Criteriul National

Horoscopul zilei sau cum îți poate surâde soarta în fiecare dimineață

Horoscopul zilei sau cum îți poate surâde soarta în fiecare dimineață
iunie 26
10:56 2017

De ce citim horoscopul zilnic?

Mulți dintre noi nu o facem, dar cu siguranță din când în când, poate chiar fără voia noastră directă, ne căutăm zodia într-o astfel de rubrică și citim oarecum interesați ce scrie acolo.

Dragoste, sănătate, bani, carieră, lucruri care interesează pe aproape oricine, sunt elementele detaliate într-un astfel de horoscop al zilei. Puțini cred în ce scrie acolo, însă și mai puțini știu că horoscopul trebuie citit dintr-o sursă sigură, dacă este să fie luat în serios.

De ce o sursă sigură?

Pentru că, la fel ca în oricare domeniu, preferăm să ne luăm informațiile de la specialiști, nu de la oricine are o părere pe care și-o manifestă fără foarte multe dubii.

Dacă vrem să citim o știre reală, ne ducem către o sursă de informații în care avem încredere. Dacă vrem să aflăm ceva legat de știință, aflăm opinia informată și avizată a unui om de știință, nu a cuiva care are o opinie neargumentată sau bombastică despre subiectul respectiv.

Este și cazul horoscopului zilnic.

Să aflăm de ce!

Horoscopul zilnic serios este scris de astrologi la fel de serioși

Suntem atât de obișnuiți cu un horoscop scris undeva într-un colț obscur de ziar, sau într-o revistă de lifestyle, încât cu greu putem luat în serios acest domeniu.

Ce trebuie știut, însă, este faptul că horoscopul zilnic face parte din mai vastul câmp al astrologiei, știința care studiază modul în care corpurile cerești și traiectoriile lor ne pot influența existența.

Dacă vom citi sau auzi un horoscop din gura unui astrolog profesionist, ne vom da seama imediat de diferența de limbaj și de seriozitate a subiectului. Față de bășcălia din unele ziare care se rezumă la „vei cunoaște o persoană nouă” sau „e posibil ca azi să primești o mărire”, informații care nu au niciun fel de argumentare sau context, un astrolog va oferi mereu informații legate de traseul planetelor care influențează într-un anumit mod evenimentele care se vor petrece în viața unui om.

Unde poți găsi o sursă sigură de informare pentru horoscopul zilnic?

Chiar dacă sunt rare, astfel de surse există și sunt chiar online, la doar câteva click-uri distanță. O astfel de sursă este revista online Zenivers.ro

Această revistă oferă un context amplu pentru horoscopul zilnic, acesta nefiind singurul tip de horoscop disponibil pe acest site. Pe lângă horoscopul zilei, pe Zenivers.ro utilizatorii pot regăsi horoscopul săptămânal, precum și o secțiune importantă dedicată astrogramelor personalizate.

Iar acestea sunt doar din categoria astrologie, deoarece Zenivers este o sursă de informare și asupra sănătății, psihologiei umane și a zonei ezoterice pe înțelesul tuturor.

Prin informarea corectă a cititorilor săi, Zenivers.ro și-a căpătat autoritatea necesară pentru a oferi mereu cele mai noi predestinații astrale prin intermediul horoscopului zilnic, gata să ofere un zâmbet la începutul oricărei zile, oricui îl citește.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo