Criteriul National

Husele din piele – utile si la moda

Husele din piele – utile si la moda
aprilie 29
15:18 2020

Pielea a fost folosita de oameni pentru confectionarea hainelor si a accesoriilor, cu mult timp inainte de industria modei, din ratiuni de utilitate. Era prezenta in toate epocile, in aproape orice cultura iar oamenii stiau de ce o alegeau. Un material excelent care proteja atat corpul cat si obiectele, era confortabil si de lunga durata.

Cu totii suntem in cautarea de accesorii care sa dureze in timp si care sa justifice investitia financiara. Daca sunteti adeptii produselor din piele naturala atunci poate ca acest articol va va capta atentia. Pielea este un material de lunga durata, iar cele mai multe accesorii sunt in principal realizate din piele de bovine. Materialul este suficient de puternic pentru a rezista la uzura. Exista o serie de forme de tratament, cum ar fi pigmentarea care garanteaza durabilitatea pielii. Un strat de polimer cu pigmenti imbunatateste aspectul si rezistenta materialului din piele. Genti din piele, portofele, huse din piele si alte accesorii sunt cele care completeaza si determina propriu stil al celui care le poarta. La fel cum denimul si blugii rupti au facut o revenire uriasa in lumea modei de astazi, pietele de top ale pielii din Milano si Paris promoveaza pielea parca mai mult ca oricand.

Astazi, stim cu totii ca pielea este atat o declaratie de moda cat si o necesitate. Inseamna un nivel de eleganta care-ti poate redefini pozitia pe scara sociala. Iata spre exemplu, un accesoriu foarte comun in zilele noastre, husele din piele pentru telefon care ne cuceresc inca de la prima vedere. Aceste accesorii au redefinit nu doar frumusetea unui accesoriu ci si confortul si siguranta. Pielea protejeaza telefonul de orice impact cu obiecte dure care i-ar putea compromite functionarea.

Nu este mai putin adevarat ca pielea autentica este mai scumpa in comparatie cu alte materiale, cum ar fi pielea sintetica, dar avantajele pe termen lung sunt incredibile. Nu trebuie decat sa experimentezi un accesoriu din piele naturala ca sa nu mai fi tentat sa alegi altceva decat piele naturala. Achizitionarea celui mai bun produs este astazi un proces lipsit de total efort. Accesoriile din piele fac parte din ecuatia fiecarui stil pe care il alegeti, clasic, vintage sau modern. Indiferent de stil, indiferent de  ocazie, avantajele raman aceleasi: rezistenta, durabilitate, eleganta, aspect natural, atemporalitate, varietate de culori si modele, intretinere usoara. Un accesoriu din piele este si va ramane util si la moda.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul