Criteriul National

Horoscopul zilei sau cum îți poate surâde soarta în fiecare dimineață

Horoscopul zilei sau cum îți poate surâde soarta în fiecare dimineață
iunie 26
10:56 2017

De ce citim horoscopul zilnic?

Mulți dintre noi nu o facem, dar cu siguranță din când în când, poate chiar fără voia noastră directă, ne căutăm zodia într-o astfel de rubrică și citim oarecum interesați ce scrie acolo.

Dragoste, sănătate, bani, carieră, lucruri care interesează pe aproape oricine, sunt elementele detaliate într-un astfel de horoscop al zilei. Puțini cred în ce scrie acolo, însă și mai puțini știu că horoscopul trebuie citit dintr-o sursă sigură, dacă este să fie luat în serios.

De ce o sursă sigură?

Pentru că, la fel ca în oricare domeniu, preferăm să ne luăm informațiile de la specialiști, nu de la oricine are o părere pe care și-o manifestă fără foarte multe dubii.

Dacă vrem să citim o știre reală, ne ducem către o sursă de informații în care avem încredere. Dacă vrem să aflăm ceva legat de știință, aflăm opinia informată și avizată a unui om de știință, nu a cuiva care are o opinie neargumentată sau bombastică despre subiectul respectiv.

Este și cazul horoscopului zilnic.

Să aflăm de ce!

Horoscopul zilnic serios este scris de astrologi la fel de serioși

Suntem atât de obișnuiți cu un horoscop scris undeva într-un colț obscur de ziar, sau într-o revistă de lifestyle, încât cu greu putem luat în serios acest domeniu.

Ce trebuie știut, însă, este faptul că horoscopul zilnic face parte din mai vastul câmp al astrologiei, știința care studiază modul în care corpurile cerești și traiectoriile lor ne pot influența existența.

Dacă vom citi sau auzi un horoscop din gura unui astrolog profesionist, ne vom da seama imediat de diferența de limbaj și de seriozitate a subiectului. Față de bășcălia din unele ziare care se rezumă la „vei cunoaște o persoană nouă” sau „e posibil ca azi să primești o mărire”, informații care nu au niciun fel de argumentare sau context, un astrolog va oferi mereu informații legate de traseul planetelor care influențează într-un anumit mod evenimentele care se vor petrece în viața unui om.

Unde poți găsi o sursă sigură de informare pentru horoscopul zilnic?

Chiar dacă sunt rare, astfel de surse există și sunt chiar online, la doar câteva click-uri distanță. O astfel de sursă este revista online Zenivers.ro

Această revistă oferă un context amplu pentru horoscopul zilnic, acesta nefiind singurul tip de horoscop disponibil pe acest site. Pe lângă horoscopul zilei, pe Zenivers.ro utilizatorii pot regăsi horoscopul săptămânal, precum și o secțiune importantă dedicată astrogramelor personalizate.

Iar acestea sunt doar din categoria astrologie, deoarece Zenivers este o sursă de informare și asupra sănătății, psihologiei umane și a zonei ezoterice pe înțelesul tuturor.

Prin informarea corectă a cititorilor săi, Zenivers.ro și-a căpătat autoritatea necesară pentru a oferi mereu cele mai noi predestinații astrale prin intermediul horoscopului zilnic, gata să ofere un zâmbet la începutul oricărei zile, oricui îl citește.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro