va va oferi castiguri, chiar monetare pe masura ce anul se va incheia. Munca grea si incercarea continua de a avea succes vor fi cheia. Un sentiment de motivatie de sine si de a nu cadea prada propriilor contra-ganduri va fi foarte necesar. Constiinta de sanatate ar trebui sa vina in prim-plan. In acest an, veti obtine fericire, succes – in relatiile fizice, precum si crestere in cariera dupa cateva intarzieri. Pe o parte pozitiva, inseamna si indica o garantie! Calatorii si temele religioase ar putea deveni importante pentru tine. Pronuntarile pozitive te-ar ajuta sa parcurgi cu usurinta.

Gemeni

2020 ar fi anul coerentei la locul de munca impreuna cu unele probleme, ceea ce ar aduce castiguri in cele din urma. Ai gasi respect si o oarecare crestere a staturii. Fondurile ar fi suficiente pentru a raspunde nevoilor dvs., desi s-ar putea sa va simtiti castigul neconform cu eforturile dvs. Circulatia de bani lichizi ar putea simti o durere, desi in ceea ce priveste activele le puteti adauga in 2020. Perspectivele dvs. de afaceri par sa se descurce aproape bine dupa o perioada destul de plictisitoare pe care ati lasat-o in urma.

Rac

Personal pentru tine, stelele iti recomanda sa-ti gasesti drumul. Se pare ca nu exista nicio paralela cu a lucra din greu pentru a va atinge obiectivele. Sunteti sustinut in mod abil de actiunile voastre, deoarece eforturile dvs. vor fi bine directionate. Castigurile financiare par sa abunde si ele. Oportunitatile de afaceri cu conexiune straina ar putea functiona. Viata de dragoste ar inflori pe masura ce inima ta se arata sa priveasca dincolo de data obisnuita sau obisnuita pentru tine.

Leu 

Personal pentru tine, 2020 este un lucru decent, pentru ca te-ai bucura de un avantaj fata de rivali. Averea ta pare sa iti zambeasca dupa toti acesti ani. Reteaua pare sa fie pe carti. Prea mult sa te dedici si sa fii in modulul de satisfactie in ceea ce priveste contraproductivitatea urmatoare. Continuati sa folositi fermecul si tactul la locul de munca, modul de confruntare nu va functiona. Ofertele si tactica de a face bani vor functiona in favoarea ta.

Fecioara

Personal pentru tine, 2020 ar fi anul de consolidare a pozitiei si a staturii in domeniile cheie ale vietii. Atat profesional, cat si in viata personala, veti face o croaziera buna. Autoritatea la locul de munca ar creste, interesul pentru abilitati inalte si invatare te-ar putea duce pe calea spiritualitatii. Controlul temperamentului in relatii ar fi o necesitate mai ales spre sfarsitul anului. Presiunea financiara va poate deranja si functionarea conform bugetului stabilit. Sansele casatoriei se vor construi pe masura ce anul inainteaza.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul