Criteriul National

Iata ce beneficii iti ofera cel mai bun studio de videochat pentru barbati!

Iata ce beneficii iti ofera cel mai bun studio de videochat pentru barbati!
februarie 06
11:56 2018

videochat_barbati_fitness

Cu siguranta iti doresti tot ceea ce este mai bun: o slujba legala si stabila intr-o companie de renume mondial, castiguri mari, bonusuri de fidelitate si recunoastere a meritelor. Poti avea toate acestea si chiar mai mult la singurul studio de videochat dedicat exclusiv barbatilor din Romania: Studio 20 Gara de Nord.

Daca iti doresti sa te dezvolti atat profesional, cat si personal alaturi de un brand renumit si apreciat, vino in echipa Studio 20! Aici, ai posibilitatea de a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna, nu numai din chat, ci si din programe de afiliere sau din siteul personal.

De asemenea, te asteapta numeroase alte beneficii, precum:

1. Confidentialitate maxima
Confidentialitatea este extrem de importanta pentru toate modele, inclusiv pentru cele masculine.

De aceea, singurul studio de videochat pentru barbati, Studio 20 Gara de Nord, iti asigura protejarea datelor personale. Numele tau nu se va regasi pe niciun site de videochat, ci vei lucra sub un pseudonim pe care ti-l alegi chiar tu. In plus, nimeni din compania noastra nu va dezvalui unor terte persoane identitatea ta.

2. Contract ferm, venituri legale si stabile
Inca din prima ta zi de activitate in cadrul unicului studio de videochat pentru barbati, Studio 20, vei semna un contract legal ferm, in care vor fi stipulate toate aspectele activitatii tale. Astfel, tu vei avea siguranta unui loc de munca pe termen lung, legal, unde toate taxele sunt platite la zi conform legislatiei in vigoare.

3. Trainer personal si suport tehnic permanent
Dupa semnarea contractului, orice model masculin din cadrul Studio 20 Gara de Nord va beneficia de un trainer dedicat, care il va invata toate trucurile acestei meserii. Chiar daca nu ai avut contact cu acest domeniu pana acum, daca vei urma cursurile individuale gratuite de limba engleza, cultura generala si arta a conversatiei, vei putea ajunge un model masculin de top.

Pe langa traineri experimentati, la Studio 20 vei avea parte de suport tehnic constant, fotografi si editori video, care te vor ajuta sa fii in cea mai buna forma si sa iti maresti castigurile de la luna la luna.

Asadar, daca iti doresti sa faci primii pasi in aceasta lume a videochatului pentru barbati, expertii nostrii vor fi mereu alaturi de tine pentru a-ti asigura tot suportul necesar, ceea ce te va ajuta sa faci performanta si sa iti atingi obiectivele propuse.

4. Promovare, marketing si trafic mare garantat
In cazul in care iti doresti sa devii un adevarat star al acestei industrii, echipa noastra de marketing te poate transforma intr-un model masculin recunoscut la nivel mondial, care are castiguri fabuloase nu doar din chat, dar si din programe de afiliere si din site-ul personal. Datorita unui buget de peste 100.000 de dolari pe luna, toate modelele care lucreaza in cadrul singurului studio de videochat pentru barbati, primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic de noi catre modelele Studio 20 Gara de Nord.

5. Comision cumulativ si bonusuri de fidelitate de pana la 65% din castiguri.
Recompensam munca depusa si eforturile constante, tocmai de aceea, oferim tuturor modelelor masculine din cadrul Studio 20 Gara de Nord urmatoarele comisioane cumulative:
– 2% daca activeaza on-line peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca lucreaza peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul depaseste 10.000 de dolari in acea perioada;
– 5% daca se afla in echipa de modele ale acestui studio de videochat pentru barbati timp de 12 luni complete. Astfel, la implinirea a 12 luni de activitate continua in cadrul acestui studio de videochat pentru barbati, toate modelele masculine devin eligibile pentru un bonus de fidelitate, care se adauga comisionului.
Bonusurile acestea se pot cumula (cu exceptia primelor doua), astfel incat poti ajunge sa incasezi un comision de pana la 65%!

6. Faima si recunoasterea meritelor
Cu o experienta de peste 17 ani in aceasta industrie si cu nenumarate premii la activ, Studio 20 iti ofera suportul necesar ca tu sa devii un model masculin de top. De asemenea, in cadrul singurului studio de videochat pentru barbati din Romania, Studio 20 Gara de Nord, ai ocazia sa castigi diverse titluri la festivalurile de profil. Recent, Ethan Joy, unul din modelele noastre a fost premiat cu titlul de ”Live Cam Model of The Year – Male” („Modelul de videochat al anului – sectiunea Barbati”) in cadrul galei de premiere XBIZ Awards 2018 care a avut loc in America, Los Angeles. Totodata, un alt coleg a castigat titlul AVN pentru cel mai bun model masculin de videochat din lume in Las Vegas – Aamir Desire.

Asadar, daca esti un muscle man, hipster sau smart sensitive si iti doresti sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna, formularul nostru pentru angajari in videochat iti este destinat.

La Studio 20 Gara de Nord, singurul studio de videochat pentru barbati, vei gasi o atmosfera de lucru care te va ajuta sa obtii castiguri considerabile si sa ai cariera de succes pe care ti-o doresti. Te asteptam in echipa Studio 20!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro