Criteriul National

Imbunatatirea confortului cu automatismele pentru iluminat si termoreglare

Imbunatatirea confortului cu automatismele pentru iluminat si termoreglare
mai 13
11:58 2016

Numeroase studii au aratat ca exista o stransa legatura intre starea de sanatate, confortul de acasa si confortul de la locul de munca. In urma acestor cercetari s-a observat ca persoanele care locuiesc intr-o casa neingrijita, lipsita de lumina, poluata sunt mai bolnave, mai putin fericite si mor mai devreme fata de indivizii care traiesc in locuinte curate, aerisite, bine luminate si frumos decorate.

Locuinta adaposteste familia si are rolul de a asigura confortul fizic si psihic. Factorii care influenteaza calitatea vietii si starea de sanatate din locuinta sunt: lumina, umiditatea, frigul, prezenta dotarilor igienico-sanitare, supraaglomerarea si siguranta personala.

In prezent s-a observat o crestere a cererii de articole care sporesc confortul, printre acestea se numara automatismele de iluminat si termoreglare. Acestea sunt elemente ce au rolul de a spori confortul si de a creste gradul de siguranta.

Numeroase companii dezvolta si imbunatatesc constanta produsele destinate sectorului de siguranta personala precum sistemele pentru iluminatul de siguranta, sistemele si instalatiile de iluminat cu LED , sursele de alimentare si controlerele pentru lampi cu led, halogene, fluorescente si ioduri metalice. Astfel de sisteme dispun de structura flexibila dar se ridica la asteptarile celor mai exigenti clienti! Sunt mai eficiente din punct de verdere energetic si mai economice fata de instalatiile traditionale.

Accesoriile de termoreglare precum termostatele mecanice de ambient, cronotermostatele electronice zilnice sau termostatele electronice/digitale sunt ideale pentru ca asigura un mediu ambient placut. O astfel de unitate de control va permite sa aveti in locuina temperatura dorita la momentul potrivit si consum minim de energie.

Un termostat mecanic de ambient este indicat pentru controlul temperaturii (incalzirii/racirii) dintr-o locuinta/cladire. Cu acesta poate fi usor controlata inchiderea sau deschiderea unei vane si turatia motorului de ventilator in anotimpul rece sau cald. In acest  fel puteti crea o strategie eficienta de mentinere a temperaturii placute  in locuinta si puteti  pastra  o stare de confort sporita.

Puteti gasi aceste tipuri de produse aici: www.targetlab.ro/produse

logo

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro