Criteriul National

Horoscop 2020 pentru luna Aprilie

Horoscop 2020 pentru luna Aprilie
aprilie 09
15:11 2020

O noua luna aduce noi oportunitati si noi sanse pentru oameni. Indiferent daca te preocupa cariera sau viata de dragoste, rolul stelelor devine important, deoarece acestea ne pot ajuta sa ne pregatim pentru perioada viitoare intr-un mod mai bun. Asadar, daca doriti sa stiti cum va dura viata voastra in luna aprilie, vezi aici ce iti rezerva stelele

Intrucat zilele lungi se intind inaintea noastra, fara a avea un sfarsit de vedere, este firesc sa pierdem evidenta timpului. O saptamana se poate estompa intr-o saritura nebuloasa de ore si o luna poate trece la fel de usor ca dupa-amiaza. Dar, trebuie sa te uiti doar la stele pentru a-ti aminti ca timpul nu a incetinit si nici nu a accelerat. Corpurile ceresti isi urmeaza caile asa cum au facut-o intotdeauna – si planurile lor pentru tine nu s-au schimbat.

Avem o noua luna inainte si cu asta apar noi evolutii astrologice, cele care iti vor atinge viata oriunde te-ai afla, oricine ai fi, orice faci pentru a trece timpul, care curge atat de constant si atat de rapid. Lasati-le la sosire sa va testeze capacitatea de a primi schimbare si sa va ridicati proportional. O retrograda Pluto indepartata la sfarsitul lunii ne va reaminti ca controlul si puterea sunt concepte fragile – putem de fapt sa le cedam sau sa le valorificam mai usor decat am putea crede.

Berbec

Planeta ta conducatoare Venus va intra in a cincea casa. Aceasta este o veste stralucitoare pentru tine, deoarece starea ta financiara se va imbunatati in luna aprilie. Va exista un moment de cotitura in relatia ta si ai dori sa petreci tot mai mult timp cu partenerul de viata. Cu toate acestea, vi se recomanda sa nu intrati in vreo disputa cu cei apropiati.

Taur

Venus, planeta voastra conducatoare, va va ajuta foarte mult in aceasta luna. Acest lucru va va ajuta in cariera dvs. si puteti obtine o promotie si un plus. Dar nu-ti numara puii inainte de a ecloza! Vor fi unele probleme in relatia cu sotul / sotia. Nu va supuneti prea mult stresului dvs., deoarece va poate strica sanatatea.

Gemeni

Ultimele luni au fost destul de grele pentru tine. Dar lucrurile se vor imbunatati pe 7 aprilie, deoarece Venus isi va schimba pozitia dupa aceea. S-ar putea sa aveti mai multe oportunitati de iubire daca sunteti singuri. Daca sunteti intr-o relatie, atunci sigur va veti simti mai adorati de partenerul de viata. De asemenea, starea ta financiara se va imbunatati.

Rac

Luna aprilie va fi grea pentru tine, iar lucrurile vor incepe sa fie picante, mai ales dupa 7 aprilie. Fii calm si nu te grabi pentru nimic. Lucrurile se vor imbunatati dupa 15 aprilie, asa ca trebuie sa astepti oportunitatea. De asemenea, vi se recomanda sa fiti un pic generos fata de altii in aceasta luna.

Leu

Vei fi un fluture social in aceasta luna, datorita lui Venus. Stelele sugereaza ca s-ar putea sa va alaturati unui club sau unui grup de un fel. Cu toate acestea, vi se recomanda sa aveti grija de sanatatea dvs., deoarece lucrurile nu par foarte bune. Dupa 22 aprilie, viata profesionala va inregistra o schimbare pozitiva.

Fecioara

In luna aprilie, veti obtine rezultatul mult necesar al muncii grele, deoarece stelele va par favorabile. S-ar putea sa obtineti o promotie sau cresteri. Viata de dragoste se va imbunatati si partenerul de viata te va sustine. Veti obtine, de asemenea, cateva oportunitati noi.

Balanta

Luna plina va pluti prin semnul tau pe data de 7 si te va face sa te simti insaciabil nelinistit, dornic de contact personal si, in mod ideal, o mica lauda. Aprindeti chatul de grup sau Skype-ul si vedeti cine este liber sa traga briza – trebuie doar sa aveti grija sa nu cautati complimente, evident. Gazduirea lunii pline va face din orice semn un pic de egocentrism, dar provocarea acestui tranzit este sa va definiti valoarea de sine bazata pe propriile sentimente, mai degraba decat pe impresia pe care o lasati asupra celorlalti. Pluto retrograd in sectorul casei si familiei dvs. incepe pe data de 25 si amplifica doar intrebari in legatura cu ceea ce cautati de la ceilalti, fata de ceea ce obtineti de la voi. Aceasta este o sansa de a asuma un nou rol in cercul tau cel mai interior. S-ar putea sa va dati seama ca ati amanat restul gospodariei atunci cand ar fi trebuit sa va ganditi mai mult la ce e important.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul