Criteriul National

Ida Spa Bucuresti – o oaza de beneficii pentru organism

Ida Spa Bucuresti – o oaza de beneficii pentru organism
iulie 08
11:22 2019

O vizita la centrul Ida Spa Bucuresti este benefica, pentru ca poti uita de  toate problemele,  si, de asemenea, poti sa experimentezi lumea placerilor din cap si pana la picioare. Pentru fiecare parte a corpului exista seturi distincte de proceduri, inclusiv pentru picioare. Picioarele sunt supuse unui stres enorm, iar oboseala acumulata de peste zi afecteaza circulatia. In ultimii ani, tratamentele spa sunt foarte populare atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Procedurile de la centrul spa Bucuresti reprezinta un complex de masuri care vizeaza intarirea efectiva a corpului prin utilizarea masajului, a pietrelor speciale si a cremelor si uleiurilor de masaj speciale cu efect terapeutic. Practica arata ca vizitarea centrului spa este cea mai eficienta metoda de vindecare, relaxare si intinerire.

Bai de lapte si petale de trandafir

Chiar si preotesele egiptene antice se rasfatau cu tratamente spa folosind bai de lapte, diverse impachetari si masaje cu uleiuri relaxante. Astazi, scaldatul in lapte nu si-a pierdut popularitatea, deoarece la salonul Ida Spa Bucuresti iti ofera o imbaiere senzoriala cu uleiuri esentiale, lapte si petale de trandafir, iar terapia cu pietre este inca utilizata cu succes. In functie de caracteristicile specifice ale corpului feminin si masculin si de tipul de piele, specialistii ofera fiecaruia tratament adecvat si un masaj relaxant la alegere, intr-un salon rustic in mediul naturii sau o terapie moderna corporala si alte proceduri de care ai nevoie, intr-un centru modern si linistit. Principalele beneficii ale tratamentelor spa sunt capacitatea lor de a intineri organismul. Tratamentele spa, pot elimina toxinele din organism, au un efect pozitiv asupra pielii, imbunatatesc metabolismul.

Masaje cu uleiuri botanice

O persoana, fie femeie, barbat, cuplu sau femeie insarcinata, care viziteaza in mod regulat centrul spa Bucuresti, se simte mult mai relaxat si scapa de multe griji cotidiene. Intelegand acest lucru, aproape toti cei care vin la salonul Ida Spa Bucuresti, devin dependenti de procedurile care au rolul, in primul rand, de a relaxa organismul. Personalul calificat al centrului spa te poate ajuta sa scapi de oboseala cronica, te va scuti de stres, te poate scapa de depresie, iti poate oferi o selectie unica de terapii asiatice cu tehnici speciale de vindecare holistice, terapii si tratamente, prescrise de expertul IDA Spa. Masajele cu uleiuri botanice organice, urmat de tratamentul Rose Crystal Facial, care utilizeaza puterea cristalului din Quartz printr-o fuziune cu ingrediente pur organice, vor tonifia pielea si te vor revigora, capatand noi forte, iar procedurile cu pietre, vor avea un efect placut de relaxare.

Masaje luxuriante cu miscari blande

Proprietatile utile ale tuturor tehnicilor mentionate sunt imbunatatite de mai multe ori, datorita utilizarii uleiurilor aromatice speciale folosite de maseurii profesionisti din Bali. De asemenea poti beneficia de  un masaj luxuriant, cu miscari blande si calme care creeaza stari emotionale relaxante, fiind urmat de un tratament specific pentru ten, maini si unghii, si bineinteles, tratamentul pentru celulita Body Sculpting care curata sistemele organismului din interior spre exterior si ajuta la eliminarea celulelor de grasime, cu tehnici specifice de masaj personalizat. Mandria centrului Ida Spa Bucuresti  este partenerul de prestigiu al produselor cosmetice. Pentru ingrijirea pielii faciale, spa-ul utilizeaza cosmeticele de la unul dintre cei mai faimosi guru in frumusete.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei