Criteriul National

Iată câteva motive pentru care să cumperi parfumuri arăbești

Iată câteva motive pentru care să cumperi parfumuri arăbești
martie 31
00:10 2022

Parfumurile arăbești sunt la mare căutare în rândul doamnelor și domnilor. Care este secretul acestora? Dacă rămâi alături de noi, îți vom dezvălui secretul acestor parfumuri de calitate și de unde poți să le achiziționezi. De asemenea, vei afla ce parfumuri sunt pe placul doamnelor și domnilor și ce anume le diferențiază de alte parfumuri pe care le găsești oriunde.

Secretul parfumurilor arăbești este lemnul de agar sau preacunoscutul oud

Așa cum ți-am promis, dacă ai rămas alături de noi, îți vom dezvălui de ce sunt așa de faimoase parfumurile arăbești. Precum ne precizează și titlul, elementul cheie al parfumurilor arăbești este oudul. Ai auzit de acest termen? Dacă nu ești familiar cu el, îți vom explica ce înseamnă.

Oudul este o substanță extrasă din lemnul de agar, care se găsește în mai multe zone, în special în Indonezia. Pe acest copac se adună un tip de parazit, iar copacul se taie cu tot cu el. Bucățile tăiae se lasă la uscat și astfel se creează oudul cu aroma sa lemnoasă.

Oudul se folosește de sute de ani încoace, utilizarea sa primară fiind în practicile religioase budiste. Pe vremuri, oudul era considerat esența preferată a zeilor și era importantă pentru oameni. În zilele de astăzi, oudul este una dintre principalele esențe dinn care sunt create cele mai bune parfumuri arăbești.

Care sunt parfumurile arăbești cele mai căutate de pe piață?

Parfumurile arăbești se găsesc și ele în nenumărate esențe și sticluțe. Cel mai important aspect al parfumurilor arăbești este că se împart în parfumuri pentru femei și parfumuri pentru domni. Nu consideri că atât doamnele, cât și domnii, trebuie să se bucure de cele mai de calitate parfumuri din lume?

Un loc unde poți găsi astfel de parfumuri de calitate este magazinul online Shaikh Perfumes. Ai auzit de acest parfum? Dacă nu, acum ai ocazia să afli despre acest magazin. Shaikh Perfumes este un magazin online de unde poți comanda parfumuri aduse direct din Orientul Mijlociu, mai specific din Dubai.

Ce parfumuri poți găsi la Shaikh Perfumes? Acest magazin are multe parfumuri de oferite, printre care:

 • Parfum arăbesc pentru bărbați Innocent;
 • Parfum arăbesc pentru bărbați Silver Musk;
 • Parfum arăbesc pentru bărbați Ibdaa;
 • Parfum arăbesc pentru femei Pink Musk;
 • Parfum arăbesc pentru femei Arabia Madame;
 • Parfum arăbesc pentru femei Violet Sapphire.

 

De unde știi care parfum arăbesc este potrivit pentru tine?

Fiecare dintre noi are propriile gusturi, care s-au format în timp și cu ajutorul experiențelor trecute. Faptul că ne place ceva anume vine dintr-o experiență trecută cu acel ceva care ne-a făcut plăcere atunci. Același lucru se poate aplica și parfumurilor arăbești, dacă ai avut plăcerea de a le încerca.

Dacă nu ai cumpărat niciodată vreun parfum arăbesc sau nu i-ai simțit mirosul, nu este o tragedie. Noi îți garantăm calitatea și mirosurile excelente ale parfumurilor arăbești, dar îți vom oferi încă ceva. Ceea ce noi îți vom oferi sunt câteva sfaturi despre cum să îți alegi parfumul arăbesc ideal.

În primul rând, verifici esențele principale ale parfumului, să vezi dacă sunt pe placul tău. În al doilea rând, poți apela la recenziile lăsate de alți cumpărători și ceea ce cred ei despre parfum. Iar în al treilea rând, lasă-te purtat de instinct, deoarece acesta nu greșește niciodată!

Iată câteva motive pentru care să cumperi de la Shaikh Perfumes

Până acum am discutat despre esența principală a parfumurilor arăbești, adică oudul și ce parfumuri poți găsi la Shaikh Perfumes. Cu toate acestea, ce motive ai avea să cumperi de la acest magazin online. Noi îți vom da câteva motive care te vor convinge să achiziționezi parfumuri de la ei.

 1. Shaikh Perfumes are zeci de parfumuri atent selectate;
 2. Atât doamnele, cât și domnii se pot bucura de ele;
 3. Esențele principale nu sunt doar oudul, ci și flori și fructe exotice și orientale;
 4. Prețurile te vor lăsa cu gura cascată;
 5. Parfumurile arăbești de la Shaikh Perfumes sunt aduse direct din Dubai;
 6. Produsele sunt livrate direct la ușa ta prin intermediul firmei de curierat DPD.

Am reușit să te convingem cu aceste motive? Ne-am gândit mult la ele și considerăm că îți vor fi de folos la momentul potrivit. Oferă-i și tu o șansă lui Shaikh Perfumes!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul