Criteriul National

Idei inedite de cadouri pentru femeile dragi din viata noastra

Idei inedite de cadouri pentru femeile dragi din viata noastra
martie 23
08:39 2017

Femeile din viata noastre merita sa fie pretuite, nu doar in zilele festive precum Ziua Indragostitilor sau 8 Martie. Acestea trebuie sa se simta apreciate in oricare dintre zilele anului, fara motive anume, iar micile cadouri, oferite din suflet sunt un mod placut de a le arata cat le apreciem si le iubim. Astfel de daruri pot arata recunostinta pentru micul dejun gustos pe care ni l-a preparat, pentru ca ne gandim la week-end sau pur si simplu  pentru ca am descoperit un obiect perfect pentru EA!

Iata cateva idei de cadouri simple care atrag atentia femeilor dragi din viata noastra.

  1. Bijuteriile. Nu trebuie sa alegem cercei, bratari sau coliere extrem de scumpe, trebuie sa ne orientam catre ceva cu adevarat special. Bijuteriile cu sticla de murano sunt alegera perfecta cand dorim sa impresionam. Fiecare piesa este obtinuta printr-un procedeu complex de prelucrare. Fiecare sticla vine cu o poveste deosebita, de accea aceste pandantive de la Muranos, sunt speciale si constituie darul perfect oferit cu dragoste si apreciere.
  2. City break-ul. Nu trebuie ceva planificat sau costisitor, o simpla iesire din cotidian ne poate readuce energia necesara. O iesire rapida din rutina este extrem de apreciata de orice femeie. Ii ofera posibilitatea de a-si incarca bateriile se de a vizita locuri placute, simple sau dimpotriva captivante. Pentru a ne bucura de un week end placut e bine sa alegem un city break intr-un oras european mai mic. Vizitarea marilor capitale necesita un surplus de energie, deci e mai bine sa le evitam, cand vine vorba de surprize!
  3. Cupoanele de reduceri. Sunt cele mai apreciate daruri, pentru ca le ofera doamnelor posibilitatea sa isi aleaga cadoul dorit. Cum femeile iubesc panofii si reducerile putem alege cupoane de reduceri Kalapod! In acest fel le oferim posibilitatea sa se exprime, si sa isi achizitioneze oricare din modele de incaltaminte de ocazie sau pur si simplu de placere.
  4. Specialitati cu ciocolata. Un astfel de cadou impresioneaza si binedispune. Se stie ca ciocolata produce hormonii de fericire, deci aromele puternice ale boabelor de cacao combinate cu aroma fructelor uscate sau petalele parfumate ale unor flori delicate, ofera adevarate desfatari, chiar si pentru cele mai sensibile papile gustative. Iar o pauza de ciocolata este oricand savurata de orice femeie!
  5. O zi de rasfat la un salon spa! Trebuie sa recunoastem, ca uneori femeiile din viata noastra duc la bun sfarsit trebuie aproape imposibile! Deci din cand in cand au nevoie sa fie rasfatate, sa fie imbracate in petale de trandafiri, miere si ciocolata, iar centrele SPA ofera aceste desfatari. Deci o zi la un salon SPA cu toate tratamentele incluse este un cadou de recunostinta extem de apreciat de orice femeie.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro