Criteriul National

IDEI DE CADOURI ORIGINALE DE CRĂCIUN PENTRU EL

IDEI DE CADOURI ORIGINALE DE CRĂCIUN PENTRU EL
noiembrie 27
20:41 2017

Crăciunul ne bate la ușă și cea mai bună soluție pentru a scăpa de aglomerația și de stresul care se simt din plin în zilele de dinaintea sărbătorii este să te informezi și să te pregătești din timp. Dacă pentru o femeie este mai ușor să ghicești ce și-ar putea dori, în cazul bărbaților lucrurile sunt un pic mai dificile. Tocmai de aceea, îți sugerăm să încerci ceva nou anul acesta, în special dacă te confrunți cu o dilemă. Iată propunerile noastre pentru a-ți surprinde plăcut iubitul:

Seturi cadou

Seturile pot fi cadoul ideal de Crăciun pentru iubitul tău, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Nu-ți rămâne altceva de făcut decât să te gândești ce buget ai și ce l-ar putea încânta foarte mult. Așadar, îți sugerăm să alegi un set pentru îngrijire personală, un set cu portofel și curea din piele, un set de butoni cu ac de cravată, un set deosebit de vin, un set cu pix și stilou sau un set pentru cocktail.

Accesorii pentru mașină

Dacă bugetul pentru cadoul de Crăciun nu este foarte generos, atunci îl poți surprinde cu niște accesorii cool pentru mașină, gen husă pentru scaun cu sistem de masaj și încălzire, kit cu senzori de parcare, oglindă retrovizoare cu bluetooth și touchscreen, un DVD player sau, de ce nu, un set de anvelope de iarnă de calitate. Cu siguranță și el s-a gândit la astfel de accesorii, dar mereu a intervenit ceva și nu le-a cumpărat.

Abonament la un cabinet de masaj thailandez. După ce a muncit din greu un an întreg, merită să îl răsfeți un pic de sărbători. Unde mai pui că va ieși de acolo atât de relaxat, încât va fi mai dornic decât tine să facă planuri pentru revelion!

Produse dedicate fumatului și vaporizatului, Mellow Yellow, Knaster, care sunt naturale, fără aditivi, din plante, fără efecte adverse cunoscute. În acest fel – îi demonstrezi că îți pasă de sănătatea lui.

Brichetă decorată cu fir de aur. Acest cadou de Crăciun de asemenea va fi mereu apreciat de fumători.

Echipament foto. Dacă persoana iubită este pasionată de fotografie, îi puteţi dărui de Crăciun un nou aparat de fotografiat. Acestea se găsesc la preţuri foarte variate în magazinele online, potrivite pentru toate buzunarele.

Laptop. Dacă vrei să cumperi drept cadou de Crăciun un laptop, trebuie să ştii că în această perioadă magazinele specializate oferă promoţii avantajoase la aceste produse. În cazul în care are deja un laptop, îi poți oferi un certificat cadou la unul dintre service-urile de reparație a laptop-urilor – un lucru de util și practic.

Şampanie cu foiţă de aur

Puteţi dărui de Crăciun atât prietenilor, cât şi colegilor de la locul de muncă sau persoanei iubite un pachet special care să conţină o sticlă de şampanie cu foiţă de aur în interior, alături de o cutie din piele roşie pentru ceasuri, totul ambalat în mod festiv.

De asemenea, nu ezita să achiziționezi vouchere la sala de fitness sau la bazinul de înot, dacă persoana iubită e o fire dinamică și ține la aspectul lui fizic.

Dacă iubitul tău este foarte secretos și misterios și îți este foarte greu să ghicești ce și-ar dori, îi poți cumpăra cărți cu subiecte atrăgătoare, o curea sau o geantă din piele, o sticlă de whisky sau un parfum. Împacheteaza-le frumos și organizează-i o mică surpriză.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro