Criteriul National

IMBUCURATOR! Fadhil Ahmad al-Hayali a fost lichidat conform ultimelor stiri oficiale!

august 21
23:42 2015

 

 

Casa Albă a anunţat, în urmă cu puţin timp, că numărul doi din gruparea teroristă Statul Islamic a fost ucis.

Fadhil Ahmad Al-Hayali    Criteriul National

Potrivit purtătorului de cuvânt al preşedinţiei americane, Fadhil Ahmad al-Hayali a murit în timpul unui bombardament desfăşurat în nordul Irakului. În momentul atacului, teroristul se deplasa cu un vehicul spre oraşul Mosul, alături de un al comandant al Statului Islamic. Ambii au fost ucişi.

Agenţiile de presă susţin că liderul terorist a fost ucis într-un atac asupra unei masini, efectuat marti, dupa informaţii primite de de o sursa din serviciile de intelligence. Casa Albă a confirmat eliminarea fizică a lui Al-Hayali, cunoscut şi sub numele de Haji Mutazz.

Al-Hayali se afla într-un vehicul împreună cu un alt membru important din cadrul organizaţiei jihadiste, a informat executivul american, precizând că acesta era principalul coordonator al transferurilor de arme, explozibili, vehicule şi indivizi între Irak si Siria.

 

În noiembrie 2014 a mai fost anunţată eliminarea fizică a lui Al-Hayali, însă după verificări atente s-a putut constat că persoană ucisă atunci nu era acesta.    Uciderea numărului doi din ierahia grupării teroriste Statul Islamic vine la aproape un an de când au fost desfăşurate primele raiduri aeriene ale Statelor Unite împotriva jihadiştilor din Irak.    Susţinute de atacuri aeriene ale coaliţiei internaţionale conduse de SUA, forţele guvernamentale au recâştigat teren în ultimele luni în două provincii la nord de Bagdad, dar nu au reuşit încă să preia din nou controlul asupra oraşului Mosul.

Sursa foto : www.infobae.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro