Criteriul National

Idei de cadouri pentru sarbatori? Iata ce poti face cu un Card Cadou!

Idei de cadouri pentru sarbatori? Iata ce poti face cu un Card Cadou!
decembrie 11
16:12 2018

Adu inspiratie in viata celor dragi si fa-le cea mai placuta surpriza de sarbatori: un Card Cadou multibrand, cu ajutorul caruia isi pot achizitiona orice isi doresc! Asadar, fie ca este vorba de un prieten apropiat, o ruda sau un coleg de serviciu, solutia data de Card Cadou este indicata in toate aceste circumstante, gratie unei serii de avantaje de exceptie:

- Este deosebit de simplu sa daruiesti un Card Cadou. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul CardCadou.online, sa iti alegi una din valorile fixe de 100, 150 sau 250 de Lei, sau sa combini mai multe valori pentru suma dorita! Dupa acest pas, va trebui doar sa completezi datele de facturare, adresa destinatarului si, la alegere, un mesaj personalizat pentru acesta.

- Cel care primeste un Card Cadou nu va schimba niciodata acest cadou, deoarece are posibilitatea de a-si comanda orice doreste!

- In multe magazine vei putea primi discounturi la folosirea unui Card Cadou. Profita de acestea!

card cadou

- Folosirea unui Card Cadou inseamna ca nu trebuie sa iti mai folosesti cardul de credit. Acest lucru vine in beneficiul celor care vor sa aiba control asupra sumelor cheltuite, dar si celor care nu doresc sa isi lase datele personale sau cele ale cardului de credit pe un site.

- Un Card Cadou are avantajul ca poate fi folosit pentru a cumpara orice produs din reteaua de parteneri CardCadou.online, oricand, cardul avand un termen de valabilitate de 12 luni.

- Eviti stresul inutil si agitatia din perioada sarbatorilor, cand magazinele de cadouri sunt supraaglomerate.

- Platesti mult mai putin pentru transport, fata de un cadou obisnuit. Un Card Cadou este deosebit de practic mai ales in situatiile in care esti in afara tarii si doresti sa daruiesti ceva special celor ramasi pe meleagurile natale.

- Astfel de carduri sunt excelente pentru situatiile neprevazute, cum ar fi vizita neanuntata a unui prieten drag. Cumpara mai multe si ai asigurat astfel cadourile perfecte pentru cei dragi!

- Eviti achizitionarea unui cadou nedorit. De cele mai multe ori, nu putem sti ce isi doreste cu adevarat persoana de langa noi. Din acest motiv, alegerea unui Card Cadou este ideala, oferindu-i destinatarului libertatea necesara pentru a-si cumpara cadoul perfect. Partenerii CardCadou.online sunt diversi, oferindu-i posesorului Card Cadou libertatea de a alege dintr-o gama diversificata de produse, cum ar fi accesorii pentru telefon, gadget-uri, produse electronice sau articole de imbracaminte!

Care sunt circumstantele potrivite pentru a oferi un Card Cadou?

Ocaziile pentru a face un astfel de cadou sunt nenumarate. Astfel, orice aniversare, onomastica sau sarbatoare este perfecta pentru a face o bucurie celor apropiati. Nu in ultimul rand, le poti face o supriza foarte placuta, care cu siguranta va va apropia si mai mult. In plus, libertatea de a decide, cat si gestul foarte important de a demonstra pretuirea amintirilor si a clipelor de fericire petrecute impreuna fac ca un Card Cadou sa fie ideal atat pentru perioada sarbatorilor, cat si pentru restul anului!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu