Criteriul National

Hoverboard sau penny board? O alegere dificila!

Hoverboard sau penny board? O alegere dificila!
august 21
11:55 2017

Toti adolescentii viseaza in zilele noastre la achizitionarea unui hoverboard cat mai cool, un gadget de deplasare cu care sa isi uimeasca prietenii si dusmanii.

Pretul, principalul criteriu in achizitia unei placi pe roti

Din nefericire, aceste scutere electrice au preturi relativ prohibitive pentru destul de multi dintre ei, mai ales daca vor niste produse de calitate, nu doar biete caricaturi de hoverboard-uri, ce par a fi confectionate „pe vapor”.

Ce-i drept, unii incearca sa faca economii drastice pentru a-si lua unul de calitate, performant, dar pana la acel moment, exista si o solutie mult mai ieftina si deloc de neglijat, care poate suplini cat de cat un hoverboard.

Se gasesc pe net, modele calitative de penny board la pret avantajos care abia asteapta sa fie comandate de catre aceia ce vor un mijloc de deplasare si distractie in trend.

Penny board, accesoriu fashion si mijloc de distractie haios

Oricum, cei ce se pricep, considera ca este chiar mai bine ca sa iti iei mai intai o asemenea placa usoara pe roti, nostim colorata, pentru a te obisnui cu acest stil de miscare, pana vei trece la nivelul urmator, acela al utilizarii unui scuter electric.

Mult mai rezistenta decat ar parea la o privire superficiala, o penny board reprezinta un accesoriu excelent daca iesi cu prietenii in parc, pentru ca iti permite ca sa incerci tot soiul de scheme smechere, pe care nu le poti face cu un scuter electric, oricat de performant ar fi acesta.

In plus, deoarece o penny board este extrem de ieftina, nu o sa te porti cu ea precum cu un cofraj de oua, gata in orice moment sa se sparga.

Intretinerea unei placi pe roti de acest gen este minimala, pe cand cu un scuter electric, ca si cu o masina, pana la urma tot va trebui ca sa ajungi la un service specializat, deoarece se va defecta cand ti-e lumea mai draga.

O penny board costa insa asa de putin, incat iti poti permite chiar sa iti comanzi mai multe de pe net, daca vrei sa faci colectie sau daca esti un sclav al modei actuale si vrei sa iti poti asorta placa, in calitate de accesoriu cool, la un outfit sau la altul, cand iesi in oras sa te plimbi.

Daca, la un moment, una dintre aceste placi de plastic dur, dar ieftine si usoare, se strica iremediabil, nu e nicio problema: o inlocuiesti cu o alta din colectia de acasa sau, de ce nu, iti cumperi una nou-nouta. Sigur o sa iti permiti cheltuiala.

Dilema: gadget casual ieftin sau gadget de fite scump?

In definitiv, o penny board este un gadget casual, „de toata ziua si distractia”, pe cand un hoverboard, mai greoi si mai pretentios in utilizare, este in principal un gadget de fite, pe care ti-l iei mai mult ca sa ii lasi cu gura cascata de admiratie sau de invidie pe cei din jur si de care, de regula, ai mult mai multa grija decat de o penny board, deoarece ai dat un teanc de bani destul de grosut pe el.

In aceste conditii, tu ce preferi: o penny board modesta, dar buna, ori un hoverboard smecher si scump, de lasat trecatorii cu gurile cascate?

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo