Criteriul National

Huse de protectie de cea mai buna calitate pentru noile telefoane Apple, in premiera pe BrandGSM!

Huse de protectie de cea mai buna calitate pentru noile telefoane Apple, in premiera pe BrandGSM!
septembrie 09
16:43 2019

Husa iPhone 11

De foarte multe ori o lansare de telefoane mobile vine pentru o perioada cu o anumita problema. Este vorba despre disponibilitatea huselor si foliilor de protectie, adica tocmai acele accesorii gsm ce sunt necesare inca de la scoaterea smartphone-ului din cutie.

Probabil ca nici unul dintre noi nu isi doreste sa ramana fara telefon la doar cateva zile dupa achizitionarea sa, mai ales in cazul in care suntem dispusi sa investim chiar si mii de euro intr-un telefon performant, situatie in care este absolut necesara achizitionarea unor huse pentru telefoane mobile.

Dupa cum bine stiti, in viitorul apropiat se vor lansa noile modele ale celor de la Apple, iPhone 11 si iPhone 11 Pro Max.

Fiind vorba despre smartphone-uri de top cu siguranta vom avea nevoie de protectie suplimentara inca din prima zi de utilizare iar pentru acest lucru din fericire exista solutia perfecta.

Toti viitorii posesori ai unuia dintre aceste doua modele isi pot achizitiona deja o husa de protectie inca de pe acum, deoarece exista un magazin de accesorii gsm care a adus in premiera solutii de protectie pentru aceste iPhone-uri inca nelansate, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de toata protectia necesara imediat ce a-ti scos device-ul din cutie.

BrandGSM este acel magazin, fiind vorba despre primul si cel mai mare importator de la noi din tara, de tot felul de accesorii pentru smartphone-uri si nu numai.

Smartphone-urile celor de la Apple sunt acele genuri de device-uri care sunt construite sa reziste si care isi pierd destul de greu valoarea. Insa, oricat de buni ar fi inginerii Apple, un smartphone nu va putea fi niciodata indestructibil, fiind vorba la urma urmei despre un obiect care in timp si in functie de conditiile in care a fost pastrat, va rezista mai mult sau mai putin.

Tocmai din aceste motiv este esentiala utilizarea unei huse de protectie dar de-o calitate superioara care sa poata oferii tot suportul necesar, iar in cazul unei cazaturi sa poata absorbii socurile cu succes.

Daca va numarati printre viitori posesori de iPhone 11 ori 11 Pro Max, atunci obligatoriu trebuie sa accesati site-ul celor de la BrandGSM si sa cautati huse iPhone 11 ori pentru fratele mai mare, deoarece dupa cum am specificat .

BrandGSM este acea retea de magazine care este dedicata vanzarii de accesorii gsm, ce dispune de multiple magazine raspandite prin toata tara, evident fiind vorba dupa cum ati putut observa si de un magazin virutal, BrandGSM.ro de unde va puteti comanda accesorii pentru mai toate modelele de smartphone-uri de pe piata, atat pentru cele mai populare, cat si pentru cele mai putin populare.

Produsele precum husele si accesoriile pe care cei de la BrandGSM vi le pun la dispozitie, chiar daca nu sunt originale Apple, sunt de cea mai buna calitate, venind de la producatori de renume, pentru ca acestia stiu cat de importanta este o protectie suplimentara pentru device-urile dumneavoastra si ce inseamna un produs de calitate menit sa protejeze, in special in cazul unor smartphone-urilor de top precum aceste noi device-uri de la Apple, care nu sunt tocmai cele mai accesibile.

Tocmai de aceea este necesar sa faceti un efort minim pentru un smartphone de top, alegand inteligent produse si accesorii de cea mai buna calitate, numai de pe BrandGSM.ro

Accesati acum site-ul acestora si la un simplu search pentru huse Apple iPhone 11, cu siguranta veti gasi o gama variata de produse care va vor putea oferii toata protectia de care aveti nevoie pentru un smartphone de top.

Husele au acel rol esential de protectie, calitatea fiind absolut necesara datorita faptului ca o husa trebuie sa absoarba cu succes socurile rezultate in urma unei cazaturi, astfel incat atat carcasa exterioara a telefonului cat si componentele interioare in special, sa nu poata fi afectate in nici un fel.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tineti cont in ceea ce priveste utilizarea protectiei pentru smartphone, pe langa o durata de viata mult mai mare, este pretul acestuia in cazul in care va doriti sa il schimbati si sa il vindeti. Un telefon tinut in husa si cu folie de protectie pe ecran, va fi un telefon impecabil atat estetic, cat si tehnic tocmai datorita faptului ca va fi protejat de socurile care pot defecta si componentele interioare,nu doar sa aduca daune pe partea estetica.

Concluzionand, trebuie sa tineti cont de utilizarea unor huse de protectie de calitate, inca din prima zi a achizitionarii device-ului si cu siguranta vi se va dovedi a fi extrem de utila o alegere de acest fel, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei