Criteriul National

Importanta aparaturii de laborator

Importanta aparaturii de laborator
noiembrie 10
11:07 2020

Doar cu ajutorul echipamentelor de laborator, sunt posibile experimente, controale de proces si asigurarea calitatii. Instrumentele electronice de masurare sau aparatele de vid sunt cele mai importante materiale de lucru din domeniul echipamentelor de laborator. Fara ajutorul acestor importante dispozitive, domeniul stiintific al echipamentelor de laborator nu ar putea exista.

Dispozitivele de analiza in laborator

Dispozitivele de analiza de inalta calitate, aparatele de investigare sau instrumentele de laborator sunt proiectate pentru aplicatii profesionale, in special pentru domeniul echipamentelor de laborator. Mai ales siguranta in timpul aplicarii a fost asigurata pe parcursul dezvoltarii tuturor instrumentelor. Oriunde au fost necesare intrerupatoare de siguranta sau supape de siguranta, acestea au fost instalate in echipamentul de laborator. Datorita software-ului Windows livrat, utilizatorul echipamentelor de laborator este capabil sa transfere citirile specifice de timp si temperatura ale aplicatiei pe un computer cu ajutorul anumitor interfete. Mai mult, toate instrumentele echipamentelor de laborator pot fi gasite in magazine fiezice sua online de profil, intrucat sunt sigure si 100% originale. Pentru fiecare aplicare a echipamentului de laborator, exista un instrument corespunzator, care este proiectat conform standardului ISO si ofera rezultate de masurare convingatoare.

Instrumente de masurare in laborator

In fiecare magazin langa instrumentele de masurare, puteti vedea clasificarea echipamentelor de laborator in diferite grupuri principale (prezentare generala a paginii principale a echipamentelor de laborator cu toate informatiile). Ajungeti la subgrupuri prin intermediul grupurilor principale corespunzatoare. Subgrupurile permit privitorului sa descopere dintr-o privire categoria solicitata. Mai mult, legaturile conduc vizitatorul la urmatoarea prezentare generala, unde toate diferitele sunt listate alfabetic. Daca este necesar, se face trimitere si la informatii despre produs in format tiparit. Exemplu de dispozitiv de masurare: PH Metru.

Deoarece depozitarea echipamentelor de laborator este deosebit de interesanta pentru studentii care prefera experimentele in orele de chimie sau fizica, am adaugat cateva produse in portofoliul nostru, accesibile si usor de utilizat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul