Criteriul National

Ican.ro – Site-ul unde moda se imbina cu pasiunea

Ican.ro – Site-ul unde moda se imbina cu pasiunea
octombrie 18
10:18 2018

O femeie moderna trebuie sa stie de unde sa isi ia doza zilnica de cultura, stiri fasion si sfaturi practice. Cel mai potrivit site de pe internet care poate sa va ofere toate aceste lucruri este chiar Ican.ro. Acest blog personal este administrat de o tanara jurnalista care vrea sa promoveze cultura si moda intr-un mod gratuit si transparent pentru orice femeie tanara care vrea sa se dezvolte personal si sa devina mai eleganta si mai inteleapta.

Pe langa clasicele stiri fasion pe care le veti intalni pe acest site, va asteapta si multe alte surprize si informatii pe care nu le veti regasi in orice alta parte. Spre exemplu, sfaturi despre ce trebuie si ce nu trebuie sa faceti atunci cand vizitati un muzeu. Sau care sunt cele mai bune carti de dezvoltare personala pe care le puteti citi pentru a putea sa va imbunatatiti din ce in ce mai mult pe zi ce trece.

Astfel de sfaturi extrem de pretioase pe care orice femeie ar trebui sa le stie le regasiti centralizate intr-un singur loc pe Anca blog. Articolele sunt scrise impecabil si reiese clar din acestea pasiunea cu care au fost redactate. Experienta se vede prin modul foarte clar si fluid in care informatia a fost transpusa in cuvinte, dar si prin sentimentul pe care fiecare articol in parte il starneste in inima si sufletul cititorului.

Unele dintre cele mai cititie articole de pe acest website sunt cele legate de evenimentele culturale la care orice femeie moderna, stilata si inteligenta ar trebui sa mearga. Promovarea galeriilor de arta, a vernisajelor, concertelor de muzica clasica, dar si a Teatrului National din Bucuresti este ceea ce Anca face cu placere, in opinia ei, cultura este cea mai frumoasa haina pe care o femeie poate sa o imbrace, o haina care va fi mereu la moda.

Indiferent ca aveti nevoie de sfaturi de calatorie, ca vreti sa fiti la curent cu noile tendinte din fashion sau ca doriti sa stiti ce piese de teatru se joaca in weekend, Anca Blog este sursa perfecta de informatii pentru orice femeie!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

CentruldeStiri

CentruldeStiri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu