Criteriul National

Imagini pentru PROȘTI, cadou DE LA POLICE! U-ha-U-ha

Imagini pentru PROȘTI, cadou DE LA POLICE! U-ha-U-ha
aprilie 27
17:00 2017

imag articol

 

„Nino-nino… nino-nino! Atenție shaormei, să vedeți acum poliția voastră cea mândră, într-o pauza de odihnă, cum s-a gandit să vă ofere un show de zile mari”

Cam așa s-ar reitera intervenția curajosilor sforăitori care ori sunt pe la cafele – detalii-video-  ori păzesc mașina din dotare - detalii, ori dau noroc din mașină cu infractorii care fac grătar  cu ferestrele monumentelor, ori îi linistesc pe cetăţenii amenințați cu toporişca: „ce vrei Andrei, asta este, sunt crime itn fiecare zi!”.

Geniul pepenaşilor din dotarea urbană nu se oprește aici. Așa că, la o acțiune de reținere, au plecat ca la nuntă, cu fotograful după ei. Cadrele prezentate presei au doar fracțiuni de secundă distanţă, unghiul optim și detalii precise (cum este pistolul peste un individ la pământ) dar shhhhhhh, cică sunt făcute  întâmplător de un trecător.

Și, cum să nu… ți se umple inima de bucurie și de liniște când vine la tv Pepenaşul Șef și anunță că Ținutul Shaormesc este în siguranță? Poftim? Cum se vede asta oare pe telefonul touch, la un kebab cu un „bortait de usturoi” și lângă monumentele care cad? Aaa? Artistocrație și modernitate nenică…

Surse foto: Ziua de Constanţa

Departamentul Pamflet Criteriul

1

2

3 4

5

 

 

 

lllll

lll

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo