Criteriul National

Iesi din rutina zilnica si participa la un curs de gatit distractiv alaturi de prieteni!

Iesi din rutina zilnica si participa la un curs de gatit distractiv alaturi de prieteni!
noiembrie 20
10:36 2017

Au trecut deja cateva luni de cand te-ai bucurat de timpul liber si relaxarea binemeritata  din concediul de odihna petrecut in vara dar si din week-end-urile insorite, cand mai faceau cate o scurta escapada la mare, la munte sau undeva, mai departe de oras, ceea ce nu iti mai poti permite acum, dat fiind vremea rece si neprielnica pentru asemenea excursii.

De aceea, de multe ori, in pofida zilelor mohorate, de final de toamna, iti doresti o iesire din rutina zilnica, dupa terminarea programului de munca, ceva care sa-ti incarce bateriile si nu este vorba despre odihna in cel mai cunoscut sens al cuvantului, ci  altceva diferit, poate neexperimentat pana acum. Si pentru ca ai un grup de prieteni care sunt dornici sa accepte provocari, gata sa experimenteze si sa se bucure de lucruri noi, le poti propune ceva cu adevarat inedit. Este vorba despre o seara speciala, intre prieteni, dar nu la o cafea, asa cum va intalniti frecvent, ci una care cu siguranta va fi memorabila pentru toti. Astfel, iti poti surprinde prietenii , invitandu-i sa participe la cursuri de gatit pentru amatori, dar nu la niste instruiri clasice, precum cele in urma carora se obtine o calificare, ci unele cu adevarat atractive, pentru ca vor fi din plin condimentate cu distractie, voie buna, concursuri haioase, muzica buna.

Toate acestea pot fi oferite pentru a avea parte de o seara de neuitat de catre reprezentantii CulinaryOn, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa. Acestia, specializati in organizare de evenimente gastronomice, vor prelua pentru tine si grupul tau de prieteni rolul de gazda si vor avea grija ca totul sa iasa perfect. Veti avea astfel prilejul, prin intermediul unui curs de gatit pentru amatori, sa beneficiati de indrumarea unor maestri bucatari, care va vor impartasi din tainele artei culinare si va vor indemna sa lasati la o parte emotiile sau stangacia in fata ustensilelor de gatit si sa contribuiti la prepararea unor retete savuroase, demne de restaurante de prima mana. Iar in timpul celor cateva ore distractive, care vor incepe prin primirea oaspetilor cu aperitive delicioase, cu pahare de sampanie acompaniate de muzica antrenanta, concursuri interactive, toata lumea, echipata cu sorturi de bucatarie haioase, va avea ocazia sa se bucure de o seara altfel, care te va scoate din cotidian si iti va oferi amintiri dragi, imortalizate de un fotograf profesionist, care va avea rolul sa surprinda cele mai frumoase momente.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo