Criteriul National

Îmbunătăţiţi-vă cariera urmând un curs de manager de resurse umane

Îmbunătăţiţi-vă cariera urmând un curs de manager de resurse umane
aprilie 17
14:19 2019

Pentru a urma o carieră în domeniul resurselor umane trebuie să aflaţi ce presupune a fi manager resurse umane, cu ce se ocupă acesta şi de ce un curs manager resurse umane este extrem de folositor. Înainte de a începe o nouă carieră ca manager de resurse umane, există câteva lucruri pe care ar trebui să le învățați despre locul de muncă și viitorul dvs. potențial. Ca și în orice altă carieră, doriți să studiați diferite aspecte ale domeniului, cum ar fi salariul, cerințele de experiență și îndatoririle de serviciu. Resursele umane continuă să crească ca profesie și se preconizează că va înregistra o creștere de 13% a ocupării forței de muncă de acum până în 2022, potrivit Biroului Statistic al Muncii.

Rolul unui manager resurse umane este extrem de important în funcționarea oricărei organizații care angajează oameni. De fapt, acesta contribuie în mod fundamental la cultura, dezvoltarea și personalul excepțional al firmei.

56358410_2465703030128409_3838858248954314752_n

Managerii de top din cadrul companiilor nu numai că îndeplinesc, dar depășesc standardele stabilite de organizația lor. Pentru a deveni un manager performant într-o companie, primul pas este să vă depășiți limitele şi să urmaţi un curs manager resurse umane. Prin stabilirea unor standarde mai înalte, veți putea fi remarcat şi veţi putea deveni angajatul model pe care orice companie şi-l doreşte.

Managerul de resurse umane este important într-o organizație deoarece contribuie la viabilitatea și succesul afacerii prin organizarea strategică a capitalului uman. În timp ce majoritatea oamenilor cred că abilitățile oamenilor sunt ingredientul principal al unui profesionist de succes în resurse umane, trebuie să aveți personal calificat cu abilități tehnice.

Majoritatea locurilor de muncă din resurse umane implică colectarea de date, tratarea documentelor complexe, analizarea informațiilor și prezentarea acestor informații conducerii superioare.

Resursele umane necesită o înțelegere clară a legilor aplicabile, precum și a administrării afacerii. De asemenea, trebuie să fie foarte conștienți de obiectivele și misiunile organizației. Din acest motiv, majoritatea companiilor preferă angajarea unui profesionist în resurse umane care deține o diplomă sau care a urmat un curs de manager de resurse umane. Domeniile care sunt în general considerate a fi legate de resurse umane includ comerțul, administrarea afacerilor, relațiile industriale sau orice altă știință socială.

Pentru o pregătire profesională în domeniul resurselor umane puteţi urma un curs manager resurse umane unde veţi dobândi multe abilități și cunoștințe de afaceri care sunt deosebit de importante. Cel mai bun profesionist în domeniul resurselor umane posedă în mod obișnuit excelente abilități verbale și scrise, precum și competențe în domeniul calculatoarelor și al tehnologiei informației de bază.

Rolul managerului de resurse umane trebuie să fie paralel cu nevoile acestei organizații care se dezvoltă și se schimbă. Organizațiile de succes devin din ce în ce mai adaptabile, mai flexibile, mai rapide pentru a schimba direcția și sunt centrate pe client. Această recunoaștere determină nevoia de a avea manageri instruiţi iar urmând un Curs de Manager HR veţi putea răspunde nevoilor angajatorilor.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei