Criteriul National

HOW TO HELP POLITICIANS AND AUTHORITIES TO SEE TOURISM AS A MAJOR JOB CREATOR MACHINE?

HOW TO HELP POLITICIANS AND AUTHORITIES TO SEE TOURISM AS A MAJOR JOB CREATOR MACHINE?
februarie 14
06:50 2016

HOW TO HELP POLITICIANS AND AUTHORITIES TO SEE TOURISM AS A MAJOR JOB CREATOR MACHINE?

steag-ue

Cred că , dacă am scrie titlul de mai sus în felul următor ” cum se poate face ca domnul Făgădău și gaşca lui să înțeleagă faptul ca Turismul este un sector de activitate care are o capacitate uriașă de a crea locuri de muncă „,atunci rândurile de mai jos ar fi citite de un număr mai mare de oameni.

Cu toate aceasta ar exista o întrebare pertinentă. Ar avea rost să pierdem vremea cu discuția despre turism, dacă în Constanța sezonul începe cu adevărat pe 5 Iulie și se termină a doua zi dupa Sfânta Maria ?

20151121_192619

ATENŢIE! ACEASTA NU ESTE DOAR O ÎNTREBARE CI O PROBLEMĂ GRAVĂ .DAR NENOROCIEREA CEA MARE este că problema există de mai bine de cel puțin 15 ani. Din păcate, cei care ar trebui să facă toate cele necesare ca să atragă turiști în diverse weekenduri la Constanţa și Mamaia preferă să sta cu mâna întinsă către şpăgi și cu celelaltă înfiptă în buzunarele cetăţenilor și a firmelor ,în loc să facă ceea ce fi benefic din foarte multe puncte de vedere, indiferent dacă ninge, plouă sau este vreme însorită !

DA,SE POATE ATRAGE O MULȚIME DE TURIȘTI LA CONSTANȚA ȘI MAMAIA ORICAND INDIFERENT DE PROGNOZA METEO! Având în vedere că din cauza că nu se fac cele necesare ca acest lucru să se întâmple și din motivele aceatea cetățenii ,comunitatea și economia locală au un anumit tip de pierdere care poate fi demonstrat.

europe

Astfel am decis să atrag atenția celor care se fac responsabili ..că avem de a face cu o faptă penală, probabil neglijență in servici ,subminarea economiei etc

De ce fac referire la acest lucru ? Într-un alt document vă aminteam că orice cetățean care dorește să își ajute comunitatea în care trăiește dacă are posibilitatea de a crea puterea de a influența lucrurile trebuie s-o facă. In cazul de a consider ca cea mai bună modalitate de a aduce o astfel de problema la masa de lucru a lui Angela Merkel cât şi autorităților de la Bruxelles este elaborarea unei cărți în limba engleză despre problema respectivă. Atunci, în felul acesta se poate oferi și soluția concretă despre ce se poate face.

PREOCUPAREA MAJORĂ A CONSTĂNȚENILOR PENTRU URMĂTOAREA PERIOADĂ

Știind că de acum încolo una din preocupările oamenilor de afaceri ,a angajaților, a șomerilor , a elevilor siw studenților va fi legat de ce trebuie făcut ca să atragă turiști în extrasezon și să fie creat locuri de muncă, azi 14 Februarie un colaborator al ziarului nostru a decis să înceapă să scrie o carte despre o astfel de problemă deoarece este o chestiune care îi interesează și pe spanioli, portughezi ,greci ,ciprioți ,bulgari ,maltezi ,italieni .

drapel-steag-fanion-ue

Avand în vedere faptul că domnia sa ce a cerut expres să-și păstreze anonimatul, a început să lucreze la primul capitol denumit „HOW TO HELP POLITICIANS AND AUTHORITIES TO SEE TOURISM AS A MAJOR JOB CREATOR MACHINE” dumneavoastră cunoscând mult mai bine o astfel de problemă cât și multe altele care afectează comunitatea, în cazul în care daca doriți să-i oferiți o sugestie, puteti trimite la adresa de email special _consult@yahoo.com cât şi contact@criteriul.ro

Până atunci, o sa vă lansăm aici și titlul următorului capitol ce dorește să trateze subiectul-” TOURISM AS A JOB CREATOR MACHINE VS ROBOTIC INDUSTRY AND HIS BAD CAPACITY TO FIRE PEOPLE”

 

Vă mulțumim!

Redacția ziarului Criteriul Național

Sursa foto: http://www.univ-stickers-muraux.fr,http://criteriul.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo