Criteriul National

Implanturile mamare – necesitate sau capriciu?

Implanturile mamare – necesitate sau capriciu?
octombrie 02
12:06 2017

Operatiile de marire a sanilor au aparut de ceva timp in industria de infrumusetare a femeilor, fiind destul de solicitate. Inainte de a privi din punct de vedere al infrumusetarii, implanturile mamare au un rol cheie cand vine vorba de corectarea unor probleme ale aspectului fizic sau in cazul unor operatii dificile. Vin in ajutorul femeilor care isi doresc sa fie multumite de felul in care arata.

O astfel de operatie nu este atat de simpla pe cat pare, iar in momentul in care am luat decizia de a ne marii bustul, trebuie sa ne consultam cu un doctor pentru a gasi cea mai buna solutie si bineinteles, pentru a avea rezultatul dorit. Mai mult de 6 din 10 femei apeleaza la esteticieni pentru o astfel de operatie.

Exista mai multe tipuri de implanturi mamare. Cele bazate pe ser fiziologc a fost prima metoda folosita in marirea sanilor, insa nu au avut un succes atat de mare, din cauza faptului ca nu ofereau un aspect placut al sanilor dupa o anumita perioada de la implant. Cele bazate pe silicon sunt mai moderne si ofera impresia unui san natural rezultat cautat de altfel de fiecare femeie care apeleaza la un astfel de truc de imbunatatire a aspectului fizic.

Suma alocata unei astfel de interventii este destul de mare, exista numeroase cabinete care ofera astfel de servicii, insa trebuie sa ne asiguram de experienta acestora pentru a nu avea suprize neplacute. Dupa finalizarea operatiei, unul dintre cele mai importante aspecte constau in refacerea organismului. Ca dupa fiecare operatie, este necesar sa avem o perioada de odihna pentru vindecare, iar modul in care va arata sa fie cat mai bine posibil, cicatricile sunt preocuparea principala a fiecarei femei, insa un bun estetician va reusi sa acopere fiecare detaliu.

Exista persoane care sunt complexate de marimea sanilor, de aspectul general al acestora sau tocmai au trecut printr-o operatie de mastectomie, iar o solutie sigura este un implant mamar care va remedia problemele pe care le avem. Chiar si in construirea unei cariere, sanii au un rol chieie. Prima impresie conteaza, iar felul in care ne simtim in pielea noastra ne conduce starea de spirit si atitudinea pe care o avem in fiecare moment.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo