Criteriul National

Ican.ro – Site-ul unde moda se imbina cu pasiunea

Ican.ro – Site-ul unde moda se imbina cu pasiunea
octombrie 18
10:18 2018

O femeie moderna trebuie sa stie de unde sa isi ia doza zilnica de cultura, stiri fasion si sfaturi practice. Cel mai potrivit site de pe internet care poate sa va ofere toate aceste lucruri este chiar Ican.ro. Acest blog personal este administrat de o tanara jurnalista care vrea sa promoveze cultura si moda intr-un mod gratuit si transparent pentru orice femeie tanara care vrea sa se dezvolte personal si sa devina mai eleganta si mai inteleapta.

Pe langa clasicele stiri fasion pe care le veti intalni pe acest site, va asteapta si multe alte surprize si informatii pe care nu le veti regasi in orice alta parte. Spre exemplu, sfaturi despre ce trebuie si ce nu trebuie sa faceti atunci cand vizitati un muzeu. Sau care sunt cele mai bune carti de dezvoltare personala pe care le puteti citi pentru a putea sa va imbunatatiti din ce in ce mai mult pe zi ce trece.

Astfel de sfaturi extrem de pretioase pe care orice femeie ar trebui sa le stie le regasiti centralizate intr-un singur loc pe Anca blog. Articolele sunt scrise impecabil si reiese clar din acestea pasiunea cu care au fost redactate. Experienta se vede prin modul foarte clar si fluid in care informatia a fost transpusa in cuvinte, dar si prin sentimentul pe care fiecare articol in parte il starneste in inima si sufletul cititorului.

Unele dintre cele mai cititie articole de pe acest website sunt cele legate de evenimentele culturale la care orice femeie moderna, stilata si inteligenta ar trebui sa mearga. Promovarea galeriilor de arta, a vernisajelor, concertelor de muzica clasica, dar si a Teatrului National din Bucuresti este ceea ce Anca face cu placere, in opinia ei, cultura este cea mai frumoasa haina pe care o femeie poate sa o imbrace, o haina care va fi mereu la moda.

Indiferent ca aveti nevoie de sfaturi de calatorie, ca vreti sa fiti la curent cu noile tendinte din fashion sau ca doriti sa stiti ce piese de teatru se joaca in weekend, Anca Blog este sursa perfecta de informatii pentru orice femeie!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

CentruldeStiri

CentruldeStiri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul