Criteriul National

Iaurtul modificat provoacă iremediabil cancer!

Iaurtul modificat provoacă iremediabil cancer!
iulie 09
21:11 2016

Alarmă primită recent! Pare la prima vedere incredibil, dar iaurtul modificat provoacă iremediabil cancer !

descărcare (2)
Într-un raport secret al fostului director al Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, înaintat Ministerului Sănătăţii se specifica faptul că iaurturile “probiotice” constituie o ameninţare la adresa consumatorilor.
Urmarea? Directorul Institutului a fost demis fără explicaţii la data de 16 Aprilie 2010…
Mai toată lumea cumpără vestitele iaurturi “probiotice” de când capitalismul sălbatic ni le-a adus în magazine, crezând că-şi fac un bine sănătăţii. În plus copiilor le plac reclamele hazoase şi gustul lor dulceag, cu fel de fel de arome, naturale evident!

Iată însă că în vreme ce producătorul francez Danone a trebuit să plătească $35,000,000 pentru a închide procesul aflat pe rol în SUA împotriva sa, la noi afacerile lor sunt cât se poate de prospere. Nu asta nr supără în sine, ci faptul că ni se vinde în continuare aşa ceva!
Puţină lume ştie ce mănâncă şi mai puţină lume citeşte ambalajul la ce mănâncă. Iar şi mai puţină lume are noţiuni de microbiologie.
Iaurturile probiotice “ invenția concernelor americane “ spre exemplu, conţin bacterii care nu au fost folosite înainte niciodată în alimentaţie.
Una dintre aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum”. Aceste bacterii se găsesc de fapt de obicei în flora vaginală, în rect cât şi în tractul uro-genital, în excremente de porci şi alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente în mod normal niciodată în intestinele subţiri, în stomac sau în gură, în afară că omul a făcut contact direct cu cele de mai sus.
Aceste bacterii bifide nu supravieţuiesc de regulă acidului din stomac atunci când sunt îngurgitate pentru a nu periclita flora intestinală, în special din intestinul subţire.
Concernele nu numai că ni le-au introdus în iaurturi, însă le-au şi modificat genetic ca să supravieţuiască acidului din stomac. De aici se poate deduce reauavoinţă şi perversitatea celor care le-au destinat pentru consum, conştienţi fiind de inconştienţa umanităţii moderne.

1459938220412-iaurt1-S4
Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal troian microbiologic, aceste bacterii vaginale şi fecale modificate genetic ajung în intestinul subţire al omului, acest lucru ducând la tot felul de probleme ulterioare, căci prin ele se schimbă automat flora naturală care este înlocuită cu o floră tipic vaginală. Danone & Co creează deci un fel de floră vaginală în intestine, ceva contrar naturii umane şi cu efecte nocive pentru sănătate, atât pe termen scurt cât mai ales pe termen lung!
Cunoscutul specialist în tehnica alimentară Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germană ca specialist în domeniu pe teme de alimentaţie, a făcut cunoscut acest fapt în una din cărţile sale. Însă cui îi pasă, puţini ştiu încă.
La televizor el însă nu poate vorbi de aşa ceva şi nici nu este întrebat. Nu-i de mirare la cât se câştigă cu reclama la iaurturile “probiotice” de către posturile de televiziune. Cum să-ţi alungi clienţii ?

Bacteriile profane de iaurt însă nu au obiceiul să se lipească de pereţii intestinelor căci ele trăiesc din lapte proaspăt şi nu din lucrurile digerate. Pe de altă parte bacteriile probiotice nu sunt în stare să facă lapte gros căci această sarcină o au bacteriile lactoacide. De aceea aceste bacterii (probiotice) se întroduc pe alta cale, ulterior, în iaurtul deja fermentat.” Udo Polmmer.

Problema si mai mare este că de la introducerea “proboticelor”, concernele au convins, încetul cu încetul, ori prin persuativitatea tipic americană ori prin prețul mai ieftin al culturilor acestora, ca toți producătorii de iaurturi “indiferent că este probiotic sau nu “ să folosească tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul “ așa că este greu de găsit un iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile tradiționale folosite la făcut iaurtul proveneau înainte de la viţel sau vacă. După Pollmer ele se numesc Streptococcus Thermophilus si Lactobacillus Bulgaricus.

iaurt-natural
În Germania este acum foarte greu de găsit un iaurt care să nu aibă culturi bifide. Cu alte cuvinte este greu de găsit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale şi fecale.

Mâncam rahat fără să ştim, fiindcă îi credem orbește pe cei care fac reclama la TV.
Pe Google este extrem de greu de găsit un articol din care să reiasă evident ceea ce acum câteva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, însă dacă citiți cărți mai vechi sau cautăţi cu grijă puteți vedea că aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iaurtul, nici cu intestinele și că fac cu adevărat parte din flora altor organe. Toate articolele noi despre aceaste bacterie mint cu neruşinare sau au preluat minciuna de la alții.

De exemplu o firmă vinde un produs cu același bacterii bifide pentru flora vaginală, idem cu cele care se găsesc și în iaurturile probiotice de la Danone & Co. În general se ştie sau cel puțin se ştia că flora vaginală şi cea din intestine este complet diferită. Însa în ziua de azi cine mai gândește ? Toată lumea crede. Cam orbeşte.
Dacă cineva foloseşte aceleasi bacterii pentru stomac şi pentru vagin, ceva trebuie să fie greșit, nu credeți ?

Redacția ziarului Criteriul Național afirmă direct și nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume și această politică a marilor concerne alimentare care au aderat la “Codex Alimentarius” este dusă în scopul îmbolnăvirii populatiei prin otrăvirea cu bacterii vaginale şi fecale, pentru ducerea la bun sfârşit a Planului de reducere drastică a populaţiei mondiale. România, care din anul 2010 a aderat la acest “Codex”, datorită guvernului criminal care o conduce, face astazi tot posibilul pentru a-și “termina” cetățenii!

viol
De aceea, cu cele mai bune intenții vă sfătuim să nu mai consumați în continuare aceste produse ce conţin bacterii fecale și vaginale deoarece în câțiva ani veți risca să faceți cancer de colon, între alte afecțiuni grave!

Sursa foto : http:// google.com

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului profesor univ.dr. Șerban Nichifor pentru acest material deosebit de important și interesant!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo