Criteriul National

Îmbrăcați dormitorul frumos

Îmbrăcați dormitorul frumos
decembrie 03
03:15 2021

Dormitorul este partea cea mai intimă din toată casa. Oferă intimitatea și spațiul personal, pacea și liniștea necesare fiecăruia. În acest rând de gânduri, fiecare dintre noi își dorește ca dormitorul său să fie confortabil și unic.

Iar dvs., sunteți mulțumiți de amenajarea dormitorului dvs.? Cum vă influențează atmosfera în momentul de față sau veți amenaja o cameră goală? Pe ce veți miza pentru a obține confortul maxim? Aceste întrebări sunt de mare importanță și sunt relevante pentru modul în care priviți interiorul casei.

Poză: pexels.com

Mulți oameni spun că au mult prea multe piese de mobilier în dormitor și își dau seama că această alegere a fost o greșeală. Mobila selectată în grabă și poziționarea ei împrăștiată prin casă sunt semnele unui haos care musai trebuie corectat. În majoritatea cazurilor vă recomandăm să optați pentru seturi de dormitor , care vor schimba în întregime atmosfera din dormitor, cu o singură schimbare.

Seturile de dormitor oferă numeroase avantaje. Ideea din spatele lor este să creeze o compoziție integrală într-unul și același stil și o linie cu ajutorul căreia interiorul să devină ideal, până la ultimul detaliu. Sunt la fel de diverse și combinațiile de nuanțe care se oferă în conformitate cu tendințele moderne și cu cerințele clienților.

Dormitorul este un loc în care petrecem o mare parte din viața noastră – ne schimbăm, dormim, citim cărți și ne uităm la TV. Mediul care ne înconjoară joacă un rol important în modul în care ne face să ne simțim. Ar trebui să ne calmeze, să ne facă să ne simțim minunat și confortabil, astfel încât să ne putem lăsa tăcerii și relaxării.

Iată câteva sfaturi despre cum alegeți setul de dormitor potrivit și cum creați stilul perfect pentru colțul cel mai intim din casă:

Culoarea vopselei sau a tapetului

Unii se bazează pe vopsea, în timp ce alții preferă să pună tapet cu ornamente frumoase pentru plus de stil. Pentru mai mult confort și liniște este bine să optați pentru culori mai calde și liniștitoare. Asemenea culori sunt bej, galben, violet și roz – toate deschise, pastelate, alb și altele. Mereu puteți crea combinații de câteva culori. Optați mereu pentru ceva proaspăt și plăcut, care să nu obosească ochii. Daca sunteți adepții soluțiilor cu tapet, alegeți tapet cu ornamente de plante sau flori în tonuri deschise pentru a nu întuneca sau îngreuna ambianța.

Mobilă

Dacă nu aveți nici timpul, nici nervii necesari sau pur și simplu combinarea diferitelor piese de mobilier nu este chestia dvs., mizați pe seturile de dormitor. Sunt o alegere superbă și mereu se poate găsi ceva în unison cu stilul și caracterul dvs. Cea mai importantă parte din fiecare mobilă din cameră este patul, acela trebuie să fie confortabil și coordonat cu dimensiunile dormitorului. Mobila poate fi în nuanțe închise, pentru ca acestea să iasă în evidență în cameră. Astfel veți crea cu succes echilibrul perfect. Dacă totuși piesele de mobilă de culoare închisă nu vă sunt pe plac, puteți miza pe mobilier mai deschis, dar acesta trebuie obligatoriu să fie cu 1 sau 2 tonuri mai închise decât culorile dormitorului.

Iluminarea

Iluminarea noaptea este de importanță crucială. Veiozele pe noptieră au fost și vor rămâne o clasică, redând senzația de simetrie și echilibru camerei. Puteți folosi lampadare sau lămpi suspendate pentru un plus de eleganță și stil. Pentru a aduce mai mult rafinament încăperii, puteți folosi aplice de perete, acestea vor ilumina și locurile la care lumina ajunge, de altfel, cu greu.

Decorațiunile

Cu ele orice dormitor capătă aspect finisat, ele fiind un fel de „cireașă de pe tort”. Perdelele lungi, până la podea – subțiri sau groase, fac și ele parte din decorațiunile necesare ale camerei. O parte de neuitat din decor sunt tablourile, picturile. Este destul un tablou cu dimensiuni mai mari și camera cu siguranță nu va părea goală. Covorul, pe de altă parte, de asemenea contribuie la confortul și căldura camerei. Optați pentru un covor mic sau de dimensiuni medii și care nu va sări în ochi, ci din contra – va emana stil și rafinament.

Dormitorul trebuie să redea personalitatea noastră, dispoziția și stilul, din acest motiv vă recomandăm să acordați atenție maximă fiecărui detaliu din amenajare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul