Criteriul National

Hoverkartul, un update la fascinantul hoverboard

Hoverkartul, un update la fascinantul hoverboard
decembrie 27
11:20 2017

Gadgetul care a fascinat tinerii din intreaga lume se reinventeaza, reusind din nou sa ajunga la inima celor atrasi de noua tehnologie.

Hoverkart-ul transforma functionalitatea hoverboard-ului, astfel incat copiii mai mici si chiar adultii sa poata sta jos atunci cand se plimba cu hoverboard-ul. Acest lucru le permite sa calatoreasca pe aceleasi distante si cu aceeasi viteza, in timp ce se bucura de confortul de a fi asezati pe un „scaun” si sa stea in picioare asa cum o faceau pana acum. Practic, vorbim despre o experienta complet diferita cand folosesti un hoverkart de calitate.

Cu siguranta este o calatorie mult mai confortabila pentru simplu fapt ca nu ai nevoie de prea multa coordonare si mentinere a echilibrului asa cum se intampla cand stai in picioare pe placa hoverboardului. Faptul ca poti sta jos in timpul deplasarii face navigarea mai usoara. In plus, viteza de pana la 20 km/ ora se resimte altfel cand sunteti asezat, avand parte de si mai multa adrenalina.

La prima vedere, vei spune ca un astfel de kart consta doar in atasarea unei roti vechiului hoverboard si nu intelegi cum se realizeaza miscarea. Punerea in miscare se bazeaza, la fel ca si in cazul hoverboardului, prin simpla inclinare a corpului. Bineinteles, bratele se vor mentine pe manerele laterale in timp ce utilizati hoverkartul. Si prin simpla miscare a corpului dumneavoastra veti pune in miscare kartul inainte sau inapoi, la stanga sau la dreapta, in functie de directia in care va inclinati.

In esenta, este probabil cel mai „intuitiv” kart lansat vreodata, si asta il face si mai atragator. Trebuie doar sa atasati scheletul metalic la hoverboardul dumneavoastra si sunteti gata de drum. Cand au aparut primele hoverboarduri, oamenii nu au vazut potentialul complet al acestui gadget in ceea ce priveste dezvoltarea lui. Dar acum devine din ce in ce mai clar ca, odata cu trecerea anilor, vor fi adaugate tot mai multe caracteristici inovatoare pentru a spori experienta hoverboardului.

Daca pana acum ati ezitat sa va cumparati un hoverboard, acum aveti si mai multe motive sa va achizitionati unul, mai ales daca este unul de calitate, precum cele de la Monkey Board.

Unii oameni ar putea fi reticenti cand vine vorba despre hoverkart, pentru ca nu inteleg care sunt avantajele. Ei bine, unul dintre eavantaje se refera la posibilitatea de a te deplasa pe un teren accidentat in siguranta. Daca pe un hoverboard risti sa te dezechilibrezi cand te afli in panta, deplasarea cu un hoverkart este mult mai sigura.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu