Criteriul National

Imbunatatirea confortului cu automatismele pentru iluminat si termoreglare

Imbunatatirea confortului cu automatismele pentru iluminat si termoreglare
mai 13
11:58 2016

Numeroase studii au aratat ca exista o stransa legatura intre starea de sanatate, confortul de acasa si confortul de la locul de munca. In urma acestor cercetari s-a observat ca persoanele care locuiesc intr-o casa neingrijita, lipsita de lumina, poluata sunt mai bolnave, mai putin fericite si mor mai devreme fata de indivizii care traiesc in locuinte curate, aerisite, bine luminate si frumos decorate.

Locuinta adaposteste familia si are rolul de a asigura confortul fizic si psihic. Factorii care influenteaza calitatea vietii si starea de sanatate din locuinta sunt: lumina, umiditatea, frigul, prezenta dotarilor igienico-sanitare, supraaglomerarea si siguranta personala.

In prezent s-a observat o crestere a cererii de articole care sporesc confortul, printre acestea se numara automatismele de iluminat si termoreglare. Acestea sunt elemente ce au rolul de a spori confortul si de a creste gradul de siguranta.

Numeroase companii dezvolta si imbunatatesc constanta produsele destinate sectorului de siguranta personala precum sistemele pentru iluminatul de siguranta, sistemele si instalatiile de iluminat cu LED , sursele de alimentare si controlerele pentru lampi cu led, halogene, fluorescente si ioduri metalice. Astfel de sisteme dispun de structura flexibila dar se ridica la asteptarile celor mai exigenti clienti! Sunt mai eficiente din punct de verdere energetic si mai economice fata de instalatiile traditionale.

Accesoriile de termoreglare precum termostatele mecanice de ambient, cronotermostatele electronice zilnice sau termostatele electronice/digitale sunt ideale pentru ca asigura un mediu ambient placut. O astfel de unitate de control va permite sa aveti in locuina temperatura dorita la momentul potrivit si consum minim de energie.

Un termostat mecanic de ambient este indicat pentru controlul temperaturii (incalzirii/racirii) dintr-o locuinta/cladire. Cu acesta poate fi usor controlata inchiderea sau deschiderea unei vane si turatia motorului de ventilator in anotimpul rece sau cald. In acest  fel puteti crea o strategie eficienta de mentinere a temperaturii placute  in locuinta si puteti  pastra  o stare de confort sporita.

Puteti gasi aceste tipuri de produse aici: www.targetlab.ro/produse

logo

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo