Criteriul National

Horoscop 2020 – o noua era

Horoscop 2020 – o noua era
aprilie 03
14:43 2020

Noul set de 365 de zile va ofera o alta sansa de a rescrie un capitol vechi sau de a scrie unul nou. O alta sansa de a explora noi oportunitati, mai multe optiuni de a rectifica lucrurile din viata, de a planifica lucrurile inainte de a fi la indemana si de a fi pregatit pentru evenimente necalificate. Un an nou cu sine aduce toate aceste optiuni servite intr-un platou pentru fiecare. Este aceasta perioada a anului in care poti prelua controlul asupra lucrurilor din viata ta pentru a planifica cum vrei sa mearga anul viitor. Prezicerea horoscopului 2020 de catre Astroyogi va oferi o perspectiva detaliata a tuturor zodiilor si a diferitelor aspecte ale vietii care formeaza viata. Acesta va oferi o imagine a evenimentelor care ar putea avea loc in anul urmator si a motivului pentru care exista deja. Credem ca avem un control deplin asupra vietii noastre si suntem factorii de decizie, dar in ce masura functioneaza? Unele evenimente nealimentate ne fac sa ne gandim de ce si cum s-a intamplat? In pofida faptului ca au totul sub control, exista cateva care nu sunt sub controlul nostru. Cu ajutorul horoscopului 2020 de catre Astroyogi, se poate face o idee despre evenimentele viitoare si, de asemenea, indrumari pentru a planifica anul 2020 in consecinta. Citeste mai mult pe https://etarot.xyz/horoscop-zodii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Citirile horoscopului 2020 pentru Berbec indica faptul ca nativii zodiei Berbec ar putea avea un an decent. Graficul anual sugereaza ca a noua casa este ocupata de Soare, Mercur, Saturn si Ketu de-a lungul carora se pot pune in crestere averea. Veti fi prosper atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si in ceea ce priveste averea.

Taur (20 aprilie – 20 mai) 

Citirile horoscopului 2020 pentru Taur recomanda ca la inceputul anului, planeta guvernanta Venus o sa se afle in a noua casa, indicand un an luminos si triplu coroana. Prezenta a 5 planete in cadrul casei a opta va poate oferi avantaje pe tot parcursul anului. Prezenta lui Marte in cea de-a saptea casa iti poate oferi binecuvantare in stare civila. Saturn este un cadou la cea de-a douasprezecea casa pe tot parcursul inceputului anului 2020, ceea ce ar putea slabi problema norocului, provocand intarzieri surprinzatoare in munca. In plus, este posibil sa suferiti de miscarea lui Saturn, care poate dura pana la cea de-a douazeci si patra luna calendaristica gregoriana. Cand aceasta era se va termina, este posibil sa vedeti lucrurile functionand in directia dvs.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Citirile horoscopului 2020 pentru Gemeni indica faptul ca nativii zodiei Gemeni se pot astepta sa aiba un an cinstit. Planeta conducatoare Mercur este un cadou din Sagetator, care ofera un personaj geaman asociat, ceea ce poate fi un timp bun pentru tine. Desi un pic confuzi la inceput, este posibil sa fiti pregatiti sa construiti selectii concrete. Prezenta Lunii in noua casa va va oferi tot norocul pe care doriti sa il indemnati la lucrurile facute. Puteti mentine o sanatate buna si veti realiza cu totul succesul toate proiectele dvs.

Rac (21 iunie – 22 iulie) 

Citirile horoscopului 2020 pentru zodia Rac, luna se poate pastra in casa a opta, ceea ce in timpurile initiale va va enerva in privinta sanatatii. In acest an, puteti obtine oportunitati frumoase de a participa la concursuri, ca urmare a celei de-a sasea locuinte care este ocupata de Mercur, Soare, Saturn si Ketu si acestea creeaza noi modalitati de succes pentru dvs.

Leu (23 iulie – 22 august)

Cititiile horoscopului 2020, pentru Leu, sfatuiesc ca in acest an se va referi la onoarea, prestigiul si autoritatea voastra, ca urmare a lordului zodiacului, Soarele, care se afla in cea de-a cincea casa a graficului de nastere pentru anul 2020 si creeaza circumstante favorabile. Anul acesta va creste in viata ta de munca. Veti primi un sprijin foarte mare din partea unui partener, deoarece Luna actioneaza ca un cadou in casa a saptea.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Citirile horoscopului 2020 pentru Fecioara sugereaza ca lordul zodiacal Mercur este in diferenta cu Jupiter, Ketu, Soare si Saturn la inceputul anului. Conjugarea lui Mercur cu Soarele produce rezultate favorabile pentru bastinasi. Este posibil sa observati o crestere a onoarei, a conditiilor monetare si a abilitatii dvs. intr-un an sensibil in ansamblu.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Citirile horoscopului 2020 pentru Balanta sugereaza ca lordul Venus al zodiacului sta pe locul patru, iar acest aranjament se dovedeste a fi excelent pentru tine. Veti cunoaste fericirea si prosperitatea in jurul vostru. Puteti obtine o casa, un vehicul si multe altele. Veti fi chiar binecuvantat romantic si revelati intr-un timp cinstit impreuna cu partenerul. Cea de-a treia casa are rezultate pozitive pentru dvs. si, de asemenea, impactul acestui lucru poate fi faptul ca veti calatori destul de mult pe parcursul anului.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul