Criteriul National

Hotel Cozia Caciulata

Hotel Cozia Caciulata
aprilie 01
12:34 2021

Localizat pe Valea Oltului, in subcarpatii Getici, Hotel Cozia Caciulata face parte din Complexul Balnear Cozia. Acesta se alatura hotelurilor Oltul si Caciulata si sta la dispozitia turistilor cu oferte de cazare, mese acoperite si tratamente de specialitate.

Datorita climatului bland, fara variantii de temperatura, foarte multi turisti aleg sa se cazeze la statiunea Calimanesti-Caciulata si sa petreaca aici cateva zile relaxante. Situata pe Valea Oltului, este supranumita perla statiunilor de pe Valea Oltului si atrage turisti de peste tot, dornici de a se incarca cu energie si de a se trata.

Hotel Cozia Caciulata pentru a urma o serie de tratamente si a profita de beneficiile apelor termale si minerale. Acestea contin compusi chimici care trateaza prin diverse curse afectiuni cronice, precum cele de la nivelul sistemului renal, digestiv sau locomotor.

Hotelul intra in categoria celor de trei stele si dispune de 196 de camere duble. In plus, pot fi rezervate 6 apartamente pentru familiile mai numeroase, dotate cu living si dormitor. Camerele sunt complet mobilate, avand televizoare color si cablu TV. In fiecare camera exista cate o baie cu dus si cate un seif pentru depozitarea bunurilor de valoare. Fiecare camera are cate un telefon international ce poate fi folosit de turisti pentru efectuarea apelurilor.

Hotelul are parcare proprie, servicii de spalatorie si curatatorie, ascensor, astfel ca oaspetii sa beneficieze de toate conditiile necesare. Nu se accepta animalele de companie in incinta hotelului.

Pentru ofertele care contin si tichete de masa care acopera mesele principale zilnice, hotelul pune la dispozitie un restaurant si un bar. Restaurantul ofera meniuri standard, traditionale si dietetice.

Turistii cazati la Hotel Cozia Caciulata pot folosi serviciile de tratament pe baza apelor minerale si termale. Acesta dispune de o baza de tratament ultramoderna, care permite efectuarea procedurilor in conditii optime. De asemenea, pentru cei care doresc sa se bucure de piscina, hotelul are atat una acoperita, cat si una in aer liber si mai pune la dispozitia oaspetilor si un aqua parc cu tobogane. Accesul la aceste facilitati se face contracost.

Pentru turistii care doresc sa sa antreneze si sa isi pastreze forma in timpul concediului, hotelul mai dispune de o sala de fitness si de un serviciu de masaj. Pentru orice fel de urgenta sunt disponibile cabinetele medicale ale hotelului.

Daca doriti sa accesati ofertele cu proceduri medicale, acestea nu sunt valabile in week-end si se recomanda efectuarea acestora, in functie de pachetul achizionat, de luni pana vineri.

Cazare Hotel Cozia Caciulata ofera o varianta convenabila de cazare si tratament, permitandu-va nu numai un concediu linistit si in conditii de calitate, dar si servicii la cele mai inalte standarde. Daca doriti sa vizitati si partea istorica si culturala a zonei, puteti incerca sa alocati cateva ore la Manastirea Cozia. Aceasta are o arhitectura deosebita si o istorie memorabila, fiind pe parcusul timpului, temnita, lacas de cult si scoala manastireasca.

Alte valori istorice ale orasului mai sunt reprezentate de tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela. Termele de la Arutela atesta faptul ca proprietatile vindecatoare ale apelor au fost apreciate inca de pe vremea dacilor si romanilor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul