Criteriul National

Îmbrățișează o nouă energie prin intermediul Tantra masajului

Îmbrățișează o nouă energie prin intermediul Tantra masajului
septembrie 13
14:17 2019

masaj-tantra-bucuresti

Esența conceptului Tantra
Cuvântul Tantra este definit ca fiind știința extinderii conștiinței și a eliberării energiei. Traducerea sa în limba română semnifică ideea unui fir, a unei continuități, sau a unei țesături. Legat de masaj, tehnica Tantra este un ritual derivat din cărțile sacre esoterice care au dus la una dintre formele hinduismului. Tantra este influențată de multe tradiții milenare, atât indiene, cât și chineze. În cele din urmă, cei care caută spiritualitatea și trăirea unei vieți spirituale sunt interesați de Tantra, pentru a reuși să-și accentueze simțurile, să se abandoneze și să trăiască într-o stare de armonie.

Obiectivele masajului Tantra – Trăiește pe deplin senzații diferite
Cu adevărat spiritual, masajul erotic Tantra are ca scopul ajutarea oamenilor să experimenteze noi senzații. Prin definirea masajului Tantra ca o adevărată călătorie spirituală, masajul Tantra te ajută să percepi, să simți, noi senzații, în timp ce trăiești o stare de osmoză totală cu maseuza. În același timp, moale și rafinată, atingerea te va propulsa într-o altă dimensiune, între vis și realitate. În lumea masajului Tantra, cel care primește masajul nu se poate simți decât bine: fiecare mângâiere este o invitație la bunăstare.

O cale nouă către dezvoltarea personală
Datorită metodei de masaj Tantra, este posibil să beneficiezi de o dezvoltare personală complet nouă. În mod concret, schimbul de energii realizat între maseuză și persoana care primește masajul Tantra face posibil pentru client să se simtă mai bine cu corpul său și să se bucure de o mai bună liniște în viața de zi cu zi. O persoană poate alege experimentarea primirii unui masaj Tantra atunci când apreciază filosofia și spiritul acestei arte reale de viață, inspirată de Tantra.

Reușești să fii în contact cu emoțiile tale intime
Tantra masajul ajută la evadarea din planul fizic – pentru a descoperi și a trăi cât mai plenar emoțiile. Toate mișcările de masaj sunt destinate să ajute la renunțare, la experimentarea stării de abandon: această trăire permite o circulație mai bună a energiei în tot corpul, pentru a realiza o comuniune perfectă între trup și minte.
Pentru efectuarea unui masaj Tantra, se recomandă utilizarea unui ulei care va contribui la o relaxare profundă și creșterea receptivității la diferite manipulări: ritmul de frământare, presiunea ușoară și mișcările de efleuraj. Relaxarea se va instala treptat. Încet și delicat, maseuza localizează chakrele, principalele puncte de energie. De asemenea, încurajează clientul să respire adânc, să fie mai receptiv la beneficiile masajului Tantra.

Beneficiile masajului Tantra
Datorită senzualității manevrelor masajului Tantra, acesta este definit ca o tehnică ideală pentru a realiza o mai bună conștientizare a propriului corp, prin eliminarea tuturor formelor dăunătoare de control mental. Astfel, prin această metodă eficientă, clientul se îndepărtează treptat de comportamentele sale automate din viața de zi cu zi.

O experiență spirituală atât pentru bărbați, cât și pentru femei
Toată lumea poate beneficia de pe urma unui masaj Tantra: și bărbații și femeile sunt capabili să simtă beneficiile acestei practici spirituale. În tradiția Tantra se estimează că manevrele de masaj trezesc inspirația femeilor și forța vitală la bărbați.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei