Criteriul National

Implantul dentar si alegerea unei vieti sanatoase

 Breaking News
Implantul dentar si alegerea unei vieti sanatoase
ianuarie 13
06:42 2017

Implantul dentar si alegerea unei vieti de calitate

Deseori am fost pusi in situatia de a merge la stomatolog. Sanatatea danturii este prioritatea noastra din momentul in care suntem copii. Ne ingrijim cat putem de bine si intotdeauna suntem in cautare de medici stomatologi profesionisti. Situatia delicata se iveste cand incepe sa ne lipseasca cate un dinte. Atunci este momentul sa-l inlocuim. Nu trebuie sa amanam inlocuirea dintilor lipsa deoarece tratamentul va deveni mai complicat, iar financiar va fi mult mai costisitor.

Lipsa unui dinte ne face sa ne simtim stanjeniti atunci cand mancam sau cand zambim in public si deseori nu ne interesam de noile metode aparute si ne lasam prada unui stil de viata nesanatos, care ne schimba si pe noi insine, in rau. De aceea, trebuie sa ne ingrijim mereu dintii si gingiile.

De-alungul timpului stomatologia si tehnologia au evoluat si astfel,am ajuns in prezent la implant dentar. Metoda implantului dentar a fost inventata in 1952 de catre chirurgul ortoped Per-Ingvar Branemark, din Suedia. Lucrurile au evoluat si au trecut prin diverse etape de atunci. Tehnologia si stiinta progreseaza continuu pentru a imbunatati rezultatele implanturilor dentare. Astazi rata de succes este de 98%.

Pasii implantului dentar

Implantul dentar este cel mai eficient tratament pentru inlocuirea dintilor lipsa. In prezent, implantul dentar este interventia chirurgicala prin care este introdusa, in osul maxilar,o radacina a unui dinte artificial, realizata din titan. Titanul este materialul cel mai des intalnit in implanturile dentare, fiind cel mai bine acceptat de corpul uman. Implantul dentar actioneaza ca un inlocuitor pentru radacina unui dinte lipsa. Acest dispozitiv este lasat sa fuzioneze cu osul pentru un interval de 3-6 luni. Procesul acestei “integrari” a implantului dentar in osul maxilar se nu numeste “osteointegrare”. Este momentul cand, in jurul implantului, se formeaza tesut osos. Cand aceasta etapa a fost finalizata cu bine (osul a acceptat implantul)se trece la etapa urmatoare. Aceasta difera de la situatie la situatie, daca trebuie sa inlocuiti un singur dinte sau mai multi dinti. Pentru un lipsa unui singur dinte, o coroana il poate inlocui, iar pentru lipsa mai multor dinti se recurge la realizarea unei punti care se va sprijini pe implant.

implant dentarRolul unui implant dentar este de a va inlocui lipsa unui dinte, dar are si rolul de a va reda estetica gurii. Acest aspect este datorat faptului ca implantul dentar se integreaza in structura osoasa si devine foarte rezistent. Astfel, va puteti folosi de el ca si de dintele natural. Implantul dentar este cel mai avantajos tratament si datorita faptului ca un dinte care lipseste poate fi inlocuit fara sa va fie afectati dintii alaturati.

Tehnologie de ultima generatie

Lucrurile au evoluat in tehnologia medicala si astazi puteti beneficia de cele mai bune implanturi dentare. Se foloseste si tehnica Cad-Cam, una dintre cele mai inovative tehnici de realizare a bonturilor implantare si a coroanelor dentare, din zirconiu, adoptand principiul imprimatei 3D.

Investiti inteligent

Medicii profesionisti s-au adaptat situatiei economice si puteti avea sansa sa va recapatati dantura impecabila si sa puteti achita serviciile oferite de catre cabinetul stomatologic, in rate (de exemplu prin Card Avantaj).

Sfatul nostru este sa nu amanati inlocuirea niciunui dinte. Si tratati-va din timp!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro