Criteriul National

Horoscopul zilei sau cum îți poate surâde soarta în fiecare dimineață

Horoscopul zilei sau cum îți poate surâde soarta în fiecare dimineață
iunie 26
10:56 2017

De ce citim horoscopul zilnic?

Mulți dintre noi nu o facem, dar cu siguranță din când în când, poate chiar fără voia noastră directă, ne căutăm zodia într-o astfel de rubrică și citim oarecum interesați ce scrie acolo.

Dragoste, sănătate, bani, carieră, lucruri care interesează pe aproape oricine, sunt elementele detaliate într-un astfel de horoscop al zilei. Puțini cred în ce scrie acolo, însă și mai puțini știu că horoscopul trebuie citit dintr-o sursă sigură, dacă este să fie luat în serios.

De ce o sursă sigură?

Pentru că, la fel ca în oricare domeniu, preferăm să ne luăm informațiile de la specialiști, nu de la oricine are o părere pe care și-o manifestă fără foarte multe dubii.

Dacă vrem să citim o știre reală, ne ducem către o sursă de informații în care avem încredere. Dacă vrem să aflăm ceva legat de știință, aflăm opinia informată și avizată a unui om de știință, nu a cuiva care are o opinie neargumentată sau bombastică despre subiectul respectiv.

Este și cazul horoscopului zilnic.

Să aflăm de ce!

Horoscopul zilnic serios este scris de astrologi la fel de serioși

Suntem atât de obișnuiți cu un horoscop scris undeva într-un colț obscur de ziar, sau într-o revistă de lifestyle, încât cu greu putem luat în serios acest domeniu.

Ce trebuie știut, însă, este faptul că horoscopul zilnic face parte din mai vastul câmp al astrologiei, știința care studiază modul în care corpurile cerești și traiectoriile lor ne pot influența existența.

Dacă vom citi sau auzi un horoscop din gura unui astrolog profesionist, ne vom da seama imediat de diferența de limbaj și de seriozitate a subiectului. Față de bășcălia din unele ziare care se rezumă la „vei cunoaște o persoană nouă” sau „e posibil ca azi să primești o mărire”, informații care nu au niciun fel de argumentare sau context, un astrolog va oferi mereu informații legate de traseul planetelor care influențează într-un anumit mod evenimentele care se vor petrece în viața unui om.

Unde poți găsi o sursă sigură de informare pentru horoscopul zilnic?

Chiar dacă sunt rare, astfel de surse există și sunt chiar online, la doar câteva click-uri distanță. O astfel de sursă este revista online Zenivers.ro

Această revistă oferă un context amplu pentru horoscopul zilnic, acesta nefiind singurul tip de horoscop disponibil pe acest site. Pe lângă horoscopul zilei, pe Zenivers.ro utilizatorii pot regăsi horoscopul săptămânal, precum și o secțiune importantă dedicată astrogramelor personalizate.

Iar acestea sunt doar din categoria astrologie, deoarece Zenivers este o sursă de informare și asupra sănătății, psihologiei umane și a zonei ezoterice pe înțelesul tuturor.

Prin informarea corectă a cititorilor săi, Zenivers.ro și-a căpătat autoritatea necesară pentru a oferi mereu cele mai noi predestinații astrale prin intermediul horoscopului zilnic, gata să ofere un zâmbet la începutul oricărei zile, oricui îl citește.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo