Criteriul National

Îmbunătățaseți business-ul cu Telinfinity.ro

Îmbunătățaseți business-ul cu Telinfinity.ro
iulie 23
18:03 2019

Competitivitatea este considerată a fi caracteristica definitorie atunci când vorbim despre producerea bunurilor sau serviciilor care, în condiții de concurență, aduc venituri stabile.

Pentru companiile autohtone, competitivitatea nu se rezumă doar la a găsi parteneri peste hotare și de a extinde exporturile, ci, în primul rând, consta în îmbunătățirea performanțelor și a imaginii întreprinderii, astfel încât să aibă suficiente motive să reziste presiunii concurențiale de pe piața locală, care devine din ce în ce mai acerbă.

Mai mult decât atât, creșterea competitivității unei întreprinderi are influență majoră în ceea ce priveşte profitabilitatea, prin combinarea costurilor și a resurselor.

Competitivitatea depinde în mare parte de următoarele criterii:

  • factorii de bază: oameni (cantitate, calificare, cost), resurse (calitate, acces la resurse naturale – ex. Apă, zăcăminte, condiții climaterice și amplasare geografică favorabile), tehnologii (acces la tehnologie și informație), bani (cantitate, accesibilitate), infrastructură (clădiri, terenuri, transport, etc.) și
  • factorii strategici: inovație și eficiență (rapiditatea implementării inovațiilor, flexibilitate la schimbările pieței, economie de timp și resurse), valoare pentru client (capacitatea de a analiza piața și concurența, de a oferi clientului ceva unic/valoros, de a promova produsele/serviciile, de a gândi strategic și de a prognoza piața), ecologie și implicare (capacitatea de a crea produse/servicii ecologice/pure, de a colabora și coopera).

Însă toţi aceşti factori pe care i-am menţionat în rândurile de mai sus trebuie aleşi cu foarte mare atenţie. Având în vedere faptul că la ora actuală tehnologia este în plină ascensiune, pe piaţa din România au fost implementat o multitudine de soluţii inovative de optimizare a serviciilor în funcţie de fiecare domeniu în parte.

Şi aşa a luat naştere compania Telinfinity, care a apărut pe piaţa din România în urmă cu 3 ani, companie specializată în domeniul vânzărilor de telecomunicaţii, care s-a dedicat întrutotul muncii pe care o desfăşoară şi de asemenea, care pune accent pe necesităţile şi dorinţele publicului larg.

În aceştia 3 ani de activitate, Telinfinity, a reuşit să surprindă prin produsele inedite pe care le-a creat, chiar şi companii din domeniul HORECA care la ora actuală colaborează cu această companie. Soluţiile de comunicare inovative pe care Telinfinity le pune la dispoziţia companiilor din domeniul HORECA se dovedesc a fi extrem de eficiente şi mai mult decât atât, pe placul celorlalţi, întrucât contribuie în mod semnificativ la o comunicare eficienţa cu clienţii şi suplineşte cu succes lipsa personalului din cadrul unei companii. De altfel soluţiile sunt optime în ceea ce priveşte rapiditatea serviciilor şi o comunicare ireproşabilă în orice situaţie.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei