Criteriul National

Huse si accesorii GSM de cea mai buna calitate!

februarie 07
18:26 2019

Cu ajutorul unor huse de cea mai buna calitate, ne putem proteja smartphone-ul impotriva socurilor si zgarieturilor iar pentru o protectie completa in adevaratul sens, ideala ar fi si achizitionarea unei folii de sticla sau o husa care va acoperii complet telefonul precum cele 360 sau flip si asa mai departe.

 

Daca ne dorim produse sau servicii de calitate, evident ca trebuie sa apelam la oameni care doresc si ofera calitate. In materie de huse, folii si alte accesorii pentru smartphone-uri, cele mai bune produse le vei gasi pe site-ul celor de la Contakt.shop.

 

Fiind o investitie destul de importante, ne dorim bineinteles sa fie si o investitie pe termen lung, deci avem nevoie de cele mai bune solutii pentru protejarea telefonului. Si pentru ca tot am adus vorba de smartphone-uri si investitii mari care trebuie sa fie de durata, in curand se vor lansa noile telefoane Samsung Galaxy S10.

 

Deci smartphone-uri de top care desi cu siguranta vor fi extrem de bine inchegate si rezistente, o sa necestie o protectie adecvata deoarece nu iti va placea sa il scapi pe jos inca din prima zi fara a avea o husa de protectie aplicata.

 

Cei de la Contakt.Shop au inceput deja pregatirile pentru lansarea noilor modele Samsung, asa ca daca doresti sa cauti din timp huse Samsung Galaxy S10 E, vei putea sa iti protejezi corect telefonul inca de la scoaterea acestuia din cutie.

 

Pe langa produsele de cea mai buna calitate pe care acestia le comercializeaza pentru clientii lor, cei de la Contakt.shop ofera un marea avantaj prin multitudinea de sedii deschise in toata tara. Mai exact 180 de puncte de lucru ce sunt deschise peste tot in marile orase, deci cel mai probabil iti vei putea ridica noile tale huse S10 E, chiar din propriul cartier.

 

In principal toate aceste magazine sunt pozitionate in mall-uri, galerii comerciale ori hypermarket-uri precum Cora, Carrefour, Auchan si asa mai departe, centre comerciale care sunt deschise mai peste tot in fiecare oras.

 

Dar revenind la accesoriile pentru protectia noilor modele ale celor de la Samsung, pe site-ul acestora, veti gasi o gama foarte variata de huse dedicate de la cele mai importante si renumite brand-uri de pe piata. Accesorii de cea mai buna calitate ce sunt construite din materiale rezistente care vor putea sa asigure toata protectia necesara smartphone-ului tau indiferent de situatie.

 

Pe langa huse care nu trebuie sa lipseasca de pe nici un telefon, in special pentru modele precum cele din seria Galaxy S, Contakt.shop ofera si o gama foarte variata de folii de protectie, incarcatoare, cabluri, accesorii auto, gadget-uri, produse audio si multe altele.

 

Orice pasionat de smartphone-uri sau alte gadget-uri odata ce va accesa site-ul acestora se va simtii cu siguranta ca acasa indiferent ca are nevoie de o husa pentru Galaxy S10 e sau orice alt accesoriu pentru acesta sau pentru orice alt smartphone.

 

Poti comanda produsele de pe site-ul Contakt.Shop dupa care poti opta ori sa iti fie livrate prin curier acasa, ori sa iti fie livrate in magazin urmand ca mai apoi sa le ridici personal din cel mai apropiat magazin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei