Criteriul National

Ie-romaneasca.ro și bluze tradiționale pentru bărbaţi

Ie-romaneasca.ro și bluze tradiționale pentru bărbaţi
mai 03
14:01 2022

Creatorii de modă și designerii creează colecții de ii tradiționale românești frumoase. Purtând o ie românească la orice eveniment solemn, vei atrage privirile admirative. Chiar dacă ești un lider și ai nevoie de o bluză pentru muncă – pentru a face prezentări, a vizita expoziții, a cunoaște un partener important și a-l cuceri, atunci designerii vor avea ceva ce să-ți ofere. Eleganța, feminitatea și stilul sunt prioritatea acestor colecții de pe site-ul www.ie-românească.ro. Magazinul online ie-romaneasca.ro îți prezintă colecții frumoase de ii tradiționale românești pentru femei. Stiluri originale, calitate impecabilă. Aici este ușor să cumperi câteva articole de garderobă, concepute în același stil, combinate perfect între ele.

Alege ii românești pentru diferite stiluri la modă

Chiar dacă ești mai în vârstă și ai o sclipire în ochi, stilul plin de viață tineresc ți se va potrivi. Acordă o atenție deosebită iilor, pentru a le purta într-o seară romantică sau la orice sărbătoare sau eveniment. Dacă nu știi ce bluză să porți cu o fustă plină, atunci alege o ie românească tradițională. O fustă scurtă de vară, necesită o abordare complet diferită a alegerii unei ii. Poți purta o ie românească chiar și la o fustă pufoasă de vară. Important este să știi cum să o porți. La o fustă pufoasă, ia, trebuie accesorizată cu un brâu frumos brodat. Pe vreme rece, poți pune o jachetă sau o haină scurtă peste ie.

Ce ie este potrivită pentru o fustă pufoasă în sezonul primăvară-toamnă? Ia tradițională românească cu mâneci lungi și broderie, cu croială dreaptă, cu decolteu rotund și șnur. Cu ii românești tradiționale vei fi frumoasă în orice situație. Varietatea de modele de ii cu mânecă lungă este uimitoare. Astfel de lucruri sunt utile pentru vremea rece și par mult mai interesante decât un top. Mai ales dacă preferi modelele din in și bumbac. Această bluză simplă cu mânecă lungă este stilul perfect de birou. Și elementele decorative brodate, îți vor permite să transformi o bluză obișnuită de femei într-un model elegant.

Bluze tradiționale pentru bărbați

Bluzele tradiționale pentru bărbați sunt acum la modă. O bluză tradițională pentru bărbați este din ce în ce mai purtată, atât de bărbați maturi, cât și de tineri. Acestea sunt haine frumoase și practice care pot fi purtate de sărbători și în zilele lucrătoare. Bluzele tradiționale pentru bărbați, brodate sunt perfecte pentru jachete, veste, pantaloni și blugi. Astăzi, nu este nevoie să cauți un motiv pentru a purta o bluză tradițională, deoarece este favorita bărbaților moderni. Prin urmare, merită să cumperi una de pe site-ul www.ie-romaneasca.ro.

Alege cel puțin o bluză tradițională pentru bărbați

Este foarte important ca fiecare bărbat să aibă măcar o bluză tradițională în garderoba lui, deoarece bluza bărbătească este amuleta proprietarului casei. Astfel, el va transmite această tradiție generațiilor următoare și va insufla dragoste pentru ea. De obicei, modelele de bluze tradiționale pentru bărbați sunt făcute din in, bumbac, cambric sau alte țesături. Printre ornamentele populare care împodobesc bluzele tradiționale ale bărbaților, există forme geometrice și modele sub formă de:

  • plante;
  • stele care înseamnă armonie și ordine; cruci care simbolizează viața veșnică;
  • romburi care simbolizează fertilitatea pământului;
  • pătrat – patru anotimpuri care sunt combinate armonios, precum și perfecțiunea;
  • ciorchini de struguri – simbolizează viața și fertilitatea;
  • frunzele de stejar care simbolizează curaj și forță.

Ie-romaneasca.ro îți oferă o gamă largă de modele de bluze tradiționale pentru bărbați. Vei găsi cu siguranță acele stiluri și culori, care sunt în prezent cele mai populare. Destul de mulți bărbați o aleg, deoarece este o bluză brodată, care este întotdeauna perfectă pentru diverse evenimente. Fără îndoială, bluza tradițională pentru bărbați este o îmbrăcăminte tradițională românească, care își are rădăcinile încă din vremurile de demult și este încă populară până în zilele noastre. Broderia la mașină, datorită tehnologiilor moderne, oferă multe modele strălucitoare și este cât mai aproape posibil ca aspect manual.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul