Criteriul National

Huawei Mate 10 Pro – telefonul care te face sa uiti de alte telefoane

Huawei Mate 10 Pro – telefonul care te face sa uiti de alte telefoane
decembrie 04
18:11 2018

Credeai că dacă nu ai iPhone sau Samsung nu exiști? Ei bine, țin să menționez că pe această piață bogată a telefoanelor s-a strecurat și acest model unic: Huawei Mate 10 Pro și te așteaptă să-i încerci noile setări și funcții!


Huawei Mate Pro 10 a fost prezentat pentru prima dată pe 16 octombrie în Germania. Probabil vă întrebați de ce nu a fost introdus în țara producătoare și anume în China? Este un pas din partea companiei de a spune că este una globală și acest lucru este evidențiat prin prezența centrelor de design, dezvoltare, software și cercetare în diverse țări și orașe din lume. Compania are un principiu inovativ deoarece alege să investească 10% din venituri în cercetare și dezvoltare și acest lucru este pe deplin demonstrat de noul produs, super telefonul de ultima generatie – Huawei Mate 10 Pro – acum la un pret fara egal și in Romania.


Huawei Mate 10 Pro nu este doar un telefon. Este o „mașinărie inteligentă”, iar aceasta inteligență vine din procesorul acesteia: Kirin 970. Acest procesor este instruit de companie să-l învețe să prevadă și să intuiască. Recunoașterea vocală a primit o îmbunătățire de până la 90%, deoarece zgomotul de fundal a fost redus, iar fotografiile sunt îmbunătățite, deoarece Huawei a trecut prin analiza algoritmilor peste 100 de milioane de imagini din care să înțeleagă tiparul instantaneelor pe care utilizatorii le surprind.

 

Acest gadget inteligent vine cu promisiunea că se va descurca cu mult mai bine decât celelalte telefoane. Camera telefonului este vedeta, reușind să izoleze mai bine subiecți și să blureze fundalul și de asemenea, să izoleze culori și să le amplifice. Totodată, nu doar în fotografii stă conceptul acestui nou telefon. Huawei Mate 10 Pro a colaborat cu Microsoft pentru a face traducere prin NPU, în aplicația Translator. Telefonul se menține pe poziții și după 6 luni de la achiziționarea lui, capacitatea lui de procesare rămânând intactă.

 

Nu numai că este atât de grozav în interior, ci și exteriorul joacă un rol foarte important. Deoarece ecranul este imens, Huawei introduce și un „floating navigation dock”. Acesta este reprezentat de un buton digital pe care prin apăsare vă va oferi opțiuni precum: Home, Back, App Switching de pe Android. Dar, cel mai util lucru va fi opțiunea de a conecta telefonul la un monitor și să-l transformi într-un PC portabil. Mai mult, încărcarea telefonului este mult mai rapidă, de până la 58% în 30 de minute.

 

Este negreșit un telefon al surprizelor plăcute și se poziționează mult mai bine pe piață, față de branduri renumite precum: Galaxy Note 8 sau LG V30, cărora le lipsesc cu adevărat dotări semnificative. Așa că, dacă doriți să vedeți cum arată inteligența artificială într-un singur telefon, Huawei Mate 10 Pro vă așteaptă să-l testați!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul