Criteriul National

Idei inedite de cadouri pentru femeile dragi din viata noastra

Idei inedite de cadouri pentru femeile dragi din viata noastra
martie 23
08:39 2017

Femeile din viata noastre merita sa fie pretuite, nu doar in zilele festive precum Ziua Indragostitilor sau 8 Martie. Acestea trebuie sa se simta apreciate in oricare dintre zilele anului, fara motive anume, iar micile cadouri, oferite din suflet sunt un mod placut de a le arata cat le apreciem si le iubim. Astfel de daruri pot arata recunostinta pentru micul dejun gustos pe care ni l-a preparat, pentru ca ne gandim la week-end sau pur si simplu  pentru ca am descoperit un obiect perfect pentru EA!

Iata cateva idei de cadouri simple care atrag atentia femeilor dragi din viata noastra.

  1. Bijuteriile. Nu trebuie sa alegem cercei, bratari sau coliere extrem de scumpe, trebuie sa ne orientam catre ceva cu adevarat special. Bijuteriile cu sticla de murano sunt alegera perfecta cand dorim sa impresionam. Fiecare piesa este obtinuta printr-un procedeu complex de prelucrare. Fiecare sticla vine cu o poveste deosebita, de accea aceste pandantive de la Muranos, sunt speciale si constituie darul perfect oferit cu dragoste si apreciere.
  2. City break-ul. Nu trebuie ceva planificat sau costisitor, o simpla iesire din cotidian ne poate readuce energia necesara. O iesire rapida din rutina este extrem de apreciata de orice femeie. Ii ofera posibilitatea de a-si incarca bateriile se de a vizita locuri placute, simple sau dimpotriva captivante. Pentru a ne bucura de un week end placut e bine sa alegem un city break intr-un oras european mai mic. Vizitarea marilor capitale necesita un surplus de energie, deci e mai bine sa le evitam, cand vine vorba de surprize!
  3. Cupoanele de reduceri. Sunt cele mai apreciate daruri, pentru ca le ofera doamnelor posibilitatea sa isi aleaga cadoul dorit. Cum femeile iubesc panofii si reducerile putem alege cupoane de reduceri Kalapod! In acest fel le oferim posibilitatea sa se exprime, si sa isi achizitioneze oricare din modele de incaltaminte de ocazie sau pur si simplu de placere.
  4. Specialitati cu ciocolata. Un astfel de cadou impresioneaza si binedispune. Se stie ca ciocolata produce hormonii de fericire, deci aromele puternice ale boabelor de cacao combinate cu aroma fructelor uscate sau petalele parfumate ale unor flori delicate, ofera adevarate desfatari, chiar si pentru cele mai sensibile papile gustative. Iar o pauza de ciocolata este oricand savurata de orice femeie!
  5. O zi de rasfat la un salon spa! Trebuie sa recunoastem, ca uneori femeiile din viata noastra duc la bun sfarsit trebuie aproape imposibile! Deci din cand in cand au nevoie sa fie rasfatate, sa fie imbracate in petale de trandafiri, miere si ciocolata, iar centrele SPA ofera aceste desfatari. Deci o zi la un salon SPA cu toate tratamentele incluse este un cadou de recunostinta extem de apreciat de orice femeie.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo