Criteriul National

Iata care sunt conditiile si cum poti obtine permisul de conducere

Iata care sunt conditiile si cum poti obtine permisul de conducere
aprilie 22
23:06 2020

Ca sa poti avea parte de permisul de conducere trebuie sa indeplinesti cateva condtii. Pana sa ajungi sa sustii examenul auto trebuie sa stii ce implica aceasta scoala de soferi.

    Descopera mai multe despre ce implica scoala de soferi

In primul rand varsta minima pentru a obtine permisul de conducere este: 16 ani pentru categoriile AM, A1 si B2, 18 ani pentru categoriile A2, B, BE, C1, C1E si Tr, trebuie sa ai varsta de 20 de ani in cazul in care persoana respectiva are o experienta in conducerea motocicletelor A2 si 4 de ani pentru categoria A, trebuie sa ai varsta de 21 de ani pentru categoriile C, CE, D1 si D1E, 24 de ani pentru categoriile D, DE, Tb si Tv.

Pentru a putea conduce un vehicul trebuie sa fii apt din punct de vedere medical si psihologic, doar asa vei putea conduce autovehiculele pe  toate drumurile.

Dupa ce ai descoperit cateva aspecte elementare cu privire la scoala de soferi trebuie sa citesti cat mai mult si sa iti insusesti toate informatiile. Ca sa poti promova examenul cu brio atunci trebuie sa faci cat mai multe chestionare.

Acceseaza site-ul ChestionareAuto.ro si vei avea parte de chestionare cat mai complexe si cat mai bine realizate. Acest site este bine structurat si vei reusi sa parcurgi extrem de repede toate intrebarile astfel incat sa ai parte de siguranta pe care o doresti. Toate aceste intrebari pot aparea si in ziua examenului si trebuie sa stii ce raspuns sa oferi. Fa cat mai multe chestionare daca vrei sa asimilezi toata informatia. Cu cat vei invata mai mult cu atat vei reusi sa asimilezi mai repede informatia. Trebuie sa iti insusesti toate regulile de circulatie pentru a putea conduce prudent si pentru a nu te teme atunci cand iesi in trafic.

Este foarte important sa te pregatesti temeinic si sa tratezi totul cu importanta. Citeste intai legislatia, este foarte important sa ai o baza de la care sa pornesti. Asta mai ales daca pana in acest moment nu ai avut acces la tot ce tine de conducerea unei masini. Dupa ce ai citit macar o data legislatia poti face cat mai multe chestionare, vei vedea cat de important este sa te pregatesti temeinic. Trebuie sa intelegi ca nu este deloc dificil sa te pregatesti pentru scoala de soferi. Chestionarele auto reprezinta cea mai usoara modalitate prin care poti asimila toate informatiile necesare. Te poti consulta chiar si cu instructorul tau si vei observa ca acesta iti va recomanda chestionarele auto. Acestea au ajuns sa fie o modalitate usoara de a invata. Poti oricand sa faci aceste chestionare. Le poti face la locul de munca, atunci cand iesi cu prietenii in oras dar si acasa. Trebuie sa ai putina liniste si sa te poti concentra pe ceea ce faci. Doar asa vei reusi sa inveti care sunt raspunsurile corecte si sa intelegi care este motivul pentru care este necesar sa oferi acele raspunsuri.  Invata in primul rand sa intelegi, nu invata raspunsurile automat deoarece asta nu te va ajuta la nimic.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul