Criteriul National

Hoverboard sau penny board? O alegere dificila!

Hoverboard sau penny board? O alegere dificila!
august 21
11:55 2017

Toti adolescentii viseaza in zilele noastre la achizitionarea unui hoverboard cat mai cool, un gadget de deplasare cu care sa isi uimeasca prietenii si dusmanii.

Pretul, principalul criteriu in achizitia unei placi pe roti

Din nefericire, aceste scutere electrice au preturi relativ prohibitive pentru destul de multi dintre ei, mai ales daca vor niste produse de calitate, nu doar biete caricaturi de hoverboard-uri, ce par a fi confectionate „pe vapor”.

Ce-i drept, unii incearca sa faca economii drastice pentru a-si lua unul de calitate, performant, dar pana la acel moment, exista si o solutie mult mai ieftina si deloc de neglijat, care poate suplini cat de cat un hoverboard.

Se gasesc pe net, modele calitative de penny board la pret avantajos care abia asteapta sa fie comandate de catre aceia ce vor un mijloc de deplasare si distractie in trend.

Penny board, accesoriu fashion si mijloc de distractie haios

Oricum, cei ce se pricep, considera ca este chiar mai bine ca sa iti iei mai intai o asemenea placa usoara pe roti, nostim colorata, pentru a te obisnui cu acest stil de miscare, pana vei trece la nivelul urmator, acela al utilizarii unui scuter electric.

Mult mai rezistenta decat ar parea la o privire superficiala, o penny board reprezinta un accesoriu excelent daca iesi cu prietenii in parc, pentru ca iti permite ca sa incerci tot soiul de scheme smechere, pe care nu le poti face cu un scuter electric, oricat de performant ar fi acesta.

In plus, deoarece o penny board este extrem de ieftina, nu o sa te porti cu ea precum cu un cofraj de oua, gata in orice moment sa se sparga.

Intretinerea unei placi pe roti de acest gen este minimala, pe cand cu un scuter electric, ca si cu o masina, pana la urma tot va trebui ca sa ajungi la un service specializat, deoarece se va defecta cand ti-e lumea mai draga.

O penny board costa insa asa de putin, incat iti poti permite chiar sa iti comanzi mai multe de pe net, daca vrei sa faci colectie sau daca esti un sclav al modei actuale si vrei sa iti poti asorta placa, in calitate de accesoriu cool, la un outfit sau la altul, cand iesi in oras sa te plimbi.

Daca, la un moment, una dintre aceste placi de plastic dur, dar ieftine si usoare, se strica iremediabil, nu e nicio problema: o inlocuiesti cu o alta din colectia de acasa sau, de ce nu, iti cumperi una nou-nouta. Sigur o sa iti permiti cheltuiala.

Dilema: gadget casual ieftin sau gadget de fite scump?

In definitiv, o penny board este un gadget casual, „de toata ziua si distractia”, pe cand un hoverboard, mai greoi si mai pretentios in utilizare, este in principal un gadget de fite, pe care ti-l iei mai mult ca sa ii lasi cu gura cascata de admiratie sau de invidie pe cei din jur si de care, de regula, ai mult mai multa grija decat de o penny board, deoarece ai dat un teanc de bani destul de grosut pe el.

In aceste conditii, tu ce preferi: o penny board modesta, dar buna, ori un hoverboard smecher si scump, de lasat trecatorii cu gurile cascate?

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo