Criteriul National

Importanța conținutului pentru SEO

Importanța conținutului pentru SEO
decembrie 09
12:29 2019

Importanța conținutului pentru SEO

Un conținut bine realizat, care răspunde cât mai bine nevoii de informare și de documentare a clienților va fi apreciat atât de motoarele de căutare, cât și de utilizatori. Iar un material video, cu un concept original, amuzant și viral va atrege mai mult public decât ați fi sperat. De aceea, pentru a ajunge mai ușor și mai sigur la publicul vizat aveți nevoie atât de o agenție SEO cu experiență și pricepere, cât și de serviciile unui content writer sau copywriter talentat.

Nu degeaba se spune „Content is King” și această afirmație a fost, este și rămâne mereu actuală. De multe ori, realizarea de conținut diferit, care să atragă și să comunice mai bine cu publicul, poate face diferența în rata de conversie obținuita prin intermediul unui site sau a unui magazin online.

Așadar, așa cum am văzut și mai sus, există multe forme de conținut ce pot fi folosite pentru a îmbunătați procesele SEO. Cu cât sunt folosite mai multe dintre acestea, într-o modalitate eficientă, măsurată și bine gandită, cu atât șansele de a accede mai sus în clasamentul Google sunt mai mari.

Conținutul este la fel de important atât pentru SEO, cât și pentru apelarea la promovarea platită. De fapt conținutul este cel mai eficient instrument de marketing ce poate fi folosit pentru a atrage un trafic semnificativ în site și a crește rata de conversie. Orice reclamă, orice banner, orice prezentare, orice descriere are nevoie de realizarea unui conținut reprezentativ, cât mai complet și cât mai original.

Tot timpul se vorbește despre importanța conținutului în SEO și de aceea orice companie care este interesată să se prezinte și să se vândă cât mai bine are nevoie de crearea de conținut de calitate. Astfel toate marile agenții care furnizează servicii de SEO dispun și de un content writer sau copy writer cu experiență și profesionist.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei