Criteriul National

Husele iPhone 8 Plus – amprenta de stil pentru telefoanele Apple iPhone 8 Plus

aprilie 25
12:24 2019

Azi in secolul vitezei si al tehnologiei superevoluate, in care se pune accentul pe maxima atractie, din orice punct de vedere, ne dam seama ca nici telefoanele mobile nu scapa de rigoarea unui ochi critic.

Husele destinate telefoanelor mobile sunt cele care imbraca si protejeaza efectiv telefonul, dar ii si confera o noua stalucire, un nou stil si o eleganta aparte prin design-ul care il reprezinta.

Alegerea unei huse trebuie sa indeplineasca anumite criterii bine stabilite de catre orice cumparator, atat din punct de vedere estetic, cat si al utilitatii pe care trebuie sa o asigure.

Protejarea telefonului cu ajutorul husei nu reprezinta doar un mit, ci este o necesitate imperioasa de care profita orice utilizator de smartphone. 

Pasionatii de tehnologie moderna au incercat intotdeauna sa iasa in evidenta nu doar printr-un dispozitiv de ultima generatie, ci si prin accesorizarea deosebita a acestuia. 

Asadar, odata cu cresterea interesului pentru un dispozitiv mobil cat mai evoluat, a crescut si dorinta de accesorizare a acestuia in pas cu moda si timpul; ambele industrii au luat o amploare deosebita in ultimii ani.

Exista modele de huse care vor ramane mult timp in topul celor mai exigente dorinte si constituie, cu siguranta, calea spre o accesorizare menita sa ofere pe langa siguranta telefonului mobil, si pe cea a unei elegante aparte. 

Tot timpul, aceste accesorii atat de utile telefonului nostru mobil, se actualizeaza rapid atat din punct de vedere al design-ului, cat si din cel al unei functionalitati optime.

Guardo.shop este specializat in accesorii mobile si nu numai, venind in intampinarea publicului doritor de noutate permanenta, cu solutii diverse. 

Oricine isi doreste sa isi upgradeze din punct de vedere al stilului iPhone-ul se poate bucura de o gama larga de produse estetice pe acest site.

Oferta guardo.shop de huse iPhone 8 Plus

Guardo.shop vine cu solutii de protectie potrivite, in materie de huse iPhone 8 Plus pentru orice utilizator in materie de telefoane mobile care isi doreste enorm sa scape de stresul datorat eventualelor accidente care i-ar putea afecta smartphone-ul.

Huse si accesorii iPhone 8 Plus

Aici,  in cadrul acestei vaste categorii exista o imensa varietate de modele ce reprezinta o varianta optima de protectie a indragitelor smartphone-uri realizate de cei de la Apple. 

iPhone 8 Plus este un telefon la fel de frumos ca fratele mai mic, iPhone 8, pastrand aceleasi caracteristici tehnice si de design. 

Husele APPLE Iphone 8 Plus sunt special create pentru a proteja atat spatele cat si colturile telefonului dumneavoastra impotriva cazaturilor si zgarieturilor. 

Sunt  fabricate din silicon de foarte buna calitate, cu o grosime intre 3-5 milimetri pentru a proteja camera foto, iar decupajele porturilor sunt special taiate pentru a se potrivi perfect. 

Toate husele sunt printate conform imaginilor de produs, iar finisajul este mat. 

Pentru comanda a 2 bucati de  Husa APPLE Iphone 8 Plus beneficiati de livrare gratuita!

Un telefon elegant merita o husa cu stil, iar pentru ca acest lucru sa se realizeze alegeti-i, fara ezitare, pe cei de la guardo.shop!

Resursa: Guardo.shop/collections/huse-iphone-8-plus

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei