Criteriul National

Idei inedite de cadouri pentru femeile dragi din viata noastra

Idei inedite de cadouri pentru femeile dragi din viata noastra
martie 23
08:39 2017

Femeile din viata noastre merita sa fie pretuite, nu doar in zilele festive precum Ziua Indragostitilor sau 8 Martie. Acestea trebuie sa se simta apreciate in oricare dintre zilele anului, fara motive anume, iar micile cadouri, oferite din suflet sunt un mod placut de a le arata cat le apreciem si le iubim. Astfel de daruri pot arata recunostinta pentru micul dejun gustos pe care ni l-a preparat, pentru ca ne gandim la week-end sau pur si simplu  pentru ca am descoperit un obiect perfect pentru EA!

Iata cateva idei de cadouri simple care atrag atentia femeilor dragi din viata noastra.

  1. Bijuteriile. Nu trebuie sa alegem cercei, bratari sau coliere extrem de scumpe, trebuie sa ne orientam catre ceva cu adevarat special. Bijuteriile cu sticla de murano sunt alegera perfecta cand dorim sa impresionam. Fiecare piesa este obtinuta printr-un procedeu complex de prelucrare. Fiecare sticla vine cu o poveste deosebita, de accea aceste pandantive de la Muranos, sunt speciale si constituie darul perfect oferit cu dragoste si apreciere.
  2. City break-ul. Nu trebuie ceva planificat sau costisitor, o simpla iesire din cotidian ne poate readuce energia necesara. O iesire rapida din rutina este extrem de apreciata de orice femeie. Ii ofera posibilitatea de a-si incarca bateriile se de a vizita locuri placute, simple sau dimpotriva captivante. Pentru a ne bucura de un week end placut e bine sa alegem un city break intr-un oras european mai mic. Vizitarea marilor capitale necesita un surplus de energie, deci e mai bine sa le evitam, cand vine vorba de surprize!
  3. Cupoanele de reduceri. Sunt cele mai apreciate daruri, pentru ca le ofera doamnelor posibilitatea sa isi aleaga cadoul dorit. Cum femeile iubesc panofii si reducerile putem alege cupoane de reduceri Kalapod! In acest fel le oferim posibilitatea sa se exprime, si sa isi achizitioneze oricare din modele de incaltaminte de ocazie sau pur si simplu de placere.
  4. Specialitati cu ciocolata. Un astfel de cadou impresioneaza si binedispune. Se stie ca ciocolata produce hormonii de fericire, deci aromele puternice ale boabelor de cacao combinate cu aroma fructelor uscate sau petalele parfumate ale unor flori delicate, ofera adevarate desfatari, chiar si pentru cele mai sensibile papile gustative. Iar o pauza de ciocolata este oricand savurata de orice femeie!
  5. O zi de rasfat la un salon spa! Trebuie sa recunoastem, ca uneori femeiile din viata noastra duc la bun sfarsit trebuie aproape imposibile! Deci din cand in cand au nevoie sa fie rasfatate, sa fie imbracate in petale de trandafiri, miere si ciocolata, iar centrele SPA ofera aceste desfatari. Deci o zi la un salon SPA cu toate tratamentele incluse este un cadou de recunostinta extem de apreciat de orice femeie.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo