Criteriul National

Hotelurile de lux au impanzit litoralul romanesc

Hotelurile de lux au impanzit litoralul romanesc
august 18
12:54 2019

Pana acum gaseam mai multe motive sa petrecem vacanta in Bulgaria, Turcia sau Grecia. Iata care erau acestea:

-nu exista serviciul all inclusive si pe litoralul romanesc.

-hotelurile de cinci stele erau putine si inaccesibile ca pret.

Toti romanii erau consternati de faptul ca persoanele implicate in turismul de pe litoralul nostru nu invatau de la bulgari. Se pot fideliza clientii prin oferte ispititoare, fiindca le place sa fie in centrul atentiei si sa isi poata alege felurile de mancare preferate, din zeci de mancaruri expuse artistic.

Alaturi de mancaruri si de bautura se organizeaza seri speciale ca turistii sa petreaca si sa se simta excelent. Fie ca sunt concerte, fie discoteca, acestea atrag si ele la randul lor si condimenteaza vacanta.

In prezent, cine alege cazare la un hotel de cinci stele va avea si divertismentul, confortul si cea mai buna mancare asigurate. Pentru mai multe informatii referitoare la cazarea pe litoral pentru oamenii pretentiosi, click aici 

Piscinele din hotelurile romanesti sunt mult mai bine amenajate de cat decat cele din strainatate. In afara faptului ca piscinele sunt imense, mult dintre ele au si hidromasaj si gheizere.

Centrele spa sunt si ele bine puse la punct, mari si pe placul celor mai exigenti clienti.

In orice caz, turistii care plecau peste hotare in cautarea unor hoteluri de lux sau a cazarii de tip all inclusive, acum le gasesc aici avand si avantajul peisajelor feerice si ospitalitatii romanesti care nu poate fi regasita in niciun alt colt din lumea intreaga.

Profitati acum de ofertele de cazare de la hotelurile de lux de pe litoralul romanesc si aveti garantat un sejur de lux!

Preturile sunt foarte avantajoase, in plus va veti simti ca acasa si intoarcerea la domiciliu va fi mult mai usoara.

Cei care se duc cu masinile personale pana in Bulgaria sau Turcia obosesc atat de tare, incat, daca nu isi rezerva bilete de avion vor pierde 2-3 zile din vacanta pe drum, in plus condusul ii va obosi foarte tare.

La un hotel de cinci stele si vacanta este in mod garantat de cinci stele si fiecare va fi multumit de ceea ce a primit pe litoralul romanesc.

In fiecare camera a hotelului se afla un tapet elegant, o baie spatioasa cu cosmetice de calitate premium, personal amabil si cu inalta calificare si confort la superlativ.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei