Criteriul National

Huse si accesorii GSM de cea mai buna calitate!

februarie 07
18:26 2019

Cu ajutorul unor huse de cea mai buna calitate, ne putem proteja smartphone-ul impotriva socurilor si zgarieturilor iar pentru o protectie completa in adevaratul sens, ideala ar fi si achizitionarea unei folii de sticla sau o husa care va acoperii complet telefonul precum cele 360 sau flip si asa mai departe.

 

Daca ne dorim produse sau servicii de calitate, evident ca trebuie sa apelam la oameni care doresc si ofera calitate. In materie de huse, folii si alte accesorii pentru smartphone-uri, cele mai bune produse le vei gasi pe site-ul celor de la Contakt.shop.

 

Fiind o investitie destul de importante, ne dorim bineinteles sa fie si o investitie pe termen lung, deci avem nevoie de cele mai bune solutii pentru protejarea telefonului. Si pentru ca tot am adus vorba de smartphone-uri si investitii mari care trebuie sa fie de durata, in curand se vor lansa noile telefoane Samsung Galaxy S10.

 

Deci smartphone-uri de top care desi cu siguranta vor fi extrem de bine inchegate si rezistente, o sa necestie o protectie adecvata deoarece nu iti va placea sa il scapi pe jos inca din prima zi fara a avea o husa de protectie aplicata.

 

Cei de la Contakt.Shop au inceput deja pregatirile pentru lansarea noilor modele Samsung, asa ca daca doresti sa cauti din timp huse Samsung Galaxy S10 E, vei putea sa iti protejezi corect telefonul inca de la scoaterea acestuia din cutie.

 

Pe langa produsele de cea mai buna calitate pe care acestia le comercializeaza pentru clientii lor, cei de la Contakt.shop ofera un marea avantaj prin multitudinea de sedii deschise in toata tara. Mai exact 180 de puncte de lucru ce sunt deschise peste tot in marile orase, deci cel mai probabil iti vei putea ridica noile tale huse S10 E, chiar din propriul cartier.

 

In principal toate aceste magazine sunt pozitionate in mall-uri, galerii comerciale ori hypermarket-uri precum Cora, Carrefour, Auchan si asa mai departe, centre comerciale care sunt deschise mai peste tot in fiecare oras.

 

Dar revenind la accesoriile pentru protectia noilor modele ale celor de la Samsung, pe site-ul acestora, veti gasi o gama foarte variata de huse dedicate de la cele mai importante si renumite brand-uri de pe piata. Accesorii de cea mai buna calitate ce sunt construite din materiale rezistente care vor putea sa asigure toata protectia necesara smartphone-ului tau indiferent de situatie.

 

Pe langa huse care nu trebuie sa lipseasca de pe nici un telefon, in special pentru modele precum cele din seria Galaxy S, Contakt.shop ofera si o gama foarte variata de folii de protectie, incarcatoare, cabluri, accesorii auto, gadget-uri, produse audio si multe altele.

 

Orice pasionat de smartphone-uri sau alte gadget-uri odata ce va accesa site-ul acestora se va simtii cu siguranta ca acasa indiferent ca are nevoie de o husa pentru Galaxy S10 e sau orice alt accesoriu pentru acesta sau pentru orice alt smartphone.

 

Poti comanda produsele de pe site-ul Contakt.Shop dupa care poti opta ori sa iti fie livrate prin curier acasa, ori sa iti fie livrate in magazin urmand ca mai apoi sa le ridici personal din cel mai apropiat magazin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei