Criteriul National

Implanturile mamare – necesitate sau capriciu?

Implanturile mamare – necesitate sau capriciu?
octombrie 02
12:06 2017

Operatiile de marire a sanilor au aparut de ceva timp in industria de infrumusetare a femeilor, fiind destul de solicitate. Inainte de a privi din punct de vedere al infrumusetarii, implanturile mamare au un rol cheie cand vine vorba de corectarea unor probleme ale aspectului fizic sau in cazul unor operatii dificile. Vin in ajutorul femeilor care isi doresc sa fie multumite de felul in care arata.

O astfel de operatie nu este atat de simpla pe cat pare, iar in momentul in care am luat decizia de a ne marii bustul, trebuie sa ne consultam cu un doctor pentru a gasi cea mai buna solutie si bineinteles, pentru a avea rezultatul dorit. Mai mult de 6 din 10 femei apeleaza la esteticieni pentru o astfel de operatie.

Exista mai multe tipuri de implanturi mamare. Cele bazate pe ser fiziologc a fost prima metoda folosita in marirea sanilor, insa nu au avut un succes atat de mare, din cauza faptului ca nu ofereau un aspect placut al sanilor dupa o anumita perioada de la implant. Cele bazate pe silicon sunt mai moderne si ofera impresia unui san natural rezultat cautat de altfel de fiecare femeie care apeleaza la un astfel de truc de imbunatatire a aspectului fizic.

Suma alocata unei astfel de interventii este destul de mare, exista numeroase cabinete care ofera astfel de servicii, insa trebuie sa ne asiguram de experienta acestora pentru a nu avea suprize neplacute. Dupa finalizarea operatiei, unul dintre cele mai importante aspecte constau in refacerea organismului. Ca dupa fiecare operatie, este necesar sa avem o perioada de odihna pentru vindecare, iar modul in care va arata sa fie cat mai bine posibil, cicatricile sunt preocuparea principala a fiecarei femei, insa un bun estetician va reusi sa acopere fiecare detaliu.

Exista persoane care sunt complexate de marimea sanilor, de aspectul general al acestora sau tocmai au trecut printr-o operatie de mastectomie, iar o solutie sigura este un implant mamar care va remedia problemele pe care le avem. Chiar si in construirea unei cariere, sanii au un rol chieie. Prima impresie conteaza, iar felul in care ne simtim in pielea noastra ne conduce starea de spirit si atitudinea pe care o avem in fiecare moment.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo