Criteriul National

Iata ce poti vizita daca apelezi la serviciile de inchirieri auto in Bucuresti

Iata ce poti vizita daca apelezi la serviciile de inchirieri auto in Bucuresti
iunie 22
17:16 2018

Bucurestiul este cel mai important punct de interes cand vine vorba de afaceri, evenimente sportive si culturale, asadar ai mari sanse de a ajunge aici cu diverse scopuri, fie ele in plan personal sau profesional. Mai mult, capitala tarii ofera numeroase spatii frumos amenajate, cafenele si restaurante de calitate si obiective turistice diverse.

Cand ajungi in orasul Bucurestilor cu avionul, autocarul sau trenul, vei avea la dispozitie trei variante care sa te poarte de la gara sau aeroport la restaurantul, hotelul sau cladirea de birouri unde se desfasoara evenimentul care te-a adus aici. Una dintre posibilitati ar fi sa apelezi la mijloacele de transport in comun. A doua este cea de a chema un taxi, iar ce-a de-a treia varianta ar fi sa apelezi la o firma de inchirieri auto din Bucuresti.

Daca alegi serviciile bucurestene de taximetrie, traseul de la aeroport la destinatia finala poate costa mai mult decat te astepti si, pe langa asta, va trebui sa folosesti un taxi de fiecare data cand ai un drum de facut prin oras. Daca mersul de la statia de autobuz pana la hotel nu te deranjeaza, acesta ar putea fi incomod in cazul in care ai bagaje voluminoase. In plus, poti pierde mult timp cautand informatii despre ruta mijloacelor de transport in comun.

Daca nu vrei sa depinzi de taxiuri, tramvaie si autobuze, atunci poti apela cu incredere la serviciile de inchirieri auto din Bucuresti. Rezervand o masina fiabila, sigura, confortabila si cu toate reviziile tehnice la zi, vei fi sigur ca ai facut alegerea optima. Un alt avantaj al optiunii de inchirieri auto in Bucuresti ar fi acela ca-ti vei putea planifica precis costurile de transport: o companie profesionista de inchirieri auto din Bucuresti niciodata nu va afisa pe site preturi care sa nu includa toate taxele (RCA, full Casco, rovinieta). Astfel, nu vei fi niciodata surprins de suma finala atunci cand va trebui sa achiti serviciile.

Dupa terminarea evenimentului care te-a adus in capitala vei avea suficiente motive sa mai ramai cel putin o zi in oras, mai ales cand ai la dispozitie masina oferita de firma de inchirieri auto din Bucuresti. Tocmai pentru a imbina utilul cu placutul, mai jos vei gasi cateva obiective turistice pe care le-ai putea vedea in cazul in care timpul iti permite.

1. Muzeul National al Taranului Roman face parte din familia europeana a Muzeelor de Arte si Traditii Populare. Aici poti gasi bogate colectii de obiecte adapostite intr-o cladire-monument istoric construita in stil neo-romanesc. Stilul original de expunere se regaseste si in publicatiile muzeului, in actiunile sale sau in evenimentele de tip concert, conferinta sau vernisaj.

2. Monument istoric de interes, Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti este un alt obiectiv pe care l-ai putea vizita daca ai o masina pusa la dispozitie de serviciile de inchirieri auto din Bucuresti. Gradina gestioneaza colectii de plante (vii si conservate), bine identificate, pe care le foloseste in scopuri stiintifice, de instruire, de conservare a fitodiversitatii, de educatie pentru mediu si informare a publicului larg. La sfarsitul anului 2016, colectiile de plante vii ale Gradinii Botanice cuprindeau circa 3.500 de unitati taxonomice, iar Herbarul General adapostea peste 300.000 de specimene.

3. Gradina Cismigiu. Cunoscuta si sub denumirea de Parcul Cismigiu, aceasta gradina publica din centrul orasului are o suprafata de aproximativ 16 hectare si multiple intrari, asadar poti parca comod masina luata de la firma de inchirieri auto Bucuresti pe oricare din strazile si bulevardele adiacente parcului. Gradina Cismigiu este amenajata in stilul parcurilor englezesti si ofera o minunata peisagistica la care a contribuit decisiv fostul Director al Gradinilor Imperiale din Viena, peisagistul Wilhelm Mayer. Plimbandu-te pe aleile gradinii, vei avea ocazia sa gasesti numeroase monumente si locuri de o rara frumusete.

Daca aceste obiective nu ti-au consumat tot timpul pe care l-ai rezervat obiectivelor turistice, apeleaza la serviciile FocusRent de inchirieri auto in Bucuresti pentru a gasi masina perfect adaptata nevoilor tale si bea o cafea in Centrul Istoric sau fa o plimbare pe malul lacului Herastrau, trecand pe sub Arcul de Triumf si oprind la Muzeul Satului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu