Criteriul National

Horoscop – Care spun astrele despre balanta in 2017

Horoscop – Care spun astrele despre balanta in 2017
decembrie 10
17:09 2016

Ianuarie: Nu mai conteniti sa le povestiti prietenilor despre intamplarile amoroase din viata dvs. Asta in cazul in care, cei care nu ati nimerit intr-o poveste de dragoste inaintea sfarsitului de an, va mobilizati si plecati intr-o excursie cu prietenii departe de orasul natal. Se pot petrece multe minuni anul acesta la acest capitol si numai cei care se impotrivesc nu vor simti iubirea pe pielea lor. Este un an in care Balantele pot aduce pe lume copii. Un lucru esential pe tot parcursul anului este ca trebuie sa fiti in forma, sa aratati bine si sa investiti in look, chiar daca traim vremuri grele.

Februarie: Cateva certuri cu parintii, s-ar putea, ca unora dintre dvs. sa le fie de folos. Faptul ca decideti sa nu mai depindeti de ei, sa va cautati un serviciu sau sa renuntati la o suma de bani, care venea in mod constant de la ei, nu poate decat sa va aduca mai cu picioarele pe pamant. O greseala milenar repetata de catre Balante insa, este ca atunci cand nu se mai inteleg bine cu parintii, dau fuga la maritis, sarind astfel din lac in put. Luna aceasta pot exista cateva discutii referitoare la casatorie, insa nu va grabiti inca, daca mariajul ar fi unul conditionat.

horoscop-balantaMartie: Sunteti preocupati de sanatatea dvs. sau de sanatatea celor apropiati. Unii va confruntati cu probleme deja cronicizate si stiti despre ce este vorba, altii sunteti luati prin surprindere de simptome pe care greu le asociati unor afectiuni. As sugera femeilor care nu au copii si carora li se poate intampla minunea in acest an, sa faca un set de analize inainte de sarcina, deoarece exista afectiuni ce pot fi tratate mai relaxat in perioada prenatala. Balantele care, de asemenea au mame in varsta, pot trece prin perioade mai grele de vizite dese la spital. Toate astea se petrec pe fondul unei perioade sentimentale si emotionale extrem de agitate.

Aprilie: Si de data asta sanatatea va mai deranjeaza, mai ales ca programul de lucru este haotic si nu va permiteti sa aveti grija de dvs. Simtiti nevoia unor schimbari imediate in viata dvs. si ca intotdeauna cereti sfaturi altora sau va rugati partenerul de viata sa va propuna el sau ea niste schimbari. Oare este corect? Poate doar in cazul in care nu va mai place sa locuiti in casa dvs. si financiar nu va permiteti sa faceti o investitie, astfel implicandu-va consoarta. Noroc de casa cred ca veti avea, insa nu mai devreme de toamna acestui an.

Mai: Adevarul este ca luna aceasta nu mai am nimic sa va reprosez. Sunteti pusi pe fapte mari. Treceti in revista cateva situatii de viata, care nu v-au multumit si va propuneti ca pana de ziua dvs. sa le finalizati si sa mergeti in directia pe care o veti simti mai aproape de suflet. Dar si starea dvs. are niste cauze. Poate ati muncit luna asta si nu ati fost platit pe masura, poate ati pierdut o suma de bani pentru care ati depus efort, poate nu mai simtiti spor in ceva si numai bine ca puteti decide ruperea unei colaborari, a unui parteneriat sau a unei asocieri. Daca va iese anul acesta ar fi minunat, caci daca intarziati dupa 2017, atunci rezolvarea situatiei parteneriale se poate lasa cu un proces indelungat la tribunal.

Iunie: Este o luna buna pentru calatoriile peste granita. In privinta filosofiei si a principiilor de viata, sunteti buni la partea teoretica, insa la practica se pare ca veti ramane restant. Va veti reprosa ulterior ca v-ati purtat urat cu un prieten, iubit sau cu o persoana de suflet, doar sa speram ca nu veti fi deranjat pe cineva aspru si intransigent. Daca in cazul dvs. merge cu un du-te-vino, pe sistemul azi ma gandesc, maine ma razgandesc, vestea proasta este ca exista si oameni care mai bine mor, decat sa priveasca inapoi.

Iulie: Nu va faceti inca planuri pe o suma de bani neincasata sau mai bine zis nu demarati lucrari pana in momentul in care acea suma de bani nu va intra in cont. Poate fi vorba despre o mostenire, vanzare de casa sau teren, imprumut sau recuperare de bani. Exista aspecte astrale care va pot impiedica sau va pot face sa bateti pasul pe loc, in cazul unui optimism nejustificat.

August: Sunteti destul de relaxat d.p.d.v. profesional. As putea sa spun ca faceti chiar vizite de curtoazie sefilor sau colegilor, chiar daca va aflati in concediu. Poate mergeti in vizita la un loc de munca mai vechi sau poate ca acum va hotarati sa o luati pe alt drum sau sa intrati intr-un concediu prelungit si bucuria dvs. este sa organizati o mica reuniune sau petrecere la fostul loc de munca. Cei care aveti afaceri private si angajati, veti deveni generosi, pesemne pentru ca exista un moment de respiro si simtiti nevoia sa va exprimati bucuria.

Septembrie: Acum nu mai stam asa de bine si problemele ar putea sa apara dinspre parinti, casa, proprietate, alti membri ai familie, sanatate sau autoritati. Daca as fi Balanta, nu mi-as fixa concediul tocmai acum, pentru ca sunt riscuri ca planurile sa sa dea peste cap. Sigur, cei fara prea multe responsabilitati puteti pleca, insa cu maximum de asigurari inainte. Tot aici intra si situatia unei utilitati casnice lasate in functiune, dvs. fiind plecat de acasa, consecintele fiind stricaciuni in apartament.

Octombrie: Daca in timp ce sunteti intr-o relatie, mai apare in aceasta perioada cineva din trecut, sa stiti ca nu este decat o incercare de la Doamne-Doamne care doreste sa va testeze putin sistemul decizional, subred de altfel. Daca aveti o relatie de ani de zile care scartaia si apare cineva nou, aceasta persoana s-ar putea sa nu fie o relatie de viitor, ci doar un prieten karmic sosit sa va ajute sa finalizati fosta relatie. Mai sunt si alte variante de incurcaturi sentimentale, dar va doresc succes in descifrarea lor.

Noiembrie: Aleluia!!! Ati ajuns la linia de sosire. Saturn a intrat in semnul Balantei si va scuteste cu ocazia aceasta de tot felul de belele si incercari. Va mai fi in 2010 o scurta perioada de revenire a lui Saturn pe casa finalizarilor, tocmai sa dea oportunitatea intarziatilor sa isi concluzioneze anumite examene de viata si sa isi sustina restantele. Deocamdata, aveti ce sarbatori. Unii dintre „prieteni” observand transformarea vizibila, va sicaneaza si doresc, prin sarcasm, sa va rapeasca bucuria. Aveti sansa sa incepeti o noua viata, indiferent ce inseamna aceasta.

Decembrie: Demarati o serie de acte legate de o proprietate si lucrurile pot incepe sa se miste, doar pentru ca v-ati hotarat sa luati taurul de coarne si sa va luptati cu o situatie greoaie. Nu mai sunteti acei oameni blajini cu care ne-am obisnuit pana acum, ci oameni de actiune si intelepti. In plan sentimental exista putina incordare, orgoliu si gelozie. Unii poate aveti motive, insa altii sunteti doar invaluiti de un eter perfid care va face sa vedeti lucrurile deformate, astfel incat va stricati singuri cheful si relatia.

Tot horoscopul se poate vedea pe horoscop.onlines.ro

Salvează

Comentarii

Comentarii

Tags

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu