Criteriul National

IDEI DE CADOURI ORIGINALE DE CRĂCIUN PENTRU EL

IDEI DE CADOURI ORIGINALE DE CRĂCIUN PENTRU EL
noiembrie 27
20:41 2017

Crăciunul ne bate la ușă și cea mai bună soluție pentru a scăpa de aglomerația și de stresul care se simt din plin în zilele de dinaintea sărbătorii este să te informezi și să te pregătești din timp. Dacă pentru o femeie este mai ușor să ghicești ce și-ar putea dori, în cazul bărbaților lucrurile sunt un pic mai dificile. Tocmai de aceea, îți sugerăm să încerci ceva nou anul acesta, în special dacă te confrunți cu o dilemă. Iată propunerile noastre pentru a-ți surprinde plăcut iubitul:

Seturi cadou

Seturile pot fi cadoul ideal de Crăciun pentru iubitul tău, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Nu-ți rămâne altceva de făcut decât să te gândești ce buget ai și ce l-ar putea încânta foarte mult. Așadar, îți sugerăm să alegi un set pentru îngrijire personală, un set cu portofel și curea din piele, un set de butoni cu ac de cravată, un set deosebit de vin, un set cu pix și stilou sau un set pentru cocktail.

Accesorii pentru mașină

Dacă bugetul pentru cadoul de Crăciun nu este foarte generos, atunci îl poți surprinde cu niște accesorii cool pentru mașină, gen husă pentru scaun cu sistem de masaj și încălzire, kit cu senzori de parcare, oglindă retrovizoare cu bluetooth și touchscreen, un DVD player sau, de ce nu, un set de anvelope de iarnă de calitate. Cu siguranță și el s-a gândit la astfel de accesorii, dar mereu a intervenit ceva și nu le-a cumpărat.

Abonament la un cabinet de masaj thailandez. După ce a muncit din greu un an întreg, merită să îl răsfeți un pic de sărbători. Unde mai pui că va ieși de acolo atât de relaxat, încât va fi mai dornic decât tine să facă planuri pentru revelion!

Produse dedicate fumatului și vaporizatului, Mellow Yellow, Knaster, care sunt naturale, fără aditivi, din plante, fără efecte adverse cunoscute. În acest fel – îi demonstrezi că îți pasă de sănătatea lui.

Brichetă decorată cu fir de aur. Acest cadou de Crăciun de asemenea va fi mereu apreciat de fumători.

Echipament foto. Dacă persoana iubită este pasionată de fotografie, îi puteţi dărui de Crăciun un nou aparat de fotografiat. Acestea se găsesc la preţuri foarte variate în magazinele online, potrivite pentru toate buzunarele.

Laptop. Dacă vrei să cumperi drept cadou de Crăciun un laptop, trebuie să ştii că în această perioadă magazinele specializate oferă promoţii avantajoase la aceste produse. În cazul în care are deja un laptop, îi poți oferi un certificat cadou la unul dintre service-urile de reparație a laptop-urilor – un lucru de util și practic.

Şampanie cu foiţă de aur

Puteţi dărui de Crăciun atât prietenilor, cât şi colegilor de la locul de muncă sau persoanei iubite un pachet special care să conţină o sticlă de şampanie cu foiţă de aur în interior, alături de o cutie din piele roşie pentru ceasuri, totul ambalat în mod festiv.

De asemenea, nu ezita să achiziționezi vouchere la sala de fitness sau la bazinul de înot, dacă persoana iubită e o fire dinamică și ține la aspectul lui fizic.

Dacă iubitul tău este foarte secretos și misterios și îți este foarte greu să ghicești ce și-ar dori, îi poți cumpăra cărți cu subiecte atrăgătoare, o curea sau o geantă din piele, o sticlă de whisky sau un parfum. Împacheteaza-le frumos și organizează-i o mică surpriză.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul