Criteriul National

Implanturile mamare – necesitate sau capriciu?

Implanturile mamare – necesitate sau capriciu?
octombrie 02
12:06 2017

Operatiile de marire a sanilor au aparut de ceva timp in industria de infrumusetare a femeilor, fiind destul de solicitate. Inainte de a privi din punct de vedere al infrumusetarii, implanturile mamare au un rol cheie cand vine vorba de corectarea unor probleme ale aspectului fizic sau in cazul unor operatii dificile. Vin in ajutorul femeilor care isi doresc sa fie multumite de felul in care arata.

O astfel de operatie nu este atat de simpla pe cat pare, iar in momentul in care am luat decizia de a ne marii bustul, trebuie sa ne consultam cu un doctor pentru a gasi cea mai buna solutie si bineinteles, pentru a avea rezultatul dorit. Mai mult de 6 din 10 femei apeleaza la esteticieni pentru o astfel de operatie.

Exista mai multe tipuri de implanturi mamare. Cele bazate pe ser fiziologc a fost prima metoda folosita in marirea sanilor, insa nu au avut un succes atat de mare, din cauza faptului ca nu ofereau un aspect placut al sanilor dupa o anumita perioada de la implant. Cele bazate pe silicon sunt mai moderne si ofera impresia unui san natural rezultat cautat de altfel de fiecare femeie care apeleaza la un astfel de truc de imbunatatire a aspectului fizic.

Suma alocata unei astfel de interventii este destul de mare, exista numeroase cabinete care ofera astfel de servicii, insa trebuie sa ne asiguram de experienta acestora pentru a nu avea suprize neplacute. Dupa finalizarea operatiei, unul dintre cele mai importante aspecte constau in refacerea organismului. Ca dupa fiecare operatie, este necesar sa avem o perioada de odihna pentru vindecare, iar modul in care va arata sa fie cat mai bine posibil, cicatricile sunt preocuparea principala a fiecarei femei, insa un bun estetician va reusi sa acopere fiecare detaliu.

Exista persoane care sunt complexate de marimea sanilor, de aspectul general al acestora sau tocmai au trecut printr-o operatie de mastectomie, iar o solutie sigura este un implant mamar care va remedia problemele pe care le avem. Chiar si in construirea unei cariere, sanii au un rol chieie. Prima impresie conteaza, iar felul in care ne simtim in pielea noastra ne conduce starea de spirit si atitudinea pe care o avem in fiecare moment.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro