Criteriul National

HOW TO HELP POLITICIANS AND AUTHORITIES TO SEE TOURISM AS A MAJOR JOB CREATOR MACHINE?

HOW TO HELP POLITICIANS AND AUTHORITIES TO SEE TOURISM AS A MAJOR JOB CREATOR MACHINE?
februarie 14
06:50 2016

HOW TO HELP POLITICIANS AND AUTHORITIES TO SEE TOURISM AS A MAJOR JOB CREATOR MACHINE?

steag-ue

Cred că , dacă am scrie titlul de mai sus în felul următor ” cum se poate face ca domnul Făgădău și gaşca lui să înțeleagă faptul ca Turismul este un sector de activitate care are o capacitate uriașă de a crea locuri de muncă „,atunci rândurile de mai jos ar fi citite de un număr mai mare de oameni.

Cu toate aceasta ar exista o întrebare pertinentă. Ar avea rost să pierdem vremea cu discuția despre turism, dacă în Constanța sezonul începe cu adevărat pe 5 Iulie și se termină a doua zi dupa Sfânta Maria ?

20151121_192619

ATENŢIE! ACEASTA NU ESTE DOAR O ÎNTREBARE CI O PROBLEMĂ GRAVĂ .DAR NENOROCIEREA CEA MARE este că problema există de mai bine de cel puțin 15 ani. Din păcate, cei care ar trebui să facă toate cele necesare ca să atragă turiști în diverse weekenduri la Constanţa și Mamaia preferă să sta cu mâna întinsă către şpăgi și cu celelaltă înfiptă în buzunarele cetăţenilor și a firmelor ,în loc să facă ceea ce fi benefic din foarte multe puncte de vedere, indiferent dacă ninge, plouă sau este vreme însorită !

DA,SE POATE ATRAGE O MULȚIME DE TURIȘTI LA CONSTANȚA ȘI MAMAIA ORICAND INDIFERENT DE PROGNOZA METEO! Având în vedere că din cauza că nu se fac cele necesare ca acest lucru să se întâmple și din motivele aceatea cetățenii ,comunitatea și economia locală au un anumit tip de pierdere care poate fi demonstrat.

europe

Astfel am decis să atrag atenția celor care se fac responsabili ..că avem de a face cu o faptă penală, probabil neglijență in servici ,subminarea economiei etc

De ce fac referire la acest lucru ? Într-un alt document vă aminteam că orice cetățean care dorește să își ajute comunitatea în care trăiește dacă are posibilitatea de a crea puterea de a influența lucrurile trebuie s-o facă. In cazul de a consider ca cea mai bună modalitate de a aduce o astfel de problema la masa de lucru a lui Angela Merkel cât şi autorităților de la Bruxelles este elaborarea unei cărți în limba engleză despre problema respectivă. Atunci, în felul acesta se poate oferi și soluția concretă despre ce se poate face.

PREOCUPAREA MAJORĂ A CONSTĂNȚENILOR PENTRU URMĂTOAREA PERIOADĂ

Știind că de acum încolo una din preocupările oamenilor de afaceri ,a angajaților, a șomerilor , a elevilor siw studenților va fi legat de ce trebuie făcut ca să atragă turiști în extrasezon și să fie creat locuri de muncă, azi 14 Februarie un colaborator al ziarului nostru a decis să înceapă să scrie o carte despre o astfel de problemă deoarece este o chestiune care îi interesează și pe spanioli, portughezi ,greci ,ciprioți ,bulgari ,maltezi ,italieni .

drapel-steag-fanion-ue

Avand în vedere faptul că domnia sa ce a cerut expres să-și păstreze anonimatul, a început să lucreze la primul capitol denumit „HOW TO HELP POLITICIANS AND AUTHORITIES TO SEE TOURISM AS A MAJOR JOB CREATOR MACHINE” dumneavoastră cunoscând mult mai bine o astfel de problemă cât și multe altele care afectează comunitatea, în cazul în care daca doriți să-i oferiți o sugestie, puteti trimite la adresa de email special _consult@yahoo.com cât şi contact@criteriul.ro

Până atunci, o sa vă lansăm aici și titlul următorului capitol ce dorește să trateze subiectul-” TOURISM AS A JOB CREATOR MACHINE VS ROBOTIC INDUSTRY AND HIS BAD CAPACITY TO FIRE PEOPLE”

 

Vă mulțumim!

Redacția ziarului Criteriul Național

Sursa foto: http://www.univ-stickers-muraux.fr,http://criteriul.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo