Criteriul National

IDEI DE CADOURI ORIGINALE DE CRĂCIUN PENTRU EL

IDEI DE CADOURI ORIGINALE DE CRĂCIUN PENTRU EL
noiembrie 27
20:41 2017

Crăciunul ne bate la ușă și cea mai bună soluție pentru a scăpa de aglomerația și de stresul care se simt din plin în zilele de dinaintea sărbătorii este să te informezi și să te pregătești din timp. Dacă pentru o femeie este mai ușor să ghicești ce și-ar putea dori, în cazul bărbaților lucrurile sunt un pic mai dificile. Tocmai de aceea, îți sugerăm să încerci ceva nou anul acesta, în special dacă te confrunți cu o dilemă. Iată propunerile noastre pentru a-ți surprinde plăcut iubitul:

Seturi cadou

Seturile pot fi cadoul ideal de Crăciun pentru iubitul tău, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Nu-ți rămâne altceva de făcut decât să te gândești ce buget ai și ce l-ar putea încânta foarte mult. Așadar, îți sugerăm să alegi un set pentru îngrijire personală, un set cu portofel și curea din piele, un set de butoni cu ac de cravată, un set deosebit de vin, un set cu pix și stilou sau un set pentru cocktail.

Accesorii pentru mașină

Dacă bugetul pentru cadoul de Crăciun nu este foarte generos, atunci îl poți surprinde cu niște accesorii cool pentru mașină, gen husă pentru scaun cu sistem de masaj și încălzire, kit cu senzori de parcare, oglindă retrovizoare cu bluetooth și touchscreen, un DVD player sau, de ce nu, un set de anvelope de iarnă de calitate. Cu siguranță și el s-a gândit la astfel de accesorii, dar mereu a intervenit ceva și nu le-a cumpărat.

Abonament la un cabinet de masaj thailandez. După ce a muncit din greu un an întreg, merită să îl răsfeți un pic de sărbători. Unde mai pui că va ieși de acolo atât de relaxat, încât va fi mai dornic decât tine să facă planuri pentru revelion!

Produse dedicate fumatului și vaporizatului, Mellow Yellow, Knaster, care sunt naturale, fără aditivi, din plante, fără efecte adverse cunoscute. În acest fel – îi demonstrezi că îți pasă de sănătatea lui.

Brichetă decorată cu fir de aur. Acest cadou de Crăciun de asemenea va fi mereu apreciat de fumători.

Echipament foto. Dacă persoana iubită este pasionată de fotografie, îi puteţi dărui de Crăciun un nou aparat de fotografiat. Acestea se găsesc la preţuri foarte variate în magazinele online, potrivite pentru toate buzunarele.

Laptop. Dacă vrei să cumperi drept cadou de Crăciun un laptop, trebuie să ştii că în această perioadă magazinele specializate oferă promoţii avantajoase la aceste produse. În cazul în care are deja un laptop, îi poți oferi un certificat cadou la unul dintre service-urile de reparație a laptop-urilor – un lucru de util și practic.

Şampanie cu foiţă de aur

Puteţi dărui de Crăciun atât prietenilor, cât şi colegilor de la locul de muncă sau persoanei iubite un pachet special care să conţină o sticlă de şampanie cu foiţă de aur în interior, alături de o cutie din piele roşie pentru ceasuri, totul ambalat în mod festiv.

De asemenea, nu ezita să achiziționezi vouchere la sala de fitness sau la bazinul de înot, dacă persoana iubită e o fire dinamică și ține la aspectul lui fizic.

Dacă iubitul tău este foarte secretos și misterios și îți este foarte greu să ghicești ce și-ar dori, îi poți cumpăra cărți cu subiecte atrăgătoare, o curea sau o geantă din piele, o sticlă de whisky sau un parfum. Împacheteaza-le frumos și organizează-i o mică surpriză.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo