Criteriul National

Importanța calităţii unei cărţi de vizită

Importanța calităţii unei cărţi de vizită
octombrie 29
15:08 2019

Importanța calităţii unei cărţi de vizită

Care este primul lucru pe care îl oferiți de obicei unui potențial sau actual client? Probabil cartea de vizită. În cazul în care cartea dvs de vizită este lipsită de caracter și neinteresantă, este posibil să nu îşi mai amintească de dvs. Tipărirea cărților de vizită include alegerea dintr-o varietate de opțiuni de carton cărţi de vizită. Este un pas important pentru a avea o carte de vizită care să fie observată.

Cărțile de vizită au toate formele și dimensiunile: dreptunghiulare, pătrate, circulare, tridimensionale. Și pentru că sunt o garanție atât de tangibilă și vizuală, modul în care arată cu adevărat are un impact asupra acelei impresii primordiale.

Dar nu doar forma și dimensiunea fac diferența. Aceste instrumente tactile de afaceri sunt făcute pentru a fi transmise de la o persoană la alta, ceea ce înseamnă că modul în care se simt este la fel de important. Aceasta înseamnă că alegerea hârtiei potrivite pentru cărțile dvs de vizită poate face lumea să facă diferența atunci când vine vorba de primele impresii.

Deși poate fi tentant să alegeți orice carte de vizită, alegerea tipului potrivit de carton cărţi de vizită este primul pas în crearea unei cărți de vizită profesionale și memorabile.

Înțelegerea tipului de carton cărţi de vizită este extrem de importantă, astfel încât să obțineți rezultatele dorite și astfel cărţile de vizită să reflecte perfect imaginea dvs. de afaceri și profesională. Doriți carton cărţi de vizită de bună calitate și opțiuni care vă ajută să vă prezentați compania în cel mai bun mod posibil.

Lucruri de luat în considerare înainte de a alege tipul de carton cărţi de vizită pentru compania dvs.:

  • Proiectareacărţii de vizită.
  • Alegerea culorii cartonului pentru cărţile de vizită.
  • Buget.
  • Alegerea greutății tipului de carton.
  • Alegerea finisajului tipului de carton.
  • Locul unde să printați cărțile de vizită.

Opțiunile carton cărţi de vizită sunt multiple și puteți fi surprins de câte varietăţi aveți. Există diferite tipuri, greutăți, culori și alte opțiuni disponibile.

Puteţi alege chiar şi carton cărţi de vizită mat pentru imprimarea cărților de vizită, astfel veți obține un finisaj care nu este strălucitor, dar care este incredibil de neted, cu o senzație plăcută. Aceasta este una dintre opțiunile de carton de top pentru acest tip de comandă și veți găsi o gamă largă de culori din care să alegeți.

Alegerea unui carton cărţi de vizită lucios este o altă alegere populară pentru cărțile de vizită care impresionează. Finisarea acestor opțiuni va fi strălucitoare datorită acoperirii speciale. Dacă alegeți cărți de vizită care implică culori luminoase sau doriți imprimarea pe față, atunci aceste opțiuni de carton pot fi o alegere mai bună decât o finisare mată.

Înainte de a face alegerile pentru carton cărţi de vizită, gândiți-vă la modul în care veți utiliza aceste articole de marketing promoţional. Alegerea greșită a cartonului vă poate cauza neplăceri. Amintiți-vă că primul lucru pe care îl vede un potenţial client va fi cartea dvs. de vizită și aceasta trebuie să reprezinte compania dvs. într-un mod profesionist. Dacă încercați să reduceți costurile alegând un carton de calitate scăzută, acest lucru va fi vizibil, iar clienții potențiali pot alege în schimb o altă afacere.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei