Criteriul National

Imbraca-te cu stil chiar dacă ești plinuta!

Imbraca-te cu stil chiar dacă ești plinuta!
decembrie 28
01:21 2018

Femeile grase au, cu siguranța, o multime de griji. Daca faci parte din aceasta categorie cu siguranta ai impresia ca oamenii se uita urat la tine si stramba din nas. De cele mai multe ori nu este asa, insa pentru a rezolva problema, trebuie sa faci in asa fel incat sa ai incredere in corpul tau.

Da, cea mai buna solutie ar fi sa slabesti, insa este greu. O alta alternativa este sa te imbraci corect. Exista o multime de rochii de seara marimi mari care arata extrem de bine si te pot face sa te simti bine in pielea ta.

De asemenea, pe langa rochii de ocazie marimi mari ai o serie de reguli de care poti tine cont pentru a avea un outfit plin de stil.

Ce alegeri vestimentare sa faci atunci cand esti grasa?

In primul rand, incearca sa eviti sa iti cumperi haine care nu sunt potrivite ca masura sau croiala. Foarte multe femei au tendinta de a-si cauta haine cat mai largi, pentru a ascunde grasima. Este o greseala fundamentala. Daca alegi sa cumperi haine largi asigura-te ca ai si un croitor bun la indemana care sa le faca perfecte pentru formele tale.

Accepta faptul ca nu iti poti cumpara chiar orice. Daca ai avea 90-60-90, probabil ai putea sa portitot ceea ce gasesti prin magazine. Din pacate, exista doar anumite tipuri de haine care ti se potrivesc si iti scot in evidenta partile bune ale corpului. Incearca sa te focusezi strict pe ele.

Un alt lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi culorile potrivite pentru tine. Nu trebuie sa te imbraci in culori mohorate, care nu te atrag vizual. Poti miza si pe imprimeuri, culori deschise si inraznete, sau pe tot felul de accesorii fistichii. Ideea este sa nu combini mai multe elemente colorate in acelasi timp. Poarta o jacheta roz, spre exemplu, doar daca ai o fusta sau un pantalon de culoare neutra.

Nu in ultimul rand, incearca sa te inspiri de la alte persoane care au problema ta. Exista din ce in ce mai multe modele plinute care te invata cum sa te imbraci. Ia-le exemplul si copiaza cat mai mult. In moda, a copia nu este un lucru rau, ba chiar iti poate aduce extrem de multe beneficii.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu