Criteriul National

Idei inedite de cadouri pentru femeile dragi din viata noastra

Idei inedite de cadouri pentru femeile dragi din viata noastra
martie 23
08:39 2017

Femeile din viata noastre merita sa fie pretuite, nu doar in zilele festive precum Ziua Indragostitilor sau 8 Martie. Acestea trebuie sa se simta apreciate in oricare dintre zilele anului, fara motive anume, iar micile cadouri, oferite din suflet sunt un mod placut de a le arata cat le apreciem si le iubim. Astfel de daruri pot arata recunostinta pentru micul dejun gustos pe care ni l-a preparat, pentru ca ne gandim la week-end sau pur si simplu  pentru ca am descoperit un obiect perfect pentru EA!

Iata cateva idei de cadouri simple care atrag atentia femeilor dragi din viata noastra.

  1. Bijuteriile. Nu trebuie sa alegem cercei, bratari sau coliere extrem de scumpe, trebuie sa ne orientam catre ceva cu adevarat special. Bijuteriile cu sticla de murano sunt alegera perfecta cand dorim sa impresionam. Fiecare piesa este obtinuta printr-un procedeu complex de prelucrare. Fiecare sticla vine cu o poveste deosebita, de accea aceste pandantive de la Muranos, sunt speciale si constituie darul perfect oferit cu dragoste si apreciere.
  2. City break-ul. Nu trebuie ceva planificat sau costisitor, o simpla iesire din cotidian ne poate readuce energia necesara. O iesire rapida din rutina este extrem de apreciata de orice femeie. Ii ofera posibilitatea de a-si incarca bateriile se de a vizita locuri placute, simple sau dimpotriva captivante. Pentru a ne bucura de un week end placut e bine sa alegem un city break intr-un oras european mai mic. Vizitarea marilor capitale necesita un surplus de energie, deci e mai bine sa le evitam, cand vine vorba de surprize!
  3. Cupoanele de reduceri. Sunt cele mai apreciate daruri, pentru ca le ofera doamnelor posibilitatea sa isi aleaga cadoul dorit. Cum femeile iubesc panofii si reducerile putem alege cupoane de reduceri Kalapod! In acest fel le oferim posibilitatea sa se exprime, si sa isi achizitioneze oricare din modele de incaltaminte de ocazie sau pur si simplu de placere.
  4. Specialitati cu ciocolata. Un astfel de cadou impresioneaza si binedispune. Se stie ca ciocolata produce hormonii de fericire, deci aromele puternice ale boabelor de cacao combinate cu aroma fructelor uscate sau petalele parfumate ale unor flori delicate, ofera adevarate desfatari, chiar si pentru cele mai sensibile papile gustative. Iar o pauza de ciocolata este oricand savurata de orice femeie!
  5. O zi de rasfat la un salon spa! Trebuie sa recunoastem, ca uneori femeiile din viata noastra duc la bun sfarsit trebuie aproape imposibile! Deci din cand in cand au nevoie sa fie rasfatate, sa fie imbracate in petale de trandafiri, miere si ciocolata, iar centrele SPA ofera aceste desfatari. Deci o zi la un salon SPA cu toate tratamentele incluse este un cadou de recunostinta extem de apreciat de orice femeie.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul